Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Οικολόγε, αυτή είναι η αισθητική σου;

Πρόγραμμα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Πάνα Απόστολου για την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής  Απόστολος Πάνας μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθούν :
Το πρωί την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Χαλκιδικής στα Μουδανιά καθώς και το Εργοστάσιο της Ένωσης
Στις 18.00 τη Μεγ. Παναγία

Τα "ψεματούδια" ...βλάπτουν σοβαρά τους υποψήφιους!

Χθες ο υπ. Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος μιλώντας στην προεκλογική του συγκέντρωση στην πρωτεύουσα του νομού αναφέρθηκε στο παλιό γνωστό πρόβλημα των συντελεστών δόμησης στον Πολύγυρο!
Κατηγόρησε και τη σημερινή μειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου για αδράνεια πάνω στο θέμα!
Θα μας επιτρέψει ο υπ. Δήμαρχος να του πούμε ότι δεν μπορεί να ΨΕΥΔΕΤΑΙ με τέτοιον τρόπο μπροστά στους Πολυγυρινούς! Και αυτό το λέμε γιατί η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ασχολήθηκε με το θέμα με πολλές αναρτήσεις, που σας παραθέτουμε παρακάτω, και δείχνει ότι όχι μόνο ασχολήθηκε, η μειοψηφία με το θέμα, αλλά ήταν αυτή που το ανέδειξε!
Δείτε επίσης έγγραφα της μειοψηφίας σχετικά με το θέμα.
ΟΧΙ λοιπόν ΨΕΜΑΤΑ, ΟΧΙ!    --->>>

Ομολογία για έργα "μαϊμού" από αναπληρωτή του Ζορό! Τι μας περιμένει! Πού είναι η δικαιοσύνη, "τυφλή" είναι δεν τα βλέπει;

Τοποθέτηση υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη, για την ομολογία – σοκ του αναπληρωτή νομάρχη για τα έργα μαϊμού
Η κυνική και δημόσια ομολογία, από τον αναπληρωτή νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργο Τσαμασλή, πως η χρηματοδότηση έργων - "μαϊμού", είναι μια συνηθισμένη πρακτική της νομαρχίας Θεσσαλονίκης για να πληρώνονται με δημόσιο χρήμα οι "στρατιές των κολλητών", αποτελεί και ομολογία διάπραξης εγκλημάτων κακουργηματικής μορφής, σε βάρος των πολιτών.
Είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη της κάθαρσης στις υποθέσεις που χαρακτηρίζονται από το καθεστώς αδιαφάνειας κατά τις θητείες του κ. Ψωμιάδη ως νομάρχη Θεσσαλονίκης και κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους. Είναι επίσης επιτακτική η ανάγκη που επιβάλλει το σχηματισμό --->>>

Άρθρο του Βουλευτή Χαλκιδικής Γιώργου Βαγιωνά στο περιοδικό της Βουλής.

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
 Συνέχεια --->>> 

Συνέντευξη Γιώργου Βαγιωνά στο κανάλι της Βουλής

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς, σήμερα 4-11-2010 και ώρα 09:00μμ θα δώσει συνέντευξη τύπου στο κανάλι της Βουλής που μεταδίδεται και στο internet (http://www.hellenicparliament.gr/ – Βουλή – Τηλεόραση).
Θέμα της συνέντευξης είναι: Ηλεκτρονική καταχώριση και εκτέλεση ιατρικών συνταγών και παραπεμπτικών ιατρικών πράξεων. Ο κύριος Βαγιωνάς είναι εισηγητής του θέματος στη Βουλή.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

...προβοκατόρικες Συμβουλές προς Υποψηφίους (4)


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Αγαπητοί Υποψήφιοι. Αυτό σίγουρα δεν το σκεφτήκατε... 
Άπαιχτη ιδέα και …προλαβαίνετε να την εφαρμόσετε…
  
Γιατί μπορει οι πεθαμένοι, ΝΑ ΜΗΝ ψηφίζουν (...για τώρα μιλάμε, γιατί παλιά …ψήφιζαν, όπως βέβαια και τα …δέντρα)  έχουν όμως συγγενείς που …ψηφίζουν...
Αγοράστε λοιπόν μερικες χιλιάδες κεριά και κάντε ότι έκανε κι ο Τρικαλινός Υποψήφιος.
Θα πάει μετά η χήρα και οι λοιποί συγγενείς, θα κλάψουν κλπ και θα ρίξουν κι ένα …σταυρό και σε σας, στον μόνο Υποψήφιο, που θυμήθηκε το …μακαρίτη (!!!)

Ανοιχτή επιστολή, Δημότη Αριστοτέλη, προς υπ. Δήμαρχο Χρήστο Πάχτα