Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΘ 2010

Οδός, με μια μόνο (ακρο-δεξιά) …λωρίδα !…μεγάλα κέφια θα είχε ο νονός  ή η νονά, που βάφτισε το συνδυασμό του Άδωνη Γεωργιάδη (ΛΑΟΣ, Περιφέρεια Αττικής)… Και το όνομα αυτού: «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ» (!!!) Ουάου… Τρομερό ε ;;; μη μου πείτε… 
Και δεν ξέρω αν θα’ χει …φανάρια (…κόκκινα αποκλείεται, λόγω ιδεολογίας, πράσινα μπορεί…) ή αν θα’ χει και …διόδια (!!!), αλλά πάντως είναι όνομα αντάξιο του …μπουμπούκου   της Ευγενίας ! 
Και δίνει ιδέες και στους δικούς μας υποψήφιους βρε αδερφέ, που τους βλέπω με κάτι …ξενέρωτα «Νέα Πορεία» και τέτοια… 
Για δώστε κι εσείς (ιδέες εννοώ)

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ο Γιάννης Δημαράς

Σε γραπτή του δήλωση ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που διεγράφη όταν καταψήφισε το Μνημόνιο, αναφέρει ότι θα διεκδικήσει την Περιφέρεια, "με απόλυτο σεβασμό και πίστη στις δημοκρατικές αξίες, που μας εμπνέουν και υπηρετούμε".
"Ήρθε η ώρα που όλοι μαζί μπορούμε να πούμε ΟΧΙ στο μνημόνιο της υποτέλειας, ΟΧΙ στην αλαζονεία ...>>>>>>>

Το κλουβί με τις τρελές!

"Μόλις αποδέχτηκα την πρόταση του κύριου Κακλαμάνη για την υποψηφιότητά μου, δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω γιατί υπόκειμαι στους περιοριορισμούς του προεκλογικού αγώνα"!  (Ηλίας Ψινάκης)

Πάμε για περισσότερες συνιστώσες;

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλυθεί και ως συμμαχικό σχήμα θα αναδιαταχθεί και ενδεχομένως θα διευρυνθεί και με άλλες δυνάμεις."!!! (Αλέξης Τσίπρας, 13/9/2010)
Βρε Αλέξη, μη μας τρελαίνεις! 13-14 συνιστώσες είμαστε (έχασα το λογαριασμό) και γίνεται της πουτάνας κάθε φορά που πρέπει να συζητήσουμε! Τι θα γίνει αν "διευρυνθεί και με άλλες δυνάμεις";

Αυτός ο μ@λ@κ@ς γιατί πάλι μας δουλεύει! Τι θέλει!

Εύσημα και συστάσεις από τον Ολι Ρεν!!!

EΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ-ΣΚΕΨΕΙΣ & ΘΕΣΕΙΣ

...>>>>>>>> 

Να αισθανθείς...

Να αισθανθείς......Οχι να γνωρίσεις.....
Αυτό είναι η μεγάλη πρόκληση.....
Αν όχι ο αληθινός προορισμός....
Δυσνόητος ή και αδιανόητος,
άσε τη ψυχή σου να γεφυρώσει
την απόσταση και το χάσμα
και παραδώσου στον έρωτα
του πιο κοντινού αστεριού...   ...>>>>>>>

Η παρουσία του ΚΚΕ στη Χαλκιδική

Θετική είναι η παρουσία, στους τέσσερις από τους πέντε Δήμους της Χαλκιδικής, υποψηφίων που στηρίζονται από το ΚΚΕ.
(Ζαχαριάδης-Ν.Προποντίδας, Παρθενιώτης-Πολυγύρου, Ποτίογλου-Κασσάνδρας, Ξανθόπουλος-Σιθωνίας)
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα στο Δήμο Αριστοτέλη.
Η εκπροσώπηση του πολιτικού αυτού χώρου στα Δημοτικά Συμβούλια να προσφέρει μόνο μπορεί, στις τοπικές κοινωνίες, και μακάρι να υπάρξουν με μεγάλα ποσοστά σ' αυτά!
Η συμμετοχή στις εκλογές αυτές θα πρέπει να ξεπεράσει σε ποσοστά αυτά των εθνικών εκλογών, διαφορετικά θα θεωρηθεί ότι ήταν λάθος πολιτική εκτίμηση, θα πληγεί το κύρος του κόμματος και των στελεχών που στρατεύτηκαν σ' αυτήν την προσπάθεια, γιατί θα αποδειχθεί πως έπρεπε να επιδιώξουν ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες.

"Άνευ χρίσματος"

Μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε ανακοίνωση χρίσματος ή στήριξης από το ΠΑΣΟΚ στους δύο (2) Δήμους της Χαλκιδικής, όπου και δεν ανακοινώθηκε τίποτα ακόμα!
Αναφερόμαστε στο Δήμο Κασσάνδρας και στο Δήμο Αριστοτέλη !
Στην πρώτη περίπτωση, Κασσάνδρα, ο πρώην υπουργός Βασίλης Παπαγιάννης θα ...πορευτεί μόνος του και με "εφόδια" την αποδοχή του κόσμου και την τεράστια εμπειρία του!
Στο Δήμο Αριστοτέλη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ Πάχτας και Βλαχόπουλος θα διεκδικήσουν το Δήμο. Δε θα πρέπει να μας προξενήσει εντύπωση αν δούμε στο ψηφοδέλτιο του Πάχτα, μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όνομα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που έχει πολυσυζητηθεί στην μετά-Καλλικράτειο εποχή! 

Ο/Η υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Μπόλαρη

Ο/Η υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με το ψηφοδέλτιο του Μπόλαρη στην Κεντρική Μακεδονία αναμένεται να ανακοινωθεί.
Τα ονόματα που ακούγονται να "παίζουν" είναι τρία πλέον με προβάδισμα αυτό της Ελένης Τριανταφύλλου. Ακούγεται επίσης το όνομα του Μάκη Μουτάφη και του Απόστολου Πάνα που μάλλον, τον τελευταίο, τον "τρώει" ο σφιχτός εναγκαλισμός του με τη Ν.Ε.!
-Και είπαμε, τίποτα δε δένουμε κόμπο! Όλα μπορούν να αλλάξουν!  

Τραγική ειρωνεία

του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη*
«Ήδη, σε μόλις 10 μήνες, κάναμε περισσότερα προς αυτή την κατεύθυνση από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν. Κάνουμε το αυτονόητο πραγματικότητα. Και είμαστε ακόμη στην αρχή.» (Γ. Παπανδρέου 23/8/2010)
Ηχεί ως τραγική ειρωνεία η πρωθυπουργική αυταρέσκεια μπροστά στο δράμα χωρίς κάθαρση που ζει η χώρα στη «μετά τρόικα εποχή». Αρκεί η δημόσια ομολογία της υπουργού «Δια βίου μάθησης» ότι την ερχόμενη Δευτέρα αρχίζει «η πιο δύσκολη σχολική χρονιά της μεταπολίτευσης», για να διαλυθεί η μαγική εικόνα που φιλοτεχνεί ο πρωθυπουργός για την κυβέρνησή του.
Δείχνει πόσο περιορισμένες είναι οι φιλοδοξίες της και πόσο απέχουν από τις ανάγκες της νεολαίας μας. Για ποια ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών μπορεί να μιλά η κυβέρνηση, όταν οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία δεν επαρκούν να καλύψουν στοιχειώδεις ...>>>>>>>

Έκθεση Βιτρώ στον Πολύγυρο, του Παναγιώτη Κοντζίδη.

H κυβέρνηση έχει σχέδιο...

Αυτός: Είμαι σίγουρος πως η κυβέρνηση έχει ένα σχέδιο για εμάς τους έλληνες!

Αυτή: Τότε σε συμβουλεύω να μην παραμείνεις άλλο σ’ αυτή τη στάση…
sibilla

Προς τους αγαπητούς μας σχολιαστές:

Από καιρό έχει "εγκατασταθεί" στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ πληρωμένος ή ανεγκέφαλος σχολιαστής ο οποίος επαναλαμβάνει, μέχρι τώρα, δύο (2) ίδια σχόλια σε όλες σχεδόν τις αναρτήσεις και τα οποία εκτιμούμε πως έχετε διαβάσει επανειλημμένα!
Τα blogs έχουν συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας και δεν μπορούν να "ακούγονται" μέσα σ' αυτά άναρθρες κραυγές και πολύ περισσότερο εμείς ως ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ δεν θα επιτρέψουμε να υπάρχουν!
Ως blog φιλοξενούμε όλες τις απόψεις κατά το διάστημα της δίχρονης λειτουργίας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν όλους να ακολουθούν τους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία των blogs και παράλληλα μπορούν να στέλνουν ότι θέλουν για ανάρτηση!
Θα επαναλάβουμε ότι: ΠΟΤΕ δεν αρνηθήκαμε καμιά ανάρτηση και την ίδια τακτική θα ακολουθήσουμε και στο μέλλον!  

Ξεκίνησε το παιδικό τμήμα του Α.Ο.Π. τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του

Ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Παιδικό τμήμα Μπάσκετ του Ομίλου μας, τo Σάββατο 11 – 9 – 2009, αντιμετωπίζοντας την Παιδική ομάδα της ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου μας. Όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα (75 - 15), η νίκη ήταν εύκολη απέναντι στη νεοσύστατη αντίπαλη ομάδα.
Πρωτάθλημα παίδων Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 75 - ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ 15
Δεκάλεπτα: Α΄ (27 – 00), Β΄ (41 – 03), Γ΄ (53 – 10), Δ΄ (75 – 15)
Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ: ...>>>>>>>

Οι τιμές των καυσίμων ανά νομό

Πλαφόν στις τιμές πώλησης των καυσίμων ορίστηκε με απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.
Στη Ζώνη Α, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: (περιλαμβάνεται και η Χαλκιδική)
- Η αμόλυβδη στα 1,496 ευρώ το λίτρο
- Η super αμόλυβδη στα 1,706 ευρώ το λίτρο
- Η super στα ...>>>>>>>

Και τα δυο μαζί; Θα πονέσει!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ του ΚΚΕ στην ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ και στη ΣΙΘΩΝΙΑ

Τάκης Ξανθόπουλος
Ποτίογλου Μάκης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι υποψήφιοι που θα στηρίξει το ΚΚΕ στους δήμους Κασσάνδρας και Σιθωνίας με τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι:
- Ποτίογλου Μάκης (Πρόδρομος) υποψήφιος δήμαρχος Κασσάνδρας
- Ξανθόπουλος Τάκης (Χρήστος) υποψήφιος δήμαρχος Σιθωνίας.
Το Γραφείο Τύπου
Σύντομα Βιογραφικά: ...>>>>>>>

Ο ΣΥΝ για την συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Αποτελεί πρόκληση προς τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας πως μετά τον πακτωλό των δις προς τις τράπεζες, τώρα ο Πρωθυπουργός προαναγγέλλει νέα μείωση των φορολογικών συντελεστών των επιχειρήσεων, συνεχίζοντας την γραμμή Αλογοσκούφη.
Την ίδια στιγμή οι εξαγγελίες, για νέα περαίωση των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων, αποκαλύπτουν την πλήρη διάλυση του ελεγκτικού μηχανισμού ...>>>>>>>