Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Eπιστολή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Μ.Τ.Π.Υ., τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Οικονομικών που αφορά στην περικοπή των παροχών των ασφαλισμένων στο ΜΤΠΥ.

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Μ.Τ.Π.Υ. παρά τις αντιδράσεις του συνδικαλιστικού κινήματος επιμένει στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων και των παροχών προς τους ασφαλισμένους. Η Διοίκηση του Ταμείου με αφορμή την κατάρτιση του προϋπολογισμού για το 2011 προτείνει μεταξύ άλλων:
 Την κατάργηση του μερίσματος Χριστουγέννων και Πάσχα.
 Τη μείωση του μερίσματος για τους νέους συνταξιούχους κατά 30%.
 Τη μείωση του κατώτερου μερίσματος κατά 35%.
 Τη μείωση του μερίσματος σε όλους τους συνταξιούχους κατά 10%.
Οι παραπάνω προτάσεις --->>>

Η Καλλικράτεια επικράτησε στο ντέρμπι της Χαλκιδικής! Πάνε για υποβιβασμό ΝΙΚΗ Πολυγύρου και Π.Ο.Μουδανιών!

Δείτε στη συνέχεια και τη βαθμολογία του ομίλου. --->>>

ΜΠΕεεεεε…

Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. 4.000 σελίδες, σχέδια και 100 χάρτες. Το συγχωροχάρτι ενός εγκλήματος.( Όσο πιο μεγάλο το έγκλημα τόσο πιο βαρύ το κιτάπι).
Το θέατρο του παραλόγου παίχτηκε στη « διαβούλευση» με πρωταγωνιστές την Εταιρεία, την Υπουργό, το Βουλευτή, το Νομάρχη, την Υπηρεσία (Ι.Γ.Μ.Ε),το Επιμελητήριο, διάφορους παράγοντες και τους «όμηρους» εργαζόμενους, με τις οικογένειές τους.
Η τοπική κοινωνία που αμερόληπτα βλέπει και κρίνει, ήταν την ίδια ώρα(με όσους μπορούσαν να είναι) στους δρόμους και στις πλατείες διαδηλώνοντας την αντίθεσή της στο επερχόμενο τερατούργημα «επένδυση», που μαγειρεύουν οι παραπάνω, για τον τόπο μας.
Κανέναν άνθρωπο, με στοιχειώδη --->>>

Δημόσιο: το όνειρο που έγινε εφιάλτης


Δείτε τρία ενδιαφέροντα βίντεο με θέμα το "ρουσφέτι" για έναν διορισμό στο Δημόσιο!
Από την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" του Κώστα Βαχτσεβάνη! --->>>

Από τη διαδήλωση στην Ιερισσό την Παρασκευή 26-11-2010 εναντίον της πρόθεσης της κυβέρνησης και της εταιρείας των μεταλλείων για νέες μεταλλευτικές δραστηριότητες

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010 στην Ιερισσό, μια πρωτοφανής στα χρονικά της πόλης σε πλήθος και παλμό, λαϊκή συγκέντρωση. Εκατοντάδες πολιτών διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στα σχέδια της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. και της κυβέρνησης για εξόρυξη και μεταλλουργεία χρυσού στον Κάκκαβο. Οι δημότες με πανό και συνθήματα δήλωσαν απερίφραστα ότι «χρυσός για μας είναι τα δάση, τα νερά και οι θάλασσες μας».

Ο Δήμαρχος Σταγείρων –Ακάνθου αφού κατήγγειλε τις ενέργειες του Υπουργείου Περιβάλλοντος να φέρει εσπευσμένα την Μελέτη --->>>

ΑΕΤΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ – ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 0-5

Με σκορ 5-0 νίκησε η ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ την ομάδα του ΑΕΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ .
Τα γκολ επέτυχαν οι ΞΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2,ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΡΚΟΣ 2,και 1 ο ΕΡΑΛΤΙ.

Ευχαριστήρια Δήλωση των: Αβέρη Αθανασίου και Σιμώνη Ιωάννη-Διαμαντή

Συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιο  «ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με επικεφαλή τον  Δήμαρχο Πολυγύρου Θωμά Καπλάνη                                   
Δώσαμε, σε περιορισμένα χρονικά περιθώρια μαζί με όλη  την ομάδα των συνυποψηφίων  μας στην εκλογική περιφέρεια του Δ. Ανθεμούντα, έναν έντιμο καθαρό και πολιτισμένο αγώνα.     Για πολλούς  λόγους, το ψηφοδέλτιο μας, δεν μπήκε στον δεύτερο γύρο, όπου θα διεκδικούσε με μεγάλες προϋποθέσεις την νίκη. Εκλεχθήκαμε  στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πολυγύρου και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Γαλάτιστας αντίστοιχα.
Ευχαριστούμε όλους τους  συμπολίτες, --->>>

Η ρακοσυλλέκτρια...

προβοκατορας
...Ντόρα Μπακογιάννη, ψάχνει στον κάδο απορριμάτων ...έξω από την Ρηγίλλης για να μαζέψει μερικούς ...πεταμένους βουλευτές, για το κόμμα της.  
...Ευρηματικότατο κι επίκαιρο σκίτσο του Ηλία Μακρή στην σημερινή Καθημερινή της Κυριακής. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ --->>>

Θα πάρουν κι ...έλεγχο πριν τις γιορτές !!!


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μια απάντηση...


Κύριε ανώνυμε ''προβληματισμένε'' γονέα
Το συγκεκριμένο άρθρο σας μου προξένησε, με κάθε ειλικρίνεια, απίστευτη απέχθεια και προβληματισμό για το επίπεδο των πολιτών του δήμου μας ! Αφού λοιπόν καταφέρεστε εναντίον ανθρώπων που σε βάθος χρόνου έχουν πιστοποιήσει την αξία τους για το θεσμό που αντιπροσωπεύουν, χρησιμοποιείτε τα ιδία σας τα παιδιά και μάλιστα παιδιά άλλων, που δεν έχετε κανένα δικαίωμα, ως φερέφωνα της δικής σας άποψης και δίψας για εκδίκηση και διχασμό μεταξύ των ανθρώπων μιας μικρής κοινωνίας όπως της δικιάς μας ! --->>>

Εκατό ημέρες διορία για την κυβέρνηση

Πρόγραμμα εκατό ημερών είχε παρουσιάσει ο Γιώργος Παπανδρέου για την αρχή της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, πριν από ένα περίπου χρόνο. Σήμερα η κυβέρνηση έχει περίπου 100 ημέρες για να «τρέξει» τις αλλαγές που έχουν ζητηθεί από την τρόικα, ώστε να διασφαλιστεί και η τέταρτη δόση του δανείου. Την ίδια στιγμή, στην κυβέρνηση οι «γκρίνιες» κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ κυβερνητικά στελέχη εκφράζουν επιφυλάξεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα», κυβερνητικό στέλεχος σε συνομιλία του ανέφερε ότι «αυτά που λέμε ότι θα κάνουμε σε δύο μήνες χρειάζονται χρόνια για να ολοκληρωθούν».
Συγκεκριμένα, η τρόικα ζητά μέχρι τον Φεβρουάριο, το έλλειμμα του 2010 να είναι κοντά στα 18 δις, ενώ το έλλειμμα του 2011 κάτω από τα 17 δις. Παράλληλα, θα πρέπει να υπάρξει άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, αλλαγές στις ΔΕΚΟ με μετατάξεις και μείωση κόστους λειτουργίας, νόμο για τις επιχειρησιακές συμβάσεις, καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και ολοκλήρωση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. --->>>