Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Συμμαχία κατά της ακρίβειας.

Η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ, ανέλαβαν μία πρωτοβουλία για τη στήριξη κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.
Καλούν τις επιχειρήσεις να προχωρούν σε εκπτώσεις στις τιμές των προϊόντων τους, σε όσους πελάτες διαθέτουν:
-ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΣΟ
-ΚΑΡΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Καλά το μαντέψατε: από τον νομό μας δεν --->>>

Όταν εκδικείται ο Μητσοτάκης...

Αριστερά και Αυτοδιοίκηση.

Για την αριστερά η τοπική αυτοδιοίκηση ήταν πάντα προνομιακός χώρος!
Από τα πρώτα ακόμα χρόνια της οργανωμένης δράσης ακολουθώντας σταθερά την τακτική των κοινωνικών και πολιτικών συμφωνιών στη βάση προγραμμάτων, προτάσσοντας βασικές αρχές όπως της Δημοκρατίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, τη συμμετοχή των πολιτών, την καθιέρωση των λαϊκών συνελεύσεων, των ανοιχτών συνεδριάσεων των Δημοτικών συμβουλίων, διεκδικώντας για τη Τ.Α. ουσιαστικές αρμοδιότητες και επιλέγοντας πρόσωπα που ενέπνεαν εμπιστοσύνη με το ήθος τους, τις γνώσεις τους και την αγωνιστική τους συνέπεια --->>>

Μπόλαρης VS Ψωμιάδης!

 
Μπόλαρης και Ψωμιάδης διασταυρώνουν τα ξίφη τους αύριο το πρωί (8:30) στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ!
Εκεί, ίσως, ο Πανίκας θα μπορέσει να αποδείξει το ότι “ο Μάρκος Μπόλαρης λέει να πουληθεί η Μακεδονία” (πρόσφατη δήλωση του Ψωμιάδη).
-Δεν γνωρίζουμε αν θα παρέμβει ο παπα-άνθιμος να στηρίξει τον δικό του!

Κομφούζιο στην εκλογική διαδικασία; Καταγγελία του ΚΚΕ

Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής στις 8/10/2010, συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση που έχει άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στην προετοιμασία, τη λειτουργία και τη δραστηριότητα των συνδυασμών αλλά και στη νομιμότητα των δηλώσεων κατάρτισης των συνδυασμών.
Πρώτον: Δεν εφαρμόζεται από τις ΔΟΥ η απόφαση 50038/3-9-2008 του Υπ. Εσωτερικών η οποία καθόριζε τη διαδικασία απόκτησης κωδικού πρόσβασης --->>>

Δημοτικό Συμβούλιο και Δήμος "σκορποχώρι"!

Ο κώδικας είναι σαφέστατος: έναν (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης !!!
-Αυτό δεν το ξέρουν ο Δήμαρχος Πολυγύρου Θωμάς Καπλάνης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτριος Ζαγγίλας;
-Σήμερα στο Δημαρχείο Πολυγύρου έχουν κληθεί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για συνεδρίαση!

Δήλωση υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη, για το πετρέλαιο θέρμανσης

Εδώ και μία εβδομάδα, όλη η βόρεια Ελλάδα έχει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και οι πολίτες δεν μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης για να ζεσταθούν.
Ωστόσο, το κύριο πρόβλημα παραμένει η εξαιρετικά υψηλή τιμή του πετρελαίου, που αναμένεται να φτάσει τα 75 λεπτά το λίτρο. Πρόκειται για παραβίαση κάθε έννοιας ισότητας σε βάρος των κατοίκων της Βόρειας Ελλάδας.
Είναι αδύνατο ν’ αντέξει ο πολίτης --->>>

Δεν είναι όλα μαύρα! Οι ΓΙΑΤΡΟΙ είναι πλειοψηφία!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συναντηθήκαμε τυχαία σε διπλανά κρεβάτια στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 30/9/10 και την επόμενη μέρα, Παρασκευή 1/10/10 υποβληθήκαμε σε επέμβαση λιθοθρυψίας ουροδόχου κύστης από την ομάδα των γιατρών του νοσοκομείου.
Με την επιστολή αυτή, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας --->>>

Ο ΣΙΜΟΣ ΟΦΛΙΔΗΣ με τον Διοικητή του νοσοκομείου Πολυγύρου για θέματα υγείας στο Νομό.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής ΣΙΜΟΣ ΟΦΛΙΔΗΣ επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Πολυγύρου και συζήτησε με τον πρόεδρό του ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΝΤΗ τα προβλήματα του ιδρύματος. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην έλλειψη νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού καθώς και στην αδυναμία του ΕΚΑΒ κυρίως κατά τους θερινούς μήνες, με την τεράστια αύξηση του πληθυσμού κατά την τουριστική περίοδο, να ικανοποιήσει τις ανάγκες του νομού.

Κάτι πρέπει να γίνει...!!! Τη Δημοτική αρχή ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ την αφορά η ασφάλεια των πολιτών;

Στον Πολύγυρο βρίσκεται το κτίσμα της φωτογραφίας!
ΑΚΡΩΣ επικίνδυνο για τους περαστικούς από πιθανή κατάρρευσή του!
Αν οι ιδιοκτήτες αδιαφορούν, παρεμβαίνει κάθε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ Δήμος!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--->>>

Πρόγραμμα υποψήφιου αντπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Πάνα Απόστολου, για Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010.


Στις 10:30 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Απόστολος Πάνας μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφτεί το δημαρχείο Σιθωνίας οπού θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Ρεβενικιώτη Δημήτριο .
Στις 12:00 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφτεί το δημαρχείο Τορώνης οπού θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Πάρι Ντέμπλα .
Στις 13:30 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφτεί Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Νικήτης ο «Σίθων» .

Ο Αργύρης Λαφαζάνης σε σύσκεψη αγροτικών φορέων.

Τοποθέτηση του Βουλευτή Χαλκιδικής Α. Λαφαζάνη στη σύσκεψη των αγροτικών φορέων στη Θεσσαλονίκη (08-10-2010) παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη για τη βρώσιμη ελιά, τα βερίκοκα και για τις εκχερσωμένες εκτάσεις της Χαλκιδικής.
Δείτε το βίντεο: --->>> 

"Πολύπαθη" Κασσάνδρα!

Είχε διακοσμήσει το εξοχικό του με ...αρχαίες μαρμάρινες μπάλες
Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος 65χρονου αλλά και του 35χρονου γιου του για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων
Και οι δύο εντοπίστηκαν στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής όπου στον αύλειο χώρο της κατοικίας του 35χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαρμάρινα τμήματα επιμήλων, ρόδακα και κοσμήτη, ένα (1) τμήμα με εγχάρακτες γραμμές, ένα (1) πλαστικό μαρμάρινο χέρι με σφαίρα κι ένα (1) τμήμα λιθανάγλυφου. Επίσης, ασκήθηκε --->>>

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠ. ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Χαλκιδική ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης ΓΙΩΡΓΟΣ επισκέπτεται όλους τους Δήμους και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Το πρόγραμμα του κ. Γιώργου για σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου έχει ως εξής:
Στις 18:30 θα επισκεφθεί τα Στάγειρα, στις 19:30 τη Στρατονίκη, και στις 20:30 το Στρατώνι.
ΤΕΤΑΡΤΗ 13/10/2010 --->>>

Αύριο, Τετάρτη 13/10, έχουμε ποδόσφαιρο! Πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής - 2ος Όμιλος

http://www.periferiako.gr/

Ένοχοι... Όμως ο Αλέξανδρος δεν υπάρχει στη ζωή, αλλά στις καρδιές των ελεύθερων και ανυπότακτων!...

Sibilla