Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Κάτι ΝΕΟ έρχεται στη Χαλκιδική!

Πρόκειται για συνωνυμία!

Το όνομα του Προέδρου  του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κασσάνδρας Σάββα Σαββίδη διαβάσαμε στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Παπαγιάννη για το Δήμο Κασσάνδρας!
Γνωρίζοντας ότι είχε αποφασίσει να μην συμμετάσχει στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη επικοινωνήσαμε μαζί του να δούμε τι συμβαίνει!
Έτσι μάθαμε ότι δεν πρόκειται γι' αυτόν αλλά για συγγενικό του πρόσωπο!

Και κοινή εμφάνιση!

Μετά την τηλεοπτική "παρότρυνση" για στήριξη του Ζωγράφου στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη, ο πρώην Νομάρχης Χαλκιδικής και πρώην Δήμαρχος Πολυγύρου Βασίλειος Βασιλάκης έκανε σήμερα δημόσια εμφάνιση με τον υπ. Δήμαρχο του Πολυγύρου.
Βρέθηκαν μαζί σε κεντρική ταβέρνα του Πολυγύρου, παρουσία και συνεργατών τους, οι συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων δεν είχαν τελειωμό!

"Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος" ή πάρτε τα .... μας!


ΤΑ ΝΕΑ


Να το εφαρμόσουν όλοι! Σωστή κίνηση!

Ηλεκτρονική ανάρτηση του προγράμματος του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης»
Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα http://www.bolaris.gr/ οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης».
Ο συνδυασμός επέλεξε την ηλεκτρονική δημοσίευση του προγράμματός του, για λόγους οικονομίας και οικολογίας.
Η προσπάθεια αυτή, έχει και --->>>

«Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ»

Το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 24/10, ώρα 11.00π.μ., στην αίθουσα του πρώην κινηματογράφου "Αλέξανδρος" .
Θέμα: «Η απάντηση της αριστεράς στην καπιταλιστική κρίση»
Ομιλητές:
Λαφαζάνης Παναγιώτης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ
Μπιτσάκης Ευτύχης, καθηγητής Πανεπιστημίου
Παπακωνσταντίνου Πέτρος, δημοσιογράφος
Σακελαρόπουλος Σπύρος, καθηγητής Παντείου

Πρόγραμμα υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ι. Γιώργου

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Χαλκιδική ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης ΓΙΩΡΓΟΣ επισκέπτεται όλους τους Δήμους και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Το πρόγραμμα του κ. Γιώργου για αύριο Πέμπτη 21 Οκτωβρίου έχει ως εξής: --->>>

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Σήμερα Τετάρτη (20/10), μετά τις 18+30 το απόγευμα,  κλιμάκιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Άγγελο Τζέκη, τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Πάσχο Παναγιώτη και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στον Δήμο Προποντίδας νομού Χαλκιδικής θα περιοδεύσει στα Δ.Δ. Διονυσίου, Ν. Τενέδου και Ν. Πλάγιων.

Μπορεί να είναι τυφλή, αλλά μιλάει… στο κινητό !


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Θυμάστε την υπόθεση με τις υποκλοπές του 2006; τότε που γίνονταν κάτι …ψιλο-παρανομίες (…όχι τίποτα σοβαρό βρε αδερφέ, απλά το τηλέφωνο του …πρωθυπουργού παρακολουθούνταν …μιλάμε για χαζά, δηλαδή)… Ε  λοιπόν, για την υπόθεση αυτή, το 2007, η ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών) επέβαλε δυο πρόστιμα συνολικού ύψους 83, 3 εκ. ευρώ (76 εκ. ευρώ στη Vodafone   και 7,3  εκ. ευρώ, στην  Έρικσον), θεωρώντας τες υπεύθυνες…
Θέλετε να μάθετε τη συνέχεια; Πρόσφατα, που λέτε, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, ακύρωσε ως μη νόμιμες (!!!) τις αποφάσεις αυτές, αθωώνοντας στην ουσία τις 2 εταιρείες και χαρίζοντάς τους τα πρόστιμα (!!!)
Εγώ βέβαια, για να πω την αλήθεια, περίμενα να πληρωθούν τα πρόστιμα και μάλιστα τοις μετρητοίς. Κι εσείς εεε; Το ξέρω, το ξέρω…  

ΥΓ. Α…κυρ Μανώλη, να κάνεις την περαίωση για …το ψιλικατζίδικό σου… και μη ξεχάσεις να κόψεις απόδειξη για τα …μανταλάκια της κυρά Σούλας. Μπορεί να φας τίποτα …ισόβια φίλε και είναι αμαρτία, νομοταγής πολίτης, που είσαι… 
 ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ 

"Μαγαζί γωνία"

Λύνονται οι απορίες κάποιων για την αγωνία των "αρχόντων" να μας διοικήσουν και να μας ξαναδιοικήσουν, να εργαστούν για μας, να θυσιαστούν για μας!
Την απορία μας την έλυσε ο μεγάλος Πανίκας σε ομιλία του στη Χαλκιδική!
-Η Χαλκιδική είναι "Μαγαζί γωνία", είπε!!! Έτσι τη βλέπει!

Για το Δήμο Αριστοτέλη και τα εκεί μεταλλεία

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΣ (ΕΠΕΣΕ Η ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕ)
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ) ΕΣΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ. ΕΠΕΣΕ Η ΓΑΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ.
 ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΣΕ ΞΕΚΑΣΩΤΕΣ ΣΤΟΕΣ. ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ.
ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ (ΠΛΗΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ ΠΟΥ --->>>

Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής

Πρόγραμμα Απόστολου Πάνα

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθούν: στις 17.45 τον Βάβδο, στις 19.00 τον Αγ. Πρόδρομο και στις 20.00 την Γαλάτιστα.

Κάτι ΝΕΟ έρχεται στη Χαλκιδική !!!

Ο Απόστολος Πάνας στα Ζερβοχώρια

Συνεχίζει τις περιοδείες του στη Χαλκιδική ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό «Μέτωπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη, Απόστολος Πάνας. Την Τρίτη, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, επισκέφθηκε τα Ζερβοχώρια.
Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να συζητήσουν για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ορισμένα από τα ζητήματα που έθεσαν οι κάτοικοι των Ζερβοχωρίων στα --->>>

Λαϊκή Συσπείρωση

Την Τρίτη 19/10 κλιμάκιο της ΄΄Λαϊκής Συσπείρωσης΄΄ με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Άγγελο Τζέκη και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Πάσχο Παναγιώτη επισκέφτηκε το πρωί το σταθμό συντήρησης της ΔΕΣΕ/Π.Κ.Μ. στα Ν. Μουδανιά όπου και διαπίστωσε τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, και το απόγευμα  περιόδευσε στα Σήμαντρα και στην Πορταριά όπου και συζήτησε με τους κατοίκους.