Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Το κατ' Αβραμόπουλο "Ιστορικό Πρόσωπο"!

Στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου ο Μπάμπης Μπλιθικιώτης

O Mπάμπης Μπλιθικιώτης θα φορέσει τη φανέλα της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου για την αγωνιστική σεζόν 2010-2011, μετά τη συμφωνία που επήλθε με το Δ.Σ. της ομάδας.
Ο πολύπειρος παίχτης που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στη μεγάλη φετινή προσπάθεια της ΝΙΚΗΣ, προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.
Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΠΑΣ Γιάννενα, τους ΗΛΤΕΞ Λύκους, την Κασσάνδρα (στη Β' Εθνική Κατηγορία), τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Αγροτικό Αστέρα, τη Νίκη Βόλου και τον ΠΑΟΝΕ.
Την περασμένη αγωνιστική ...>>>>>>>>

Για το Σίμο Οφλίδη

ΨΩΜΟΤΥΡΙ
Σε μια εποχή με χαλαρά
τα εκλογικά τα ήθη
ο Σίμος να αγωνιστεί
εξ εφεδρείας εκλήθη.
&
Τον θέλει η Μίνα δίπλα της
Αντιπεριφερειάρχη
την τρίποδη Χαλκιδική
εξ ευωνύμων να άρχει.
&
Εμείς τα κολλητάρια του
γι’ αυτό το παλικάρι
για στρατηγείο θα ’χουμε
του Jordan το πατάρι.
&
Το σύνθημά μας: ¨ΔΑΓΚΩΤΌ
ΣΤΗ ΜΙΝΑ ΞΗΡΟΤΥΡΗ¨
-κι όπως ελιά και Βασιλιά-
¨ΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΨΩΜΟΤΥΡΙ¨.

Άρης Μπιτσώρης

Ποιος θα μας φυλάξει από τους …φύλακες ;;;

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: Οι μπάτσοι πουλάνε και τη ...νικοτίνη ;;;
ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
«Οι μπάτσοι πουλάνε τη ...νικοτίνη !!! Για να παραφράσουμε και το γνωστό σύνθημα».... 

γράφει (άπαιχτο) σχόλιο ο Ανώνυμος 30 Σεπτεμβρίου 2010 1:28 μ.μ.
«εγώ χέστηκα για τα ονόματα, απλά να παρακαλέσω τους φίλους μπάτσους, την επόμενη φορά που θα στήσουν κάτι παράνομο, ας με ειδοποιήσουν, θέλω να συμμετέχω, διότι δεν έχω δουλειά, είμαι άνεργος και πεινάω και θα έκανα τα πάντα για να βγάλω κάποια χρήματα.... οπότε φίλοι μπάτσοι στην επόμενη παρανομία σας, βοηθείστε και εμάς !!! please !!! ευχαριστώ!!!
γράφει (άλλο άπαιχτο, αλλά και …σοβαρό σαν πρόταση, σχόλιο) ο ΕΝΑΣ ΕΝΟΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 1 Οκτωβρίου 2010 12:17 μ.μ
Τα σχόλια σε αναρτήσεις της Ρεσπέντζας, αναφέρονται βέβαια στη γνωστή πλέον υπόθεση...  ......>>>>>>


Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010, οι ομάδες μας στη Δ΄ Εθνική.

http://www.periferiako.com/

Η επιστροφή του «κουρασμένου» !!!

Σενάρια επιστροφής του «κουρασμένου» βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τον θέλουν να επιστρέφει στην πολιτική σκηνή για να σώσει τη χώρα από την καταστροφή.
«Κουρασμένος σωτήρας»;
Και μη χειρότερα.

ΤΟ ΓΡΕΚΙ

ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Το σύνολο των ελλήνων πολιτών οι οποίοι καλούνται στις κάλπες των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών στις 7 Νοεμβρίου, όπως προκύπτει από την τελευταία αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων, είναι 9.809.177 άτομα, εκ των οποίων τα 5.062.218 είναι γυναίκες και 4.746.959 είναι άνδρες.
Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα ψηφίσουν για πρώτη φορά 112.552 νέοι ψηφοφόροι, εκ των οποίων οι 54.662 είναι γυναίκες και οι 57.890 άνδρες.
Οι αλλοδαποί και οι ομογενείς που έχουν γραφτεί στους εκλογικούς καταλόγους, εκφράζοντας την πρόθεσή τους να ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές, ανέρχονται ...>>>>>>>

ギリシャ 日本 文化 (για τους μη ...γνωρίζοντες κινέζικα: παρηγοριά στον άρρωστο!)

ΤΑ ΝΕΑ 2/10/10

Το μόνο που δεν σκέπτονται είναι με τι χρήματα θα κάνουμε τις αγορές!

Στη φοροκάρτα και οι μαθητές για το τετράδιο και την τυρόπιτα
Φορολογική κάρτα συναλλαγών δεν θα πάρουν μόνο οι φορολογούμενοι, αλλά και περίπου 1,5 εκατομμύριο μαθητές και φοιτητές.
Η φορολογική ηλεκτρονική κάρτα συναλλαγών θα γίνει σύντομα πραγματικότητα, καθώς στα σχέδια των επιτελών του υπουργείου Οικονομικών είναι το νέο σύστημα να τεθεί σε λειτουργία από την 1η Ιανουαρίου 2011.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρμοδίων παραγόντων, εκτιμάται ότι τη φορολογική κάρτα θα προμηθευτούν ...>>>>>>>

2 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα για τα Παραγωγικά Ζώα

Κάθε χρόνο η 2 Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στα παραγωγικά ζώα. Το 2010 67 δισεκατομμύρια ζώα θα βασανιστούν και θα θανατωθούν για τη γευστική απόλαυση του ανθρώπινου είδους.
Εκτός από την προώθηση ενός vegan (βίγκαν) τρόπου ζωής, πρωταρχικός στόχος της Παγκόσμιας Ημέρας Παραγωγικών Ζώων, είναι να αποκαλύψει τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στη βιομηχανία παραγωγής ζωικών προϊόντων, αλλά και να επιστήσει την προσοχή των καταναλωτών στις ανήθικες πρακτικές μάρκετινγκ και τις αμφισβητήσιμες πολιτικές στήριξης από τις κυβερνήσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου η σκληρή ...>>>>>>>>

N.3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

N38522010_KALLIKRATIS

Εικονικά τιμολόγια ... "αλάνια" και τούτα!

Τους καταλόγισε το ΣΔΟΕ 86.000,00 Ευρώ τον καθένα!!!
Πρόκειται για Δήμαρχο, Πρόεδρο Δημ. επιχείρησης και Αντιδήμαρχο Δήμου της Χαλκιδικής για εικονικά τιμολόγια (συνολικής αξίας 238.000 Ευρώ) τα οποία, τιμολόγια, παρουσίαζαν ως προμηθευτή κάποιον Στερεοελλαδίτη και τα "φόρτωσαν" στο Δήμο τους!!!
-Πλάκα θα έχει να εμφανιστούν ως υποψήφιοι σε κανένα ψηφοδέλτιο! (κανένας από δαύτους δεν είναι υποψήφιος Δήμαρχος)
-Ας είναι προσεκτικοί, λοιπόν, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για τους υποψηφίους που θα βάλουν στα ψηφοδέλτιά τους, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
-Επίσης ας προσέξουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι γιατί ο Δήμος που θα παραλάβουν μπορεί  να πληρώσει  το  μάρμαρο,  εάν κάποιοι  σκεφθούν να  "μαυρίσουν"  άλλα τόσα  για να μην πληρώνουν  από την τσέπη τους!
-Μα φυσικά θα επανέλθουμε!