Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Στον Τελικό Παίδων ο ΑΟΠολυγύρου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών για τα περιφερειακά και δημοτικά όργανα του κράτους, όπως και ο πρώτος, δείχνει ότι η λαϊκή δυσαρέσκεια και αγανάκτηση απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι βαθιά και συσσωρευμένη. Εκφράστηκε με σταθερότητα και πιο διευρυμένη στο δεύτερο γύρο. Πρόκειται για μια πλατιά λαϊκή δυσανασχέτηση και διαμαρτυρία με ευρύτερα, ισχυρά και βαθύτερα πολιτικά χαρακτηριστικά --->>>

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΒ

Οι μεγαλοεπιχειρηματίες προκαλούν με θράσος όταν αναφέρονται στο πελατειακό κράτος του οποίου αποτελούν προνομιακούς πελάτες, με αποτέλεσμα την διόγκωση του δημόσιου χρέους.
Αξιώνουν απολύσεις στο δημόσιο στο όνομα των εργαζομένων που αυτοί απέλυσαν και τους αρπάζουν ακόμα και το πενιχρό επίδομα ανεργίας. Απαιτούν να κοπούν και οι ελάχιστες κρατικές κοινωνικές δαπάνες προκειμένου να αυξηθεί περαιτέρω η χρηματοδότησή τους από το κράτος καθώς και οι --->>>

Για το πετρέλαιο των αγροτικών μηχανημάτων

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ (ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ) ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ , ΣΤΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ, ΣΤΑ ΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ.
 ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
Υ.Γ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. 
Αγρότης

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ – «ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 3η Ανάγνωση - «Του ενεργού πολίτη»

(μετά την δημοσιοποίηση των επίσημων αποτελεσμάτων από τη ΝΑΧ)
Αγαπητοί αναγνώστες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ,
Μία πιο βαθιά «βουτιά» στα αποτελέσματα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, προκειμένου να μάθουμε ποιοι ακριβώς από το Δήμο Αρναίας στήριξαν τον κο Πάχτα, αφού δεν τον στήριξε ούτε ο Δήμος Παναγίας, όπου έλαβε 45%, ούτε ο Δήμος Σταγείρων – Ακάνθου, όπου έλαβε 38%. Τα αναμενόμενα επίσημα και αναλυτικότερα αποτελέσματα της Νομαρχίας, ανά Δημοτικό – Κοινοτικό Διαμέρισμα, δημοσιοποιήθηκαν σήμερα. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στοιχεία διαβάζουμε τα εξής :
 Δεδομένα :
Επίσης, τα αναλυτικά --->>>

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για την 37η επέτειο του Πολυτεχνείου

Φέτος, 37 χρόνια από την ιστορική εξέγερση του Πολυτεχνείου, το κυρίαρχο σύνθημα ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ φαίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ.
Η εξέγερση σηματοδότησε την «αρχή του τέλους» της χούντας των συνταγματαρχών και αναμφισβήτητα υπήρξε η πιο φωτεινή πράξη αντίστασης σε μια σκοτεινή επταετία για τον τόπο. Οι νεκροί του Πολυτεχνείου έγιναν οι συνεχιστές της διαρκούς θυσίας του ελληνικού λαού στο βωμό του αγώνα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η 17η Νοέμβρη του 1973 δεν αποτελεί ιστορική μνήμη ή εθνική επέτειο, αλλά το σύμβολο της δύναμης του αποφασισμένου, κυρίαρχου λαού απέναντι στην Χούντα. Αποτελεί ένα διαχρονικό παράδειγμα διεκδικήσεων του νεολαιίστικου και του λαϊκού --->>>

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Χ. ΠΑΧΤΑ
Αμέσως μετά τη νίκη που πέτυχε στο Δήμο Αριστοτέλη ο συνδυασμός «Όραμα Πολιτών», ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι βαθιά συγκινημένος. Δώσαμε έναν όμορφο, ωραίο, καθαρό και τίμιο αγώνα και πήραμε τον έπαινο του Δήμου, την πιο μεγάλη επιβράβευση, όπως την εννοούσαν και την επιθυμούσαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
Η τιμή αυτή για μένα είναι η --->>>

Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Γοργόπη, Κιλκίς

Χορήγηση άδειας ανατροφής τέκνου σε αστυνομικό προσωπικό

Ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Με το νόμο 3528/2007 (ΦΕΚ Α26) κυρώθηκε ο Κώδικας Δημόσιων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων στον οποίο εμπεριέχονται διατάξεις για τους Δημόσιους Υπαλλήλους αναφορικά με τις άδειες, τη χρήση μειωμένου ωραρίου-άδειας ανατροφής τέκνου στον ένα εκ των δύο γονέων, καθώς και σε διευκολύνσεις υπαλλήλων με αυξημένες υποχρεώσεις (γονείς διαζευγμένοι, έχοντες τέκνο εκτός γάμου, τελούντες σε χηρεία, παρακολούθηση τέκνου που φοιτούν στην Πρωτοβάθμια --->>>

Αργύρης Λαφαζάνης: "...δεν μπορώ να έχω καμία σχέση με το “ΠΑΣΟΚ” των Παπαδόπουλου-Λαμπράκη."

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Η πανωλεθρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Χαλκιδική αποτέλεσμα επιλογών σκοπιμότητας και άθλιων μεθοδεύσεων.
Το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά δεν κέρδισε ούτε ένα Δήμο στη Χαλκιδική αλλά και το αποτέλεσμα του περιφερειακού ψηφοδελτίου στο νομό επιβεβαιώνει την πλήρη αποτυχία.
Προηγήθηκαν συνωμοτικές ιδιοτελείς επιλογές για τις οποίες οφείλω να ενημερώσω τους πολίτες. Όλες οι επιλογές έγιναν από τον γραμματέα της Ν.Ε Γιώργο Παπαδόπουλο και τον βασικό συνεργάτη του Γιώργο Λαμπράκη ερήμην και της ιδίας της Ν.Ε. Για την κομματική βάση του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν γίνεται λόγος.
Συγκεκριμένα:
Στο Δήμο Πολυγύρου ο υποψήφιός μας --->>>

Σφουγγάρι σε όλα, πεντακάθαροι μετά το ξέπλυμα και το κρέμασμα !

Την αποχώρηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ από τη σημερινή ψηφοφορία για την παραπομπή ή μη, των πέντε πρώην υπουργών και υφυπουργών της που φέρονται, σύμφωνα με το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, να εμπλέκονται στην υπόθεση της «Μονής Βατοπεδίου» προαναγγέλλουν πηγές της Ρηγίλλης.
Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα παραμείνουν στη συζήτηση για να επιχειρηματολογήσουν για την μη παραπομπή των πρώην υπουργών της, αλλά θα αποχωρήσουν από την διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας που θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης.
Η υπόθεση της --->>>

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στον Πολύγυρο

«Εύχομαι εις την Ντόραν …καλήν επιτυχίαν» !!!

Όπως …εύχεται ο αγαπητός σε όλους μας,  πατέρας της (φτου, φτου σκόρδα) και συνήθως οι ευχές του …πιάνουν (γαμώτο), με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, να της ευχηθούμε «καλή επιτυχία»
 Σε 5 μέρες από σήμερα (21 Νοεμβρίου), ξεκινάει το κόμμα της Ντόρας) 
Δείτε το διαφημιστικό της σποτ (από το taxalia.blogspot.com) --->>>

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ...

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 37η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία να τιμήσουν την εξέγερση του Πολυτεχνείου, να πορευτούν προς την αμερικανική πρεσβεία συμμετέχοντας στο μεγάλο κοινό λαϊκό αγωνιστικό μπλοκ στο οποίο θα κυματίζουν οι σημαίες του ΠΑΜΕ, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, οι σημαίες της ελπίδας, της αντεπίθεσης, της προοπτικής.
Οι άγριες θυσίες που επιβάλλουν στο λαό δεν θα έχουν τέλος, ούτε αποτέλεσμα γι’ αυτόν. Δρόμος προς τα πίσω δεν υπάρχει. Μόνο η διαμόρφωση --->>>

ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Επενδυτικό Σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. & Μ. Π. Ε. – Ποιοι θα γνωμοδοτήσουν ;

Αγαπητοί αναγνώστες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ,
Η πρώτη Κυριακή των εκλογών πέρασε. Πέρασε και η δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Οι συμμετέχοντες στις εκλογές πολίτες επιλέξαμε Περιφερειάρχη και Δήμαρχο, για εμάς και για τα παιδιά μας. Επιλέξαμε για όλους, για εμάς τους συμμετέχοντες, αλλά και για τους απέχοντες (έτσι είναι στη δημοκρατία, όταν δεν «μιλάς» αποφασίζουνε οι άλλοι για εσένα), για εμάς που αγαπάμε, ζούμε και δημιουργούμε στον τόπο μας. Για το μέλλον μας ! ! !
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών για το Δήμο Αριστοτέλη, οι δύο διεκδικητές (Πάχτας και Βλαχόπουλος) έλαβαν :
Οι «αναγνώσεις» του αποτελέσματος πολλές. Πέντε ήδη καταγεγραμμένες --->>>

Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !...

Διαφορά ...ολοφάνερη (!!!)

Φίλοι μου αγαπημένοι, Πασόκοι και Νεοδημοκράτες, τώρα που η μάχη της …Περιφέρειας τελείωσε, πριν πάρετε τα …μετεκλογικά σας όπλα κι αρχίστε πάλι τα διάφορα «πολεμικά» εμβατήρια και το σκοτωμό, για το οικονομικό μέλλον όλων μας 
(και τις …εντελώς διαφορετικές, εκτιμήσεις και προτάσεις σας, είτε είσαστε με το Μνημόνιο, είτε όχι),   
 ακούστε σας παρακαλώ με προσοχή, αυτό το ηχητικό, των 48 μόνο δευτερολέπτων…

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ 
Video από σίβυλλα