Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Α.Ο.Πολυγύρου.

Συνεδρίασε, σήμερα Παρασκευή 3/12/2010, στο κλειστό γυμναστήριο του Πολυγύρου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου.
Αποφασίστηκε ομόφωνα η εκλογή νέου προέδρου, με σκοπό τη συνέχιση της προσπάθειας για την εκπλήρωση των ειλημμένων υποχρεώσεων του Ομίλου.
Η θητεία του παρόντος Δ.Σ. θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου 2011, με το πέρας της αθλητικής περιόδου. Θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση των μελών.
Τα μέλη του νέου Δ.Σ. είναι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : --->>>

Το ΚΚΕ για τη συμπαιγνία κυβέρνησης - ΣΕΒ για τις κλαδικές συμβάσεις

Η αισχρή συμπαιγνία κυβέρνησης, μεγαλοεπιχειρηματιών και της ηγεσίας ΓΣΕΕ πρέπει να αποτύχει. Το έγκλημα της κατάργησης των κλαδικών συμβάσεων και της γενίκευσης των μισθών πείνας πρέπει να συναντήσει την αποφασιστική και οργανωμένη αντίδραση όλων των μισθωτών. Καμιά ανοχή στα ψέματα και στις απάτες. Τις επιχειρήσεις κλείνει η καπιταλιστική κρίση, ο καπιταλιστικός ανταγωνισμός και η ενίσχυση των μονοπωλίων, όχι οι μισθοί --->>>

Nέο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό: Σύνταξη στα 58 !!!

...Όμως η νέα μεταρρύθμιση αφορά την Βολιβία κι εκεί οι ΗΠΑ και το ΔΝΤ, παρά τις δεκάδες απόπειρες πραξικοπημάτων, δεν έχουν πατήσει πόδι!
Εγκρίθηκε η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού, μετά από πρόταση του προέδρου της Βολιβίας Evo Morales.
Τι περιλαμβάνει το νέο σύστημα του Evo Morales, που εγκρίθηκε παρά τις έντονες αντιδράσεις της Ένωσης Βιομηχάνων της Βολιβίας:
- Το όριο συνταξιοδότησης από τα 65 χρόνια, κατεβαίνει στα 58!
- Πλήρης και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, εργαζόμενους ή ανέργους!
- Βασική σύνταξη (μειωμένη) σε... όσους έχουν εργαστεί για τουλάχιστον 10 χρόνια.
- Τέλος στην ιδιωτικοποίηση --->>>

«Πού πάς αδελφέ: Μια Ιστορία Αποχωρισμού» Κardeş Nereye; Bir Ayrılık Öyküsü...

Mία ιδέα του καταγόμενου από την Ορντού, Τούρκου ερευνητή, İbrahim Dizman, την οποία ανέλαβε να υλοποιήσει ο εκδότης Ömer Asan. (http://www.omerasan.com/)
...Σκοπός τους είναι, 90 χρόνια μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών, να παρακολουθήσουμε τις συνέπειες των «τραυμάτων», που άφησε ο μεγάλος ξεριζωμός μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που θα κινείται πάνω στο τρίπτυχο «αποχωρισμός-φιλία-νοσταλγία».
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 15 Σεπτεμβρίου, με συνεντεύξεις προσφύγων από την Ελλάδα που εγκαταστάθηκαν στην Ορντού (Κοτύωρα του Πόντου) και θα συνεχιστούν στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης, με --->>>

ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ –ΑΕΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Κυριακή 11:00 πμ στο στάδιο Πολυγύρου 

Ελπίς Πολυγύρου – Αετός Ζωγράφου 
για το πρωτάθλημα Ερασιτεχνικής κατηγορίας

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΟΪΚΑ

Καλούμε όλο τον εργαζόμενο λαό, τη νεολαία, τις γυναίκες να ενώσουν μαζί μας τη φωνή τους για να ακουστεί δυνατά ότι ο πρόεδρος του ΔΝΤ, ο εκπρόσωπος του διεθνούς κεφαλαίου και των τοκογλύφων, ο σύμμαχος της ελληνικής κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας είναι ανεπιθύμητος για το λαό.
Να διαδηλώσουν ότι ο ελληνικός λαός ούτε συναινεί ούτε υποτάσσεται στη βάρβαρη πολιτική που αποφάσισαν μαζί κυβέρνηση - ΔΝΤ - ΕΕ και που σφαγιάζει τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα για να στηρίξει τα συμφέροντα της ελληνικής πλουτοκρατίας και του διεθνούς κεφαλαίου.
Να αποδείξουμε ότι εδώ δεν --->>>

Happy Christmas

Imagerous - Free Image Hosting

Εκδήλωση του Συντονιστικού Γενικών Συνελεύσεων Θεσσαλονίκης, Κυριακή 5/12

Την Κυριακή 5/12 στις 18:00 στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ θα γίνει εκδήλωση-συζήτηση του συντονιστικού Γενικών Συνελεύσεων Θεσσαλονίκης των φοιτητικών συλλόγων Ηλεκτρολόγων / Μηχανολόγων, Αρχιτεκτονικής, Φυσικού, Μαθηματικού, Χημικών Μηχανικών, Νηπιαγωγών, ΜΜΕ, Μουσικού με θέμα “Κρίση και νεολαία”.

Ομιλητές:
Θωμάς Σουνάπογλου, σωματείο μισθωτών τεχνικών
Θοδωρής Σδούκος, μέλος ΓΣ ΟΕΝΤΕ
Βαγγέλης Κιτσώνης, σωματείο επισιτισμού
Αγγελική Μπαρουξη, συντονιστικό γενικών συνελεύσεων
http://sintonistikogs.wordpress.com/

Πρόταση προς Έλληνες bloggers...

Μετά τη χθεσινή πράξη …λατρείας του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης προς ΟΛΟΥΣ μας, τα blogs της Χαλκιδικής ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ και προβοκάτορας (ως ελάχιστο φόρο τιμής) προτείνουν σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες bloggers: 
Να ανακηρυχθεί η χθεσινή μέρα (3η Δεκεμβρίου), σε «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Θεόδωρου Πάγκαλου» !!! 
(έτσι κι αλλιώς τόσες …γελοίες Παγκόσμιες Ημέρες» γιορτάζουμε) Αυτή θα έχει και …ειδικό βάρος !!! 
Διαδώστε το.  
Βάλτε σε όλα τα blogs το «έμβλημα» του μεγάλου ...εραστή των bloggers (και των ανώνυμων σχολιαστών)… 
Άντε λέμε, γιατί αργήσαμε κιόλας !!!

H ευθύνη για τα "σχόλια" χρηστών σε διαδικτυακούς τόπους

Υπάρχει σημαντική σύγχυση στον νομικό κόσμο, αλλά και στους διαχειριστές διαδικτυακών τόπων σχετικά με την ευθύνη που έχει ο φορέας μιας ιστοσελίδας για τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες. Το ζήτημα είναι ότι οι χρήστες αυτοί κυρίως θα είναι ανώνυμοι ή ψευδώνυμοι, οπότε ανακύπτει το κλασικό πρόβλημα της ανωνυμίας και του εάν και υπό ποιες προϋποθέσεις επιτρέπεται η άρση του απορρήτου.
Η σύγχυση όμως οφείλεται στον παραλληλισμό που παρουσιάζεται ανάμεσα στην διαδικασία ανάρτησης σχολίων προς την γνωστή πρακτική των εφημερίδων για δημοσιεύσεις "επιστολών αναγνωστών". Ή και προς την πιο σύγχρονη πρακτική της live αναμετάδοσης τηλεφωνημάτων τηλεθεατών ή ακροατών από την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο. Στα παραδοσιακά έντυπα --->>>

Ποια Μπάρτσα; Ο Άρης!

ΕΞΕΔΡΑ

Η UEFA ανακήρυξε τον ΑΡΗ "καλύτερη ομάδα της εβδομάδας στην Ευρώπη", παρά την πεντάρα της Μπάρτσα επί της Ρεάλ.

Σοσιαλισμός ή ...ΠΑΓΚΑΛΟ τητα; ;;; Τι λέει ο Πρωθυπουργός ;;;

προβοκατορας
Αυτό το θυμάστε; ...Για τη φωτο που ακολουθεί λέω και για την ανάρτηση «Της κοντής …εξουσίας, τα blogs της φταίνε !!!» που έκανα στη Ρεσπέντζα στις 24 Μαίου...
Γιατί σας το θυμίζω;  Γιατί πραγματικά θα είχε πολύ μεγάλη σημασία κι αξία, να τοποθετηθεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ... --->>>

Αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στο Παλιούρι Χαλκιδικής

H Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ETA) που διαχειρίζεται την τουριστική περιουσία του ΕΟΤ, η αξία της οποίας ξεπερνά τα 30 δισ. ευρώ, δρομολογεί διαγωνισμούς που αφορούν ώριμα προς αξιοποίηση τουριστικά ακίνητα.
Μεταξύ αυτών και τη γνωστή έκταση στο Παλιούρι Χαλκιδικής.
Η ΕΤΑ έχει στη διαχείρισή της πάνω από 70.000 στρέμματα γης και 371 ακίνητα-φιλέτα του ΕΟΤ σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα το απόγευμα τα εγκαίνια της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ στο Στρατώνι!

Παραμυθοχώρα 2010

Διόδια και στη Χαλκιδική; -Δεν πληρώνουμε!

Βρε το παλικάρι μας...

Απουσιάζαμε χθες και χάσαμε τα καλύτερα!
Ο Αντιπρόεδρος (!!!) της Ελληνικής Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, έστειλε, λέει, επιστολή στο zougla.gr και ζητούσε από τον διαχειριστή του blog : 
" ...Κατόπιν τούτων και δεδομένου ότι έχει πληγεί βάναυσα η τιμή και η αξιοπρέπειά μου, σας καλώ να διαγράψετε ΑΜΕΣΑ τα ανωτέρω αναρτημένα σχόλια ή όποια άλλα, παρόμοιου περιεχομένου και να διακόψετε το λογαριασμό του χρήστη – μέλους ή των χρηστών – μελών, γνωστοποιώντας μου, παράλληλα, τα πλήρη στοιχεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας κλπ.) αυτών, ώστε να προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Άλλως θα σας θεωρήσω συνυπεύθυνους στις πιο πάνω παράνομες ενέργειες."
-Άξιος ο μισθός του!

Ψάξτε πώς φούσκωσε το χρέος σας και διαγράψτε το!

«Πιστεύω πως η απάντηση είναι η διαγραφή του χρέους· αλλά το άνοιγμα των βιβλίων είναι μία καλή αρχή!», δηλώνει στην «Ε», ο Καναδός μαρξιστής οικονομολόγος Μάικλ Λίμποβιτς και σύμβουλος, μεταξύ άλλων, της κυβέρνησης Τσάβες στη Βενεζουέλα, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την κρίση χρέους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Με συνέντευξή του στην «Ε», ο κ. Λίμποβιτς προτρέπει να διδαχτούμε από την εμπειρία του Ισημερινού και τη δημιουργία επιτροπής οικονομικού ελέγχου για το εξωτερικό χρέος, ενώ όσον αφορά την ευρωπαϊκή κρίση, εκτιμά ότι το κεφάλαιο θα βγει πιο ισχυρό λόγω της απουσίας ενός σθεναρού αγώνα για να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι το βάρος της επίλυσης ενός προβλήματος, όπως λέει, του κεφαλαίου.
Ο Μάικλ Λίμποβιτς, ομότιμος καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο Σάιμον Φρέιζερ, διευθύνει το πρόγραμμα «Πρακτικές Μετασχηματισμού και Ανθρώπινη Ανάπτυξη» στο ερευνητικό κέντρο Μιράντα του Καράκας. Είναι καλεσμένος στη χώρα μας για μια σειρά διαλέξεων από το Ινστιτούτο Πουλαντζά.
Την Τετάρτη το απόγευμα (7 μ.μ.) θα μιλήσει στο Ινστιτούτο Γκέτε με θέμα «Χτίζοντας τον --->>>

Στη Βουλή τα "Βαμπίρ" της τρόϊκας! Να μην πάει κανείς βουλευτής!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Το ΤΤΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την Μ.Π.Ε. της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Δείτε και τη συνέχεια του εγγράφου. --->>> 

Το θηρίο...

Γιώργος Βαγιωνάς: «ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ»

Σχετική Ερώτηση του Βουλευτή Γιώργου Βαγιωνά στη Βουλή των Ελλήνων .
Πραγματοποιήθηκε χθες Σύσκεψη του Βουλευτή Γιώργου Βαγιωνά με τη Συντονιστική Επιτροπή Ελαιοπαραγωγών Νομού Χαλκιδικής, το θέμα της σύσκεψης ήταν «Κινητοποιήσεις των παραγωγών για την πράσινη ελιά»
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν διεξοδικά :
α) Η σημαντική αύξηση στο κόστος γεωργικής παραγωγής λόγω της αύξησης των τιμών των εισροών, όπως τα λιπάσματα και τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα, και ότι, μολονότι επί του παρόντος οι αρχικές τιμές σημείωσαν κατακόρυφη πτώση, η εξέλιξη αυτή δε συνοδεύεται ταυτόχρονα από μία αντίστοιχη μείωση του κόστους παραγωγής.
β) Η πτώση των τιμών των αγροτικών --->>>

Η Χαλκιδική στο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής

http://www.periferiako.com/

Α.Ο.Πολυγύρου - Τιτάνες Δράμας

Την Κυριακή 6.00 μμ όλοι στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου να στηρίξουμε την ανδρική ομάδα Μπάσκετ που αγωνίζεται με τους Τιτάνες Δράμας.

Ας είμαστε όλοι εκεί.

Μια απάντηση στον Δ/ντα Σύμβουλο του Πόρτο Καρράς!

Για μία ακόμη φορά ο κύριος Βασιλάκης διαπρέπει στην παραπληροφόρηση!
Να τον πληροφορήσουμε λοιπόν ότι για τον οποιοδήποτε ιδιώτη για τη δόμηση κατοικίας σε εκτός σχεδίου αγροτεμάχιο ισχύουν τα εξής:
α. Στα γήπεδα επιτρέπεται η ανέγερση περισσότερων από μία οικοδομών μετά από γνώμη της ΕΠΑΕ.
β. Η μέγιστη επιτρεπόμενη επιφάνεια του κτιρίου καθώς και η συνολική επιφάνεια των ορόφων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει:
Για γήπεδα εμβαδού μέχρι τεσσάρων χιλιάδων (4000) τμ, τα διακόσια (200) τμ.
Για γήπεδα εμβαδού μεγαλύτερου των τεσσάρων χιλιάδων (4000) τμ μέχρι και οκτώ χιλιάδες (8000) τμ, για μεν τα πρώτα τέσσερις χιλιάδες (4000) τμ τα διακόσια (200) τμ για δε τα υπόλοιπα επιφάνεια ίση με το γινόμενο του υπόλοιπου εμβαδού του γηπέδου επί το --->>>

Και στους ανάπηρους έστειλαν τα ΜΑΤ!!! Ντροπή!

Διαμαρτυρία Φορέων του Δήμου Σταγίρων Ακάνθου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
φορέων του Δήμου Σταγίρων Ακάνθου
Εμείς, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι σύλλογοι του Δήμου Σταγίρων Ακάνθου δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ έχουμε ενημερωθεί από κανέναν για την «εκδήλωση ενημέρωσης» του Δήμου που διοργανώνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιερισσού στις 4 Δεκεμβρίου με θέμα «Εξόρυξη Χρυσού, Μεταλλουργία και οι συνέπειές τους στο φυσικό περιβάλλον και βιώσιμη ανάπτυξη»
Οι φορείς του Στρατωνίου ειδικότερα διερωτώνται, πώς μία τέτοια εκδήλωση διοργανώνεται, ενώ είναι γνωστό ότι τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα – προσκλήσεις έχουν σταλεί στο Δήμο και τη Δημοτική Επιχείρηση από τις 29 Νοεμβρίου – ξεκινάει η Παραμυθοχώρα, μία διαδημοτική εκδήλωση πανελλαδικής εμβέλειας, αφιερωμένη στα παιδιά, σηματοδοτώντας και την έναρξη --->>>