Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση Δημάρχου Αρναίας Λάζαρου Λαζάρου

Ο Δήμαρχος Αρναίας Λάζαρος Λαζάρου, συγχαίρει τον νικητή των Δημοτικών Εκλογών για το Δήμο Αριστοτέλη, κ Χρήστο Πάχτα, καθώς και τον κ Μιχάλη Βλαχόπουλο,για τον αγώνα του και το υψηλό ποσοστό το οποίο συγκέντρωσε. Εύχεται, δε, καλή αντάμωση και με τους δυο, στα όργανα του Νέου Δήμου, με σκοπό την, πάση θυσία, αρμονική συνεργασία για την ανάπτυξη του Τόπου και την πρόοδο των κατοίκων του. Τέλος , εκφράζει την ελπίδα να αποτελέσουν , γρήγορα, παρελθόν, οι πρόσκαιροι τοπικισμοί και οι λοιπές εντάσεις, που δημιουργήθηκαν τελευταία.

Μικρής έντασης σεισμική δόνηση!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Κάνω, σεμνά και ταπεινά, την αυτοκριτική μου…

«Ψηφίζω με κριτήρια πολιτικά και ιδεολογικά κατ’ αρχήν, αλλά όχι με γνώμονα το Μνημόνιο. Δεν πιστεύω δηλαδή, ότι ένας Δήμαρχος ή ένα Δημοτικό Συμβούλιο, μπορεί να «ακυρώσει» το Μνημόνιο ή να το κάνει καλύτερο ή χειρότερο, απ’ ότι είναι…» 
Αυτά είπα προεκλογικά και τι ήθελα και τα’ λεγα; 
Τελικά, αποδείχτηκε (για μια ακόμη φορά), ότι είμαι μια οικτρή μειοψηφία. 
Ο λαός της Χαλκιδικής, υπακούοντας στα Αντιμνημονιακά κελεύσματα, κυρίως του Αντώνη Σαμαρά, όπως: «…ζεματίστε τους, ξεροτηγανίστε τους, σιγοβράστε τους…» κι άλλα τέτοια …ωραία (βγαλμένα κατ’ ευθείαν απ’ το …muster chef !!!) --->>>

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ

«Η αναθεώρηση του ύψους του ελλείμματος, που έγινε γνωστή, δεν είναι τίποτα άλλο παρά συνέπεια της αλλαγής του λογιστικού προτύπου της ΕΕ, όπου τα γνωστά ελλείμματα που εμφανίζονται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, τώρα τα έβαλαν μέσα στο γενικό έλλειμμα. Πρόκειται για μία κίνηση – πρόφαση με σκοπό να αιτιολογηθούν και να δικαιολογηθούν στη συνείδηση της κοινής γνώμης τα βαρύτατα αντεργατικά – αντιλαϊκά μέτρα, που θα παρθούν. Σε αυτή τη φάση θα αφορούν κυρίως το δημόσιο τομέα, τις ΔΕΚΟ, όμως θα έχουν συνέπειες στη ζωή όλου του εργαζόμενου λαού και αυτών που --->>>

Μήνυμα Ιορδανίδη Δαμιανού

Με αφορμή τα αποτελέσματα του β’ γύρου τα δημοτικών εκλογών της 14ης Νοεμβρίου ο Υπ. Δήμαρχος και νικητής των εκλογών του Δήμου Νέας Προποντίδας κ. Δαμιανός Ιορδανίδης εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα :
Το αποτέλεσμα του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών μας δικαίωσε! Δικαίωσε τον αγώνα μας για τη Δημοτική Ανασυγκρότηση της Νέας Προποντίδας, χωρίς διαχωριστικές γραμμές και μικροκομματικά συμφέροντα.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους πίστεψαν στους στόχους που θέσαμε, στο πρόγραμμα που εκπονήσαμε επώνυμους και μη που μας στήριξαν. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους πολίτες --->>>

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ – «ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 5η Ανάγνωση - «Του πολιτικοποιημένου πολίτη»

Αγαπητοί αναγνώστες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ,
Διαβάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Αριστοτέλη, ως πολιτικοποιημένος πολίτης, θεωρώντας αξιολογήσιμη τη στάση μόνον όσων συμμετείχαμε στις εκλογές και μεμφόμενος, όπως άλλωστε επεσήμανε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κος Κάρολος Παπούλιας, όσους απείχαν, λαμβάνοντας όμως υπόψη το ποσοστό της αποχής, χωρίς να την ερμηνεύω, αφού μόνον υποκειμενικές εικασίες μπορώ να κάνω, βλέπω τα εξής :
 Δεδομένα :
Οι δύο διεκδικητές (Πάχτας και Βλαχόπουλος) του Δήμου Αριστοτέλη έλαβαν :
 Ανάγνωση :
Ποιους πολίτες εκπροσωπεί ο κος Πάχτας ;
Καταρχήν εκπροσωπεί το 52%, όσων εκ του συνόλου των Δημοτών του Δήμου Αριστοτέλη ψηφίσαμε, οι οποίοι είμαστε το 65% του συνόλου των εγγεγραμμένων --->>>

ΜΗΝΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΙΤΖΙΟΥ

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς
μου καθέναν ξεχωριστά για την μεγάλη τιμή που έκαναν στο συνδυασμό μας «ΔΥΝΑΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ» και στο πρόσωπό μου, να έλθουν μαζί μας για να δώσουμε ενωμένοι τη μάχη για την πρόοδο της Σιθωνίας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους, τα στελέχη του συνδυασμού μας και πάνω από όλα τους ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν. Τους ψηφοφόρους που ψήφισαν ελεύθερα και περήφανα για το μέλλον της Σιθωνίας. Που έδειξαν ότι έχουν εμπιστοσύνη --->>>

Ο Άνθιμος του DrSeeng

ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ...

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ...

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ – «ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 1η Ανάγνωση - «Του ποδαριού»

Αγαπητοί αναγνώστες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ,
Η δημότες του Δήμου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ψηφίσαμε την περασμένη Κυριακή και το επίσημο, τελικό, συνολικό αποτέλεσμα είναι το εξής :
Τι σημαίνει όμως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ; Ποια είναι η ανάγνωση του αποτελέσματος ; Ποιο είναι το συμπέρασμα των εκλογών για τους Δημότες του Δήμου Αριστοτέλη ;
 Δεδομένα :
Η παράταξη «ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» του --->>>

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ – «ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 2η Ανάγνωση – «Της παρέας»

Αγαπητοί αναγνώστες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ,
Κάνοντας μία μικρή «βουτιά» στο συνολικό τελικό αποτέλεσμα του Δήμου Αριστοτέλη, διαβάζουμε ότι τα αποτελέσματα ανά συνενούμενο δήμο (Σταγείρων – Ακάνθου, Παναγίας, Αρναίας) είναι τα εξής :
 Δεδομένα :
Η παράταξη «ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Χρήστου Πάχτα, έλαβε 75% στο Δήμο Αρναίας, 45% στο Δήμο Παναγίας και 38% στο Δήμο Σταγείρων - Ακάνθου.
 Ανάγνωση : --->>>

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ – «ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 3η Ανάγνωση - «Του ενεργού πολίτη»

Αγαπητοί αναγνώστες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ,
Μία πιο βαθιά «βουτιά» στα αποτελέσματα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, προκειμένου να μάθουμε ποιοι ακριβώς από το Δήμο Αρναίας στήριξαν τον κο Πάχτα, αφού δεν τον στήριξε ούτε ο Δήμος Παναγίας, όπου έλαβε 45%, ούτε ο Δήμος Σταγείρων – Ακάνθου, όπου έλαβε 38%. Αναμένονται με ενδιαφέρον τα επίσημα και αναλυτικότερα αποτελέσματα της Νομαρχίας, ανά Δημοτικό – Κοινοτικό Διαμέρισμα.
 Δεδομένα : --->>>

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ – «ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 4η Ανάγνωση - «Του μεταλλείου»

Αγαπητοί αναγνώστες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ,

Το ζήτημα του Επενδυτικού Σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα, τόσο για το Δήμο Αριστοτέλη και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και για τη χώρα συνολικά. Η πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη και ειδικότερα, των άμεσα θιγόμενων Δήμων Παναγίας και Σταγείρων Ακάνθου, ψηφίσαμε, λαμβάνοντας υπόψη πρώτα τις θέσεις των υποψηφίων ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα. Ιδιαίτερα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παναγίας, το συγκεκριμένο ζήτημα, συνολικά και ειδικά ως προς τις Σκουριές, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των πολιτών.
 Δεδομένα :
Ως προς το «μεταλλείο» προτάθηκαν από τους δύο διεκδικητές τα εξής :
Πάχτας : Ναι συνολικά – Ναι στις Σκουριές, αλλά μόνον υπόγειο.
Βλαχόπουλος : Ναι, υπό --->>>

Κοιμήθηκε ήρεμα!

Δύο μεγάλες επιτυχίες του ΓΑΠ

Η Αρναία καθόρισε το αποτέλεσμα

Οι εκλ. Περιφέρειες Ορμύλιας - Ζερβοχωρίων έκριναν τα αποτελέσματα στο Δήμο Πολυγύρου

Η εκλογική περιφέρεια Μουδανιών έδωσε άνετη νίκη στον Ιορδανίδη

Δηλώσεις Τζίτζιου

Δηλώσεις Ζωγράφου

Για τους "εραστές" των δίχρωμων χαρτών!

Ούτε έναν Δήμαρχο στη Χαλκιδική!

"Σκοτώθηκαν", εκεί στο ΠΑΣΟΚ,  για το χωροταξικό, "σκοτώθηκαν" για τις υποψηφιότητες, ...αυτομαστιγώθηκαν, ...ετερομαστιγώθηκαν (πως λέμε: αυτοπροτάσεις-ετεροπροτάσεις) επόμενο ήταν να μείνουν χωρίς Δήμαρχο στη Χαλκιδική!
Γλίτωσε μόνο ο Βασίλης Παπαγιάννης που δεν τον "έχρισαν", αλλά εκεί η νίκη ΔΕΝ είναι του ΠΑΣΟΚ, ούτε να περάσει από το μυαλό κανενός, είναι των Κασσανδρινών και του συνδυασμού του Βασίλη Παπαγιάννη!
Και μην πει κανείς ότι ψήφισε αντιμνημονιακά ο κόσμος!
-Ούτε ο Ζωγράφος, ούτε ο Τζίτζιος, ούτε ο Ιορδανίδης είναι αντιμνημονιακοί!
ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ με τα μπούνια είναι, αλλά τους έλαχε να το παίζουν αντί ...λόγω αντιπολίτευσης!
-Καληνύχτα σας, προύχοντες του ΠΑΣΟΚ, καληνύχτα σας!

Μεγάλη η αποχή στη χαλκιδική!

Τα ποσοστά αποχής στη Χαλκιδική, στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, χθες 14/11/2010:
Δήμος Πολυγύρου: 41,48%
Δήμος Σιθωνίας: 41,02%
Δήμος Κασσάνδρας: 38,05%
Δήμος Νέας Προποντίδας: 37,70%
Δήμος Αριστοτέλη: 35,28%

Άνθιμε, έχασες! Ο Γιάννης Μπουτάρης δήμαρχος Θεσσαλονίκης!

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Χ. ΠΑΧΤΑ

Αμέσως μετά τη νίκη που πέτυχε στο Δήμο Αριστοτέλη ο συνδυασμός «Όραμα Πολιτών», ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Είμαι βαθιά συγκινημένος.
Απόψε πήραμε τον έπαινο του Δήμου, την πιο μεγάλη επιβράβευση, όπως την εννοούσαν και την επιθυμούσαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
Η τιμή αυτή για μένα είναι η πιο ακριβή, η πιο ανεκτίμητη. Γιατί προέρχεται κατευθείαν από τους συνδημότες μου.
Τους ευχαριστώ όλους και καθένα χωριστά.
Ευχαριστώ τον συνδυασμό μου.
Το έργο που μας περιμένει είναι μεγάλο.
Η υλοποίησή του Οράματός μας είναι για μας στόχος ζωής.
Το γραφείο τύπου

Δήλωση Μάρκου Μπόλαρη για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης

Θέλω να ξεκινήσω μ’ ευχαριστίες. Με ευχαριστίες στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, για την τιμητική ψήφο την οποία έδωσαν στο «Μέτωπο Ανάπτυξης». Για την ποιοτική ψήφο με την οποία επέλεξαν το «Μέτωπο Ανάπτυξης». Είναι ψήφος που δείχνει τη σύμπραξη ενός μετώπου πολιτών για να πάει ο τόπος μπροστά.
Εύχομαι στο νικητή των εκλογών, να λάβει το μήνυμα που ’στείλαν σήμερα οι πολίτες. Είναι μήνυμα απολύτως εύληπτο και ηχηρό. Ιδιαίτερα από το νομό Θεσσαλονίκης, στον οποίον άσκησε διοίκηση τα προηγούμενα χρόνια.
Εμείς θα εξακολουθήσουμε να είμαστε παρόντες. Για την ανάδειξη του θεσμού --->>>