Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

Διαψεύδει ο Δημήτρης Κουγιουμτζής!

Έντονες φήμες κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό για ένσταση του Δημήτρη Κουγιουμτζή για τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών και σύμφωνα με τις οποίες διεκδικούσε εκλόγιμη θέση για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πολυγύρου (είναι πρώτος επιλαχών από το ψηφοδέλτιο του Ζωγράφου).
Σήμερα και σε ερώτηση της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ διέψευσε τις φήμες δηλώνοντας πως αναγνωρίζει και σέβεται τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από το Πρωτοδικείο Χαλκιδικής!

Ο ακατανόμαστος...

Τον φιλοξένησε απόψε η κρατική τηλεόραση για να μας πει τι; ...
Ότι είναι πλέον σκοπός της ζωής του να απαλλάξει τον δολοφόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον οποίο αδίκησε η δικαιοσύνη, η κοινωνία, τα ΜΜΕ και ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος!
Θα προσφύγει, είπε, στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και είναι σίγουρος ότι η Ελλάδα θα πληρώσει!!!
-Ε, ρε Βατίδου που του χρειάζεται!

Τι συμβαίνει με τους 20 συμβασιούχους του Δήμου Πολυγύρου;

Ο Δήμος Πολυγύρου προσέλαβε 20 συμβασιούχους στις αρχές Σεπτέμβρη 2010.
Έχουν περάσει 3 μήνες και είναι απλήρωτοι.
Ο Δήμαρχος τους είπε ότι ο επίτροπος δεν συμφωνεί με την πρόσληψή τους.
Ο Επίτροπος λέει ότι φταίει ο δήμαρχος.
-Ποιος φταίει τελικά και μένουν απλήρωτοι και από χθες χωρίς δουλειά αφού τους ζητήθηκε να μην ξαναπάνε για εργασία;

"Καλλικράτης" και στο ΙΚΑ!

Σύμφωνα με το με αριθμό Υ10/530/6-12-2010 έγγραφο του ΙΚΑ, προτάθηκε η αναστολή λειτουργίας των παραρτημάτων ΙΚΑ Γαλάτιστας και Γερακινής τα οποία ανήκουν στο τοπικό υποκατάστημα ΙΚΑ Πολυγύρου. 
Σύμφωνα με την πρόταση η ασφαλιστική περιοχή των υπό κατάργηση παραρτημάτων θα συγχωνευτεί στο υποκατάστημα Πολυγύρου.

Γιατρός να σου πετύχει!


 Στρος-Καν,  γενικός διευθυντής του ΔΝΤ

Αυτή είναι υποδοχή...

Imagerous - Free Image Hosting
DrSeeng

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Γνωμοδότηση επί της Μ.Π.Ε. του Επενδυτικού Σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. – Τι θα κάνουμε την Παρασκευή ;

Αγαπητοί αναγνώστες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ, συνδημότες του Δήμου Αριστοτέλη . . .
Οριστικοποιήθηκε τελικά ότι την Παρασκευή, 10 - 12 - 2010, στις 14:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου στην οποία θα συζητηθεί το θέμα της γνωμοδότησης επί της Μ.Π.Ε του Επενδυτικού Σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε..
Αγαπητοί αναγνώστες, Δημότες του Δήμου Αριστοτέλη . . .
Τις επόμενες ημέρες και μέχρι την Παρασκευή στις 10-12-2010, σε ένα ερώτημα θα --->>>

Θερμή υποδοχή του …(original) Πρωθυπουργού μας…


προβοκατορας
…ο προβοκάτορας ήταν εκεί (…με την ελπίδα να ‘κονομήσει κανένα …καλό καθρεφτάκι) και σας μεταφέρει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το καλωσόρισμα, την πρώτη θερμή χειραψία και την πρώτη …αναφορά που του έγινε, από τους Έλληνες …τοποτηρητές…--->>>

Διάρρηξη σε κελί της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος του Αγίου Όρους - Οι δράστες αφαίρεσαν ιερά κειμήλια

Στόχος θρασύτατων διαρρηκτών έγινε το ιστορικό κελί "Άξιον Εστί" της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος του Αγίου Όρους.
 Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, οι διαρρήκτες, αφού εισέβαλαν στο ιστορικό κελί της Ιεράς Μονής, αφαίρεσαν απ’ αυτό τέσσερις εικόνες, έναν χρυσοκέντητο ρώσικο Επιτάφιο και τρία κεντητά καλύμματα Αγίας Τράπεζας.
Σύμφωνα με τις αρχές, η διάρρηξη εκτιμάται ότι έγινε σε αδιευκρίνιστο χρονικό --->>>

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ

Πολιτικά βακτήρια!

Η Cia για τον Ανδρέα...


sibilla


Τρελάθηκαν εντελώς! Έστειλαν τα ΜΑΤ στο μετρό στο Σύνταγμα!!!

Από τις χθεσινές διαδηλώσεις.

ΑΥΓΗ

Σοκαρισμένη κοινωνία!


ΕΘΝΟΣ


Διαδήλωση μαθητών του Πολύγυρου!


Διαδήλωση στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή οι μαθητές των Σχολείων του Πολύγυρου.

Περί προσχηματικών διαβουλεύσεων και ειλημμένων αποφάσεων

Από το  antigoldgreece
Για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Επενδυτικού Σχεδίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στη Β. Χαλκιδική, το ΥΠΕΚΑ αποφάσισε για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία να τηρήσει απαρεγκλίτως τις προθεσμίες που θέτει ο νόμος για τις γνωμοδοτήσεις των τοπικών οργάνων Αυτοδιοίκησης. Παρέβλεψε ως ασήμαντη λεπτομέρεια το γεγονός ότι είχαμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές και ότι, μέχρι την 1η Ιανουαρίου που θα αναλάβουν οι νέες αρχές, τα απερχόμενα Συμβούλια έχουν δικαίωμα να συνεδριάζουν μόνο για θέματα “έκτακτης κι απρόβλεπτης ανάγκης”. Έτσι το ΥΠΕΚΑ απαιτεί από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χαλκιδικής να γνωμοδοτήσει αυτό – και όχι τα νέα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια που θα εγκατασταθούν σε λιγότερο από ένα μήνα – για ένα κολοσσιαίο και τουλάχιστον αμφιλεγόμενο έργο που θα αλλάξει τη μορφή της Β.Χαλκιδικής. Τόση προσήλωση στο γράμμα του νόμου πια;
Και ενώ το Νομαρχιακό Συμβούλιο --->>>

Παραιτήθηκε ο προπονητής του Α.Ο.Πολυγύρου Άγγελος Μπούμπας

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Α.Ο.Πολυγύρου υπέβαλλε ο Άγγελος Μπούμπας. Στην επιστολή παραίτησης αναφέρει πώς είναι επιβεβλημένη η παραίτησή του μετά την αλλαγή της διοίκησης της ομάδας για να διευκολύνει τη νέα διοίκηση στο έργο της.
Η επιστολή παραίτησης έχει ως εξής:
"Κατόπιν της παραίτησης της Προέδρου και του Γενικού Αρχηγού του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Πολυγύρου που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες, θεωρώ υποχρέωσή μου, σήμερα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010 να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ως τώρα συνεργασία μας. Ιδιαίτερα την κα. Λαμνίδου Κωνσταντίνα και τον κ. Αμπαρά Νικόλαο που από τις θέσεις της προέδρου και γενικού --->>>