Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Έκθεση Βιτρώ

Αγρότες διαδηλώνουν

Αυτή τη στιγμή ελαιοπαραγωγοί διαδηλώνουν στον Πολύγυρο με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα!
Κομβόι περίπου εκατό αυτοκινήτων, κορνάροντας, εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για την τιμή της πράσινης ελιάς Χαλκιδικής! 

Η καταστροφική πορεία της οικονομίας της χώρας και η ανελέητη επίθεση στα χαμηλά και μεσαία κοινωνικά στρώματα.

Επίκαιρη Επερώτηση Προς τους κ.κ. Υπουργούς: -Οικονομικών -Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας
ΘΕΜΑ: Η Η κοινωνία μας, οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι υφίστανται σήμερα τη σφοδρότερη επίθεση ενάντια στο δικαίωμά τους για αξιοπρεπή εργασία και διαβίωση. Η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί και θα ενταθεί σαν συνέπεια της εγκληματικής πολιτικής που έχει επιβληθεί από ...>>>>>>>

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ανοιχτό διαγωνισμό για τη «Λειτουργική ενοποίηση πληροφοριακών συστημάτων (υποδομές ΤΠΕ και εφαρμογές) και δεδομένων του Δήμου Πολυγύρου για την εφαρμογή του Προγράμματος Καλλικράτης προκηρύσσει ο Δήμος της πρωτεύουσας.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 66.000 ευρώ περίπου και χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010 στις 11.00 π.μ. με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ...>>>>>>>

ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Ο Σ.Α. Στρατωνίου σας ενημερώνει ότι την Κυριακη(19/9/10) στις 19.00 , στο Κλειστό Αρναίας, θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Λαγκαδά για την Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών. Παράλληλα το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Αρναίας και ιδιαίτερα του κ.κ. Μοσχόπουλο Αριστείδη και Βαράνο Παναγιώτη για την αμέριστη συμπαράσταση τους στη χρήση του γηπέδου.
Το Δ.Σ. του Σ.Α. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ

Απίστευτη -κυνική ομολογία- του Δημάρχου Σταγείρων-Ακάνθου κ. Βλαχόπουλου καταδεικνύει με ωμό τρόπο τον καθοριστικό ρόλο του στην υπόθεση μεταβίβασης και λειτουργίας των μεταλλείων του Στρατονικού Όρους και της προσπάθειας χειραγώγησης των Δημοτών!


Κλικ για μεγέθυνση
 Απίστευτη -κυνική ομολογία- του Δημάρχου Σταγείρων-Ακάνθου κ. Βλαχόπουλου καταδεικνύει με ωμό τρόπο τον καθοριστικό ρόλο του στην υπόθεση μεταβίβασης και λειτουργίας των μεταλλείων του Στρατονικού Όρους και της προσπάθειας χειραγώγησης των Δημοτών!Με ωμό τρόπο και απροκάλυπτο σε επίσημο έγγραφο ο Δημάρχος Σταγείρων-Ακάνθου κ. Μιχ. Βλαχόπουλος ομολογεί τον ρόλο του στη διαδικασία μεταβίβασης και λειτουργίας των μεταλλείων του Στρατονικού Όρους και της προσπάθειας χειραγώγησης των Δημοτών!
Ο κ. Δήμαρχος με το υπ’ αριθ. ΑΠ 33/10-2-2010 έγγραφο προς τον (πρώην πλέον) Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αθ. Μαυρουδή (εικόνα δεξιά) αναφέρει ότι «έδωσα την προσωπική μου διαβεβαίωση ...>>>>>>>

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ 43ου ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ (18/19-09-2010)

...>>>>>>>

Κι ο ασθενής τι παθαίνει με λάθος συνταγή; .....

Προβληματισμός για την εταιρεία χρυσού στη Χαλκιδική

Επιφυλάξεις κρατούν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις σχετικά με τις υποσχέσεις μεταλλουργικής εταιρείας χρυσού στη Χαλκιδική ότι δεν προβλέπεται η χρήση κυανίου, αλλά η επεξεργασία με υδροθειούχο νάτριο (θείωση) και διαχωρισμός του πολύτιμου μετάλλου με ένα σύστημα φυγοκέντρησης.
Δεν καταδικάζουμε προθέσεις, λένε, αλλά μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο έργο είναι ότι έχει ολοκληρωθεί μόνο το πρώτο στάδιο...
Από την πλευρά του ο συντονιστής της νομικής ομάδας του WWF Κ. Χασιώτης εξηγεί: Η προκαταρκτική περιβαλλοντική εκτίμηση και αξιολόγηση έχει χαρακτήρα γνωμοδότησης μόνο. Ανησυχούμε διότι η ...>>>>>>>

Μεθοδεύσεις και προκλητική κοροϊδία σε βάρος των ελαιοπαραγωγών.

Χθες μεγάλη ομάδα παραγωγών έστειλε αυστηρό μήνυμα στα στέκια πόστα (εκεί που συγκεντρώνονται οι ελιές), και προειδοποίησαν τους μεσίτες εμπόρους και παραγωγούς να σταματήσουν την συγκέντρωση μέχρι να βγει κάποιος επίσημος τιμοκατάλογος.
Η συγκέντρωση ελιάς γίνεται ανεξέλεγκτα χωρίς να υπάρχει κάποιος τιμοκατάλογος. ...>>>>>>>>>

Συσκέψεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Χαλκιδική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Λαϊκή Συσπείρωση πραγματοποιεί τις παρακάτω συσκέψεις:
- Παρασκευή 17.9 στις 8μ.μ. στο Ν. Μαρμαρά με τον Άγγελο Τζέκη, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής και τον Τάκη Ξανθόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Σιθωνίας.
- Παρασκευή 17.9 στις 7μ.μ. περιοδεία και σύσκεψη στο Λάκκωμα με το Δημήτρη Ζαχαριάδη, υποψήφιο δήμαρχο Νέας Προποντίδας.
Το Γραφείο Τύπου

ΔΗΜ.ΤΟ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ: Όχι στις μωροφιλοδοξίες και τον παραγοντισμό!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την ώρα που η πατρίδα μας βιώνει τα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης συγγενών και φίλων Γεωργίου Παπανδρέου και κάθε ελληνικό σπίτι οδηγείται τάχιστα στην καταστροφή, η παράταξη οφείλει να προχωρήσει περισσότερο ενωμένη από ποτέ στο μονοπάτι της εξόδου από τη λαίλαπα των επιβουλευομένων την εθνική μας υπόσταση και ανεξαρτησία.
Στην πορεία αυτή, δε σημαίνει πως θα αποστρέψουμε το βλέμμα και θα κλείσουμε το στόμα, χωρίς ...>>>>>>>

Η Λαϊκή συσπείρωση, αύριο Σάββατο, στο Βάβδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Λαϊκή Συσπείρωση πραγματοποιεί σύσκεψη στο Βάβδο το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στις 7:30μ.μ. με τους: Θεοδόση Κωνσταντινίδη, υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Άγγελο Τζέκη, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής και Νίκο Παρθενιώτη, υποψήφιο Δήμαρχο Πολυγύρου.
Το Γραφείο Τύπου

Γουστάρω περίπτωση...!!!

Δηλώσεις είχαμε, σε τοπικό κανάλι, του Βουλευτή Χαλκιδικής Γιάννη Δριβελέγκα, μας είπε:
1. Θα δοθεί σήμερα - αύριο χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Αριστοτέλη.
Πάχτας - Βλαχόπουλος ως τώρα υποψήφιοι από το ΠΑΣΟΚ, αν δοθεί σε τρίτον το χρίσμα θα γίνει ντέρμπι το παιχίδι στο Δήμο Αριστοτέλη!  -Λες; Δε νομίζω!
2. Χαιρέτισε την υποψηφιότητα Βασίλη Παπαγιάννη στην Κασσάνδρα (σωστός!), δεν θα υπάρξει ανακοίνωση για χρίσμα (σωστό!). 
3. Για να δικαιολογηθεί και ο τίτλος της ανάρτησης: Γουστάρουμε να γίνει μια ...>>>>>>>