Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Τι καλά που τα λένε κι οι δυο!

Η ανάρτηση είναι χωρίς φωτογραφίες! Αν σας πούμε ότι δε "φορτώνει" το σύστημα τις φωτογραφίες τι θα πείτε; Ότι φταίει ο Γκαντέμης; Θα δούμε, θα προσπαθήσουμε αργότερα!
"Όσο δίκιο είχε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν προεκλογικά έλεγε το υπάρχουν λεφτά, άλλο τόσο δίκιο έχει και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος λέει ότι μπορεί να μηδενιστεί το έλλειμμα μέσα στο 2011. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κ. Σαμαράς είναι λαϊκιστής» (Κ. Μητσοτάκης στο MEGA)
 "Τέσσερις εβδομάδες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης, ενεργώντας σαν ναυαγοσώστης του κ. Παπανδρέου, επιτέθηκε απόψε εναντίον της Παράταξης, που τον ανέδειξε στα ύψιστα αξιώματα --->>>

Η Κυρία ...που προσπαθεί να μας αποφύγει!

Την συναντήσαμε την ώρα που μετέφερε ελιές για να τις παραδώσει!
Προσπάθησε να μας αποφύγει! Δεν τα κατάφερε! 
Η καλή φωτο παραμένει στο αρχείο μας! 

Τι συμβαίνει στο Χ.Υ.Τ.Α. Ανθεμούντα;

Τα απορριμματοφόρα των Δήμων Μουδανιών, Τρίγλιας, Καλλικράτειας και Ανθεμούντα δεν μπόρεσαν σήμερα να μεταφέρουν απορρίμματα στο Χ.Υ.Τ.Α. Ανθεμούντα!
Οι εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ απήργησαν γιατί είναι απλήρωτοι!!!
Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες!
-Θα "πήξουμε" στο σκουπίδι αν συνεχιστεί η απεργία!

Αγιασμός του Α.Ο.Πολυγύρου.

"Τελέστηκε  το  Σάββατο  στις  12:00  ο  αγιασμός του  Α.Ο.Πολυγύρου, για  την  έναρξη  της  νέας  αθλητικής  περιόδου   2010 - 2011.
Μας  τίμησε  με  την  παρουσία  του  ο  υποψήφιος  Δήμαρχος Πολυγύρου  κ. Κώστας  Μπογδάνος. Τον  ευχαριστούμε  θερμά." 
A.O.Πολυγύρου 

Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς .

Οι πληροφορίες πάνε κι έρχονται! Δυστυχώς η παρακάτω δεν είναι πληροφορία μόνο αλλά είναι ενέργεια ιερωμένου που σκανδαλίζει πολιτικά!
Οι ιερείς, ως εκπρόσωποι του Θεού επί της γης, είναι απόλυτα σεβαστά πρόσωπα, από εμάς και την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, εφόσον ... εκπληρώνουν τη Θέλησή Του!
Όταν όμως οι ιερείς εμπλέκονται κατά δόλιο τρόπο στην πολιτική, ακόμα και στη συγκρότηση ψηφοδελτίων εκμεταλλευόμενοι το σχήμα,  και συκοφαντούν άλλους υποψήφιους τότε όχι μόνο δεν είναι σεβάσμιοι αλλά ...είναι οτιδήποτε άλλο!
Ο παπάς, λοιπόν, σε ενορία του νέου Δήμου --->>>

Το πρόγραμμα του υπ. αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Γιώργου.

Ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Γιώργος την  Τρίτη 12 Οκτωβρίου θα επισκεφθεί:
Στις 18:30 τα Στάγειρα, στις 19:30 τη Στρατονίκη, και στις 20:30 το Στρατώνι.

Ο "άγνωστος" Πρωθυπουργός!

Ιωάννα Α. Βαφειάδου, Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Είμαι νέα δικηγόρος στον Πολύγυρο. Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας κ. Μάρκο Μπόλαρη και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Απόστολο Πάνα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και μου πρότειναν να είμαι υποψήφια.
Δεν έχω ασχοληθεί μέχρι σήμερα με τα κοινά από πολιτικές θέσεις. Δεν είμαι καν οργανωμένο μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ίσως γιατί ο πατέρας μου Αντώνης Βαφειάδης αφιέρωσε ατελείωτες ώρες –μακριά από μένα όταν ήμουν παιδί- για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και κυρίως --->>>

Πρόγραμμα υποψήφιου αντπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Πάνα Απόστολου, για Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010.

 Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής  Απόστολος Πάνας μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφτεί:
Στις 10:00  το δημαρχείο Ν. Καλλικράτειας και θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Ιωάννη Γεωργαλά.
Στις 11:00 το δημαρχείο Ν. Τρίγλιας και θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Κώστα Σγουρή.
Στις 12:00 το δημαρχείο Ν. Μουδανιών όπου και θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Ανδρέα Παπαγιάννη.

ΟΛΥΝΘΟΣ - ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


 Ο  αγώνας ποδοσφαίρου (από αναβολή) μεταξύ των ομάδων Ολύνθου και Ελπίδας Πολυγύρου θα γίνει την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Ολύνθου. 
Ώρα έναρξης: 16:00

Φοβού τους Δαναούς και δώρα (συμ)φέροντας...

Πριν δύο μέρες, στις 9 Οκτωβρίου, στην Ορμύλια, τα εργοστάσια επεξεργασίας της ελιάς άρχισαν σιγά σιγά να σταματάνε το ένα μετά το άλλο, λόγω της πληρότητάς τους.
Εκείνη τη μέρα ήρθε ένα κλιμάκιο της γνωστής εταιρίας , Ιταλικής προέλευσης, Macolive, από τη Λαμία.
Αρκετοί είπαν, ότι ήρθαν να μας σώσουν, όχι ότι είχαν καλύτερη τιμή από τους άλλους, αλλά τουλάχιστον --->>>

Απάντηση υποψήφιου περιφερειάρχη, Μάρκου Μπόλαρη, στις ψευδείς δηλώσεις Ψωμιάδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε ότι “ο Μάρκος Μπόλαρης λέει να πουληθεί η Μακεδονία”.
Ο κ. Μπόλαρης, αν και ξεκαθάρισε ότι εκπέμπει σε άλλο μήκος κύματος από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τόνισε ότι αυτού του είδους οι δηλώσεις πρέπει να απαντηθούν.
«Έμαθα τηλεφωνικά ότι υπήρξανε --->>>

Κεντρική εδήλωση του συνδυασμού "Δημοκρατία – Οικολογία – Συμμετοχή" στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Δημοκρατία – Οικολογία – Συμμετοχή» με την υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Ασημίνα Ξηροτύρη, και τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και συμβούλους. (Θεσσαλονίκη, Αποθήκη 1 στο Λιμάνι)
Στην εκδήλωση θα παραρεθεί και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Μονάδα επεξεργασίας ελιάς ρίχνει μόνιμα τα νερά στον κεντρικό δρόμο!

"Μονάδα επεξεργασίας ελιάς στα Σήμαντρα ρίχνει μόνιμα τα νερά στον κεντρικό δρόμο δεν τα βλέπουν οι υπεύθυνοι; Κάποιος πρέπει να παρέμβει!
Από τα πολλά νερά εκτός ότι ξεράθηκαν τα δέντρα που έχουμε στην είσοδο του χωριού μας, εκεί φύτρωσαν και καλάμια!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ --->>>  

Ένοχος χωρίς ελαφρυντικά, ο δολοφόνος του Αλέξη…

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου το Δεκέμβριο του 2008, στα Εξάρχεια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Ο Κορκονέας πλέον αντιμετωπίζει τα ισόβια δεσμά, καθώς η απόφαση του δικαστηρίου υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα για μετατροπή της κατηγορίας της πρόθεσης από ενδεχόμενο σε άμεσο δόλο. 
Εξάλλου ένοχο για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, έκρινε το δικαστήριο κατά πλειοψηφία το δεύτερο ειδικό φρουρό Βασίλη Σαραλιώτη.  Ούτε στο Σαραλιώτη αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά.
ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Πηγή

Μια αξιόλογη υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Μπόλαρης στον Πολύγυρο

Στον Πολύγυρο βρίσκεται σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης και παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της Χαλκιδικής!
Νωρίτερα επισκέφθηκε το εκλογικό Κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπογδάνου. --->>>

Το Ψηφοδέλτιο του Μάρκου Μπόλαρη στη Χαλκιδική.

ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛ/ΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΧΑΛ/ΚΗΣ
ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ - ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΑΝΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΡΑΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΩΝ
ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΟΥ ΒΟΥΛΑ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ποιος …«πεντακαθαρίδης» είπε: «Διοικώ μια διεφθαρμένη χώρα» ;;;


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
«Κοιμούνται» εκεί στο Υπουργείο Οικονομικών !!! Αντί μέσω του κρατικού τζόγου, του ΟΠΑΠ δηλαδή να βγάλουν Σήμερα κιόλας, ένα κουπόνι στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, το μεγάλο ερώτημα που ταλανίζει (sic) τον ελληνικό λαό, δηλαδή Ποιος Πρωθυπουργός είπε «…Διοικώ μια διεφθαρμένη χώρα;» με δυνατές αποδόσεις, να τα ‘κονομήσουν, κάθονται κι αφήνουν το …παιχνίδι, στα ΜΜΕ και στα κόμματα κι αυτοί ασχολούνται με …ψίχουλα (κυνήγι φοροφυγάδων και αυξήσεις σε ΦΠΑ κι ηλεκτρικό ρεύμα)…
Προσοχή όμως μάγκες, εκεί στον ΟΠΑΠ… μη μπερδευτείτε και βάλετε ερώτηση: «Ποια χώρα διοικείται μια ζωή, από διεφθαρμένους …Πρωθυπουργούς ;;;» γιατί θα το πιάσουν όλοι, θα σας τα πάρουν και θα πάτε …κουβά εσείς, μια και καλή !!!