Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

…κόρακας κοράκου μάτι… κλπ, κλπ…


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας, Γκέιρ Χάαρντε (!!!) και τρία μέλη του υπουργικού του συμβουλίου (!!!),θα οδηγηθούν στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (!!!) με την κατηγορία της «αμέλειας» στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης (!!!) του 2008, που οδήγησε τη χώρα στη χρεωκοπία (…όλα τα θαυμαστικά δικά μου !!!) Δηλαδή κοντολογίς, ο Ισλανδός …Καραμανλής, με τον Ισλανδό …Αλογοσκούφη κι άλλους 2 (…διαλέξτε όποιον θέλετε, έχει πολλά φρούτα ο μπαξές…) θα δικαστούν, γιατί «δεν είχαν τη δύναμη και τη θέληση να επιβάλουν όρια στο οικονομικό σύστημα», όπως λέει η απόφαση...
Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ρωτήθηκε βέβαια σήμερα στη συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ για το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι …παρόμοιο και στην Ελλάδα.  

Τι απάντησε; Για να μη το πει στα ίσια «κόρακας κοράκου μάτι, δε βγάζει» και …σοκαριστούμε, είπε περίπου το εξής: «…τρία πουλάκια κάθονταν…»
Διαβάστε το θέμα στο: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4593798

Και στα Βράσταμα πρόβλημα με την έναρξη της Σχολικής χρονιάς!

Υποσχέθηκε, λένε οι πληροφορίες, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Καπλάνης, στους γονείς του Βρεφονηπιακού Σταθμού Βραστάμων στέγη εντός του χωριού! (Ως τώρα στεγάζεται στο καταργημένο Σχολείο του Κελλιού)
Επειδή το τάξιμο πρέπει να δίνεται, "αποφάσισε" λέει, ο Καπλάνης, να στεγάσει το Βρεφονηπιακό Σταθμό στο κτήριο του Νηπιαγωγείου Βραστάμων, αφού και αυτό το θέμα το θυμήθηκαν παραμονές του Αγιασμού στα Σχολεία!!!
-Δηλαδή δύο σε ένα!!! Αν είναι δυνατόν!
Η υπόθεση θυμίζει την παλιά ...>>>>>>>

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ "ΑΝΗΣΥΧΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ" - ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στο Δημ. Θέατρο Ν. Μουδανιών στις 20.00, θα πραγματοποιήσουμε την δεύτερη ανοικτή συνάντηση των φίλων και υποστηρικτών της δημοτικής μας κίνησης «Ανήσυχοι Δημότες».
Η συνάντηση αφορά όλους τους πολίτες του δήμου μας και είναι συνέχεια της ιδρυτικής μας παρουσίας πριν από μια εβδομάδα και θα συζητηθούν:
· Διαμόρφωση και έγκριση ...>>>>>>>

Δαλούκα μπορείς πρωταθλητές να μας ξαναδείς!

Η Βαζελορεσπέντζα αναγνωρίζοντας τις φιλότιμες προσπάθειες του "εξαίρετου" διαιτητή Δαλούκα οφείλει να τον ευχαριστήσει δημόσια για τους πολύτιμους βαθμούς που μας πρόσφερε αφιλοκερδώς!
Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι με τέτοιες διαιτησίες το πρωτάθλημα δε χάνεται με τίποτα!

Ποιος είναι ο γκαντέμης;

Γράφει ο αγαπητός μας ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ:
"Κάποιος από την "χαρούμενη συντροφιά" στην από κάτω ανάρτηση πρέπει να είναι μεγάλος γκαντέμης. Χθες το βράδυ μας προέκυψε τεχνικό πρόβλημα. Το λύσαμε, αλλά θα επιστρέψουμε κοντά σας, Κυριακή, ίσως και Δευτέρα απόγευμα. Να μας συμπαθούν και όσοι άφησαν σχόλια και περίμεναν. Τα λέμε..."
....και αναφέρεται στη συντροφιά της φωτογραφίας δεξιά!
Φίλτατε Χολομώντα, δεν ξέρουμε ποιος είναι ο γκαντέμης στη φωτογραφία που λες εσύ, ξέρουμε όμως ποιος είναι ο γκαντέμης στη φωτογραφία, αριστερά, που έχεις στην παραπροηγούμενη ανάρτησή σου, δεν την πρόσεξες;


-Εμείς πάντως παίρνουμε τα μέτρα μας!

Γ. Βαγιωνάς: Θα προσφέρει βιβλίο στους μαθητές των Σχολείων Χαλκιδικής.

Τη Δευτέρα 13/09 και ώρα 13:00 στο γραφείο του βουλευτή Χαλκιδικής κ. Βαγιωνά στον Πολύγυρο (Παπαγεωργάκη 35, έναντι Νομαρχίας) θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης συγγραμμάτων προς τις σχολικές μονάδες του Νομού.
Με ευαισθησία προς τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, ο κ. Βαγιωνάς επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να τους ευχηθεί για τη νέα σχολική χρονιά προσφέροντας μέσω δωρεάς σε όλους τους μαθητές του Νομού πρωτοβάθμιας και ...>>>>>>>

Κι οι καρα-δεξιοί …έσονται επαναστάτες !!! Το Μνημόνιό μου, μέσα…


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Ποιο παπούτσι, τώρα… Όλα τα λεφτά, από τα «παραλειπόμενα» της ΔΕΘ (μέχρι στιγμής), είναι η δήλωση που έγινε από τον (νυν και όχι …ξανα-υποψήφιο) δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Στην οποία (δήλωση) αφού  …γκρινιάζει, επειδή ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δεν τον προσκάλεσε σε σύσκεψη που διοργάνωσε με  εκπροσώπους των φορέων της πόλης, λέει επί λέξει  «...προσκάλεσε (ο πρωθυπουργός) ακόμη και τους υποψήφιους Δημάρχους που στηρίζουν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το ΔΝΤ και την ΤΡΟΪΚΑ και δεν κάλεσε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης (!!!)» 

Κι ευτυχώς δηλαδή που σταμάτησε εκεί, γιατί θα μπορούσε στη συνέχεια, να αναλύσει και …το «Κεφάλαιο» του Μάρξ…
Όχι, όχι, δεν προσχώρησε στο …ΚΚΕ, ο Παπαγεωργόπουλος ! Απλά,  με τη …λατρεία του ΓΑΠ για Μνημόνιο κλπ,  μπορεί πλέον ο κάθε καρα-δεξιός, να γίνει «μάγκας», να του τη βγει από …τελείως αριστερά κι εμάς, να μας …τρελάνει όλους... 

Σαν επόμενη κίνηση δηλαδή, περιμένω σίγουρα δηλώσεις του Άνθιμου, επί του θέματος, στην εφημερίδα …«Προλεταριακή Σημαία» !!!

«ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ»

Όσοι διαβάσατε τον τίτλο του άρθρου, μη βιαστείτε να κολλήσετε την «αναπηρία» στις όποιες κυβερνήσεις, ειδικά η και γενικά.
Θα μιλήσουμε όχι για «ανάπηρες (πνευματικά και σωματικά) κυβερνήσεις» αλλά, για τους ανάπηρους πολίτες αυτής της χώρας, τους «μερικώς και ολικώς».
Τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (γιατί κάποιοι το ξέχασαν ότι είναι άνθρωποι) που είτε γεννήθηκαν με κάποιο σοβαρό πρόβλημα, είτε έπεσαν «θύματα» της «κακιάς ώρας» κάποιου τροχαίου η άλλου είδους ατυχήματος ...>>>>>>>>

Face à la mer

Η αλόγιστη δαπάνη δεν φέρνει την ευτυχία

Το μεγάλο πολυτελές διαμέρισμα, τα δύο αυτοκίνητα και τα σερβίτσια πορσελάνης -αρκετά για είκοσι καλεσμένους- δεν έδιναν στην Τάμι Στρόμπελ το συναίσθημα της ευτυχίας. Η ίδια εργαζόταν σκληρά, κέρδιζε πολλά χρήματα αλλά, όπως ομολογεί, είχε εγκλωβιστεί σε έναν ασφυκτικό κύκλο δαπανών και εργασίας.
Ωσπου μια ημέρα αποφάσισε να ανατρέψει την καθημερινότητά της και με τον σύζυγό της, Λόγκαν Σμιθ, δώρισαν πολλά από τα υπάρχοντά τους σε ...>>>>>>>

KKE ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ

Η προκλητική συμπεριφορά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης εναντίον του λαού δεν έχει όρια. Τα συμφέροντα του κεφαλαίου που υπηρετούν, τα ονομάζουν πατριωτική στάση. Και τα ακόμα χειρότερα που ετοιμάζουν για τους εργαζόμενους, τα λένε αναμόρφωση της Ελλάδας.
Για να μην ακούσουν ακόμα πιο προκλητικά ...>>>>>>>

Δημοσκοπήσεις: Δημαράς και …αδιευκρίνιστη ψήφος, πάνε καλά !

Δημοσκόπηση της MRB για τη Real News:
Στην περιφέρεια Αττικής, ο Γ. Σγουρός προηγείται με σαφήνεια. Εντούτοις, όπως φαίνεται στην έρευνα, τυχόν υποψηφιότητα του Γ. Δημαρά αλλάζει τα δεδομένα,  καθώς όχι μόνο φαίνεται να έρχεται δεύτερος σε προτιμήσεις, αλλά και να είναι ο μόνος που τον νικά (!!!) σε περίπτωση αναμέτρησης στο 2ο  γύρο, καθώς συγκεντρώνει 40,6% έναντι 30,2% του Γιάννη Σγουρού (σε περίπτωση που πήγαιναν οι δυο τους, σε 2ο  γύρο).  

Δημοσκόπηση της Kappa Research για το Βήμα της Κυριακής:
Στην πρόθεση ψήφου, έχουμε: ΠΑΣΟΚ  29.1%, «Αδιευκρίνιστη Ψήφος» 28.7% , ΝΔ 21.3%, ΚΚΕ 7.7% , ΛΑΟΣ 4,5%, ΣΥΡΙΖΑ 2.6%, Δημοκρατική Αριστερά 2.1% και Οικολόγοι Πράσινοι 1.9%.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ