Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Τώωωωρα!

Φωτιά στο νησάκι Διάπορος!

Φωτιά έπιασε στο νησί Διάπορος, στην Σιθωνία.
Δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα πρόσβασης της πυροσβεστικής καθώς επίσης και αεροπλάνων κατά τη διάρκεια της νύχτας .
Δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε μέχρι το πρωί .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η ΑΤΕ ανήκει στους εργαζόμενούς της και τους αγρότες

Μας πληροφορούν από τη Λακωνία ότι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ, συνταξιούχοι της ΑΤΕ και συνεταιριστές συνεργάτες της ΑΤΕ βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα και αποφάσισαν να επεξεργαστούν πρόταση, η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία πολυμετοχικού εταιρικού σχήματος με αξία μετοχής 5.000 ευρώ, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί ποσό μεγαλύτερο από αυτό που προτείνει ο Σάλλας για να εξαγοράσει την ΑΤΕ. Σύμφωνα δε με την ενημέρωση, η πρόταση βρίσκει πλατιά απήχηση σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσα στους εργαζομένους, τους συνταξιούχους της ΑΤΕ, στους συνεταιριστές και στους αγρότες και έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό.
Σύμφωνα με τους πρωτεργάτες αναμένεται να υπερκαλυφθεί το ποσό το οποίο απαιτείται για να αγοραστεί η ΑΤΕ από τους εργαζόμενους και τους αγρότες.
Οι «φιλόδοξοι τραπεζίτες» αναδεικνύουν το γεγονός ότι θα προτείνουν να πάρουν τα χέρια τους την ΑΤΕ όχι με δανεικά όπως ο Σάλλας, αλλά από το υστέρημά τους.
Το σύνθημα που επικρατεί είναι: «Σάλλα σου ερχόμαστε. Κουφάλες τραπεζίτες δεν θα πεθάνουμε».

Το μωρό δε μιλάει!

Τα κορόιδα της υπόθεσης είναι οι συνεπείς! Ως συνήθως!

"Μπαίνοντας" στο apografi.gov.gr διαβάζεις σήμερα το παρακάτω μήνυμα:
"Με ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα πραγματοποιείται η απογραφή του πάσης φύσεως προσωπικού ...
...Για όσους λίγους υπόχρεους δεν κατέστη δυνατόν μέχρι σήμερα, να συμμετάσχουν στη διαδικασία της απογραφής, δίνεται η τελική δυνατότητα να απογραφούν μέχρι την Πέμπτη 29 Ιουλίου στις 24.00."
-Τα ίδια μια ζωή! Μας κακομαθαίνουν! Παντού και πάντα παρατάσεις!
-Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δοθεί αυτή η παράταση! Για να εξυπηρετηθούν οι ανεύθυνοι Δημόσιοι Υπάλληλοι;
-Όλοι οι άλλοι μαλάκες ήταν και έκαναν την απογραφή στην ώρα τους!

Συνελήφθη Σέρβος κατηγορούμενος για τη φωτιά στη Νικήτη


Ένας 34χρονος Σέρβος συνελήφθη ως υπεύθυνος για τη φωτιά στη Νικήτη.
Κατηγορείται για εμπρησμό αγροτοδασικής έκτασης, από καύση ξηρών χόρτων!
Ο 34χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Πολυγύρου.

Ιστορική ανακρίβεια σε Σχολικό βιβλίο

Ε. Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ…
24-7-1974: Νέοι και νέες της Αθήνας πανηγυρίζουν την πτώση της χούντας.
Η λεζάντα όμως που υπάρχει στο βιβλίο Ιστορίας της Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ αποδίδει το φωτογραφικό στιγμιότυπο στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973!
Mηταφίδης Τριαντάφυλλος
Γ.Γ. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ Κ.-Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κ.-Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (1940-’74),
πολιτικός κρατούμενος της χούντας,
δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση!

Το μέλος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων-Εξορισθέντων Αντιστασιακών (Σ.Φ.Ε.Α.) 1967-74, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, προτείνει στους συναγωνιστές του σε σχέση με την αυριανή εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο:
"Πρέπει να προτείνουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αντί για δεξίωση να επισκέπτεται τόπους και χώρους μνήμης από τα πέτρινα χρόνια της χούντας. Οι επισημότητες για την "αποκατάσταση της δημοκρατίας", ιδιαίτερα στη μετά ΔΝΤ εποχή, αποτελούν κοινωνική πρόκληση και κακό μάθημα Ιστορίας για τη νέα γενιά που μεγαλώνει με την ιστορική αμνησία ή την επιλεκτική μνήμη των σχολικών βιβλίων."

Η ΟΝΝΕΔ για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Με αφορμή την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Η Ελλάδα γιορτάζει 36 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα. Η μνήμη όλων γυρνά πίσω τιμώντας ανθρώπους και πράξεις που συνέβαλαν τα μέγιστα στον αντιδικτατορικό Αγώνα στέλνοντας το μήνυμα στους πολίτες του κόσμου, πως η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία θα συνεχίσει να ζει ...>>>>>>>

και να δρα με βάση τις αρχές και τις αξίες της.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε καιρούς δύσκολους όπως η εποχή μας, να ρίχνουμε ειλικρινείς ματιές στο παρελθόν προσπαθώντας να παραδειγματιστούμε και να ενδυναμώσουμε τους θεσμούς σε πείσμα όλων εκείνων που προσπαθούν να τους οδηγήσουν στην απαξίωση.

Η 24η Ιουλίου όμως αποτελεί ταυτόχρονα και μια ημέρα ελπίδας για τον Ελληνισμό. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση της χώρας κατάφερε να δώσει ξανά όραμα στους Έλληνες πολίτες σε μια δύσκολη περίοδο και παράλληλα πέτυχε με το όραμα του να συνεχίζει να εμπνέει εμάς τους νέους ανθρώπους αρκετές δεκαετίες μετά. Οι αρχές της εθνικής υπευθυνότητας και της κοινωνικής αλληλεγγύης συνεχίζουν να αποτελούν και σήμερα πυξίδα των πολιτικών μας προβληματισμών δείχνοντας μας το δρόμο για την Ελλάδα της ανάπτυξης και της προοπτικής.

Οι Έλληνες νέοι θα συνεχίσουν να υπηρετούν με ανιδιοτέλεια το όραμα του Εθνάρχη τιμώντας όλους εκείνους τους αφανείς ήρωες που έδωσαν τη μάχη προκειμένου να μπορούμε σήμερα να ‘συλλογιόμαστε ελεύθερα’. Είναι ιστορική μας ευθύνη να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή για ένα καλύτερο μέλλον που μας αξίζει».

Από το Γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ

ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ: ΘΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

Τρία χρόνια από την ημέρα που μάθαμε πως το ελληνικό δημόσιο παραχώρησε στην Μονή Βατοπεδίου τα 8.608 στρέμματα του κοινόχρηστου δάσους της Ουρανούπολης.
Ουρανούπολη 21/07/2010
ΘΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που μάθαμε πως το ελληνικό δημόσιο παραχώρησε στην Μονή Βατοπεδίου τα 8.608 στρέμματα του κοινόχρηστου δάσους της Ουρανούπολης.
Τρία χρόνια αγώνα με αγωνία για την τελική έκβαση των προσπαθειών μας. Πέρα από τα γνωστά (δικαστήρια, εξεταστικές, ανακρίσεις κλπ)χαράχτηκαν στην μνήμη μας και τα παρακάτω άγνωστα στο ευρύ κοινό τα οποία αποφασίσαμε να σας τα γνωστοποιήσουμε.
-… Θα ‘χουμε να θυμόμαστε την ανιδιοτέλεια των δικηγόρων υπεράσπισης μας Δημήτρη Μπακρατσά, Παρασκευή Σαβίδου, Σωκράτη Ξινίδη που εργάστηκαν δίχως να πάρουν φράγκο.
-… Την μαζική συμμετοχή καθ’ όλη την ...>>>>>>>

διάρκεια του αγώνα μας, των αγνώστων και γνωστων μας μελών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας. Γεια και χαρά σας Κυριακή, Κώστα, Γιώργο, Χρήστο, Νανά κλπ κλπ.
-… 14/02/2008. Από την κάθοδό μας στην Βουλή των Ελλήνων. Όταν μαζί με τον βουλευτή Χαλκιδικής Γιάννη Δριβελέγκα επισκεφθήκαμε τα γραφεία του Τύπου της, για επιδώσουμε και στους δημοσιογράφους αντίγραφα του ψηφίσματος που εκδώσαμε την ημέρα εκείνη. Ούτε μια αράδα δεν γράφτηκε, ούτε ειπώθηκε για αυτήν μας την πράξη τότε. Και ας αναγράφαμε και για την πώληση του Ολυμπιακού ακινήτου που όλοι οδύρονταν για την πώλησή του από τον Αύγουστο του 2008 και ύστερα. Αν μας άκουγαν τότε αυτό το περιουσιακό στοιχείο δεν θα είχε μεταπωληθεί. Διότι η αγοροπωλησία έγινε τέλη Μαρτίου του 2008! (…την Κοινοβουλευτική εκπρόσωπο τότε του ΠΑΣΟΚ, ακόμη την περιμένουμε στο χωριό)
-… 05/06/2008.ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ.”Πρέπει να γίνει η δίκη διότι διασύρουνε με τις πράξεις τους το κράτος και το Άγιο Όρος…”αναφωνούσε ο Νομικός Σύμβουλος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστόδουλος Μπότσιος παρουσία δεκάδων συγχωριανών μας, όταν ο δικηγόρος μας Σωκράτης Ξυνίδης ζητούσε αναβολή της δίκης, επειδή οι υπηρεσίες του δημοσίου αρνούνταν να μας δώσουν στοιχεία για να υπερασπιστούμε την αγωγή μας. Ο Χριστόδουλος Μπότσιος είναι εκείνος που γνωμοδότησε σαν Νομικός Σύμβουλος του Υπουργείου ότι το δάσος είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Σήμερα βέβαια υπό το βάρος των κακουργηματικών του πράξεων που του αποδίδονται από την αρμόδια ανακρίτρια μιλάει…για άνωθεν εντολές!!!
-… Τον Δήμαρχο Σταγείρων-Ακάνθου Μ. Βλαχόπουλο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Α. Παπαγεωργίου. Γράψανε “ιστορία” με την στάση τους. Τώρα τι είδους, είναι «αλλουνού παππά ευαγγέλιο»!!
-… *Καλοκαίρι του 1974:Μάρτυρας τραγωδίας στο μαρτυρικό νησί της Κύπρου ο Βασίλειος Κουτσού από την Αμμόχωστο.
*Πολέμιος του σχεδίου Ανάν ο ηγούμενος Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου.
*22/05/2007.Ο ηγούμενος Εφραίμ κατά κόσμον Βασίλειος Κουτσού υπογράφει την 2823 συμβολαιογραφική πράξη της κ. Πελέκη- Βουλγαράκη που περιέχει και το:”…οι μονές του Αγίου Όρους δεν υπήρξαν δορυάλωτες αλλά συνθηκολόγησαν με τους Σουλτάνους πριν την κατάκτηση, με αποτέλεσμα την αναγνώριση της ακίνητης περιουσίας τους από τους Σουλτάνους”. Το συμπέρασμα για την συμπεριφορά του παραπάνω…δικό σας!
-… Το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς μόνο για το ακίνητο της Ουρανούπολης. Το ηθικό και το πολιτικό δεν είναι μετρήσιμο. Δηλωθείσα αντικειμενική αξία:8.470.695 ευρώ. Εκτίμηση Σ.Ο.Ε. :1.107.044 ευρώ. Ορθή αντικειμενική σύμφωνα με την ΔΟΥ Αρναίας, αν λάβουμε υπόψη ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο 180.334.149 ευρώ. Το ακίνητο ανταλλάχτηκε για το 2,36 % της Βιστονίδας λίμνης αξίας 60.000.000 ευρώ!!!Είπατε τίποτα;!
-… Την καταπληκτική συναυλία διαμαρτυρίας στις 29/05/08 που διοργανώσαμε για την ενίσχυση του ταμείου του αγώνα μας και την αφιλοκερδή συμμετοχή τους σ’ αυτήν των: Γιώργου Καζαντζή, Παύλου Παυλίδη, Γιώργου Σταυριανού, Ευγένιου Δερμιτάσογλου, Γιάννη Μήτση, Φωτείνής Βελεσιώτου, Δέσποινας Παγιούλα και άλλων πολλών. Οι καρέκλες έφυγαν λίγο πριν από την συναυλία κατόπιν διαταγής του Δημάρχου Μ. Βλαχόπουλου. Γιατί δεν συμφωνούσε για τον λόγο που την διοργανώσαμε.
-… Τις 8 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα δεδομένα των Ουρανοπολιτών. Γεια σου ρε Κυριακή ψυχάρα!
-… Κρατάμε σαν ενθύμιο τον βατοκόπτη που χρησιμοποίησε φιλοβλαχοπεδινός, κόβοντας το τεράστιο πανό διαμαρτυρίας που ήταν αναρτημένο σε κεντρικό δρόμο του χωριού κάποιο βράδυ τον χειμώνα του 2007-08.
-… Το δείπνο εργασίας (;) τον Αύγουστο του 2009 στο Hotel Eagles Palace της Ουρανούπολης, μεταξύ του Δημάρχου Σταγείρων Ακάνθου Μ. Βλαχόπουλου και της εθνικής συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη- Βουλγαράκη!!!
-… Τη συνάντησή μας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο τον Αύγουστο του 2008. “Προσεύχομαι για εσάς”. Έτσι μας απάντησε όταν διαμαρτυρηθήκαμε για το ξεπούλημα της περιοχής μας.
-… Της δεκάδες επιστολές συμπαράστασης στον αγώνα μας από Αγιορείτες μοναχούς. Δημοσιεύουμε την παρακάτω για να αντιληφθούν όλοι το κλίμα που επικρατούσε τότε και εξακολουθεί να υπάρχει στην Μοναστική Πολιτεία σε βάρος των ενεργειών των Αρσενοεφραίμηδων. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. “Πόσον αγαπώσι το συμφέρον αυτών οι Βατοπεδινοί και πόσον την αρπαγήν ίδετε εκ τούτου: Η Μονή Βατοπεδίου ήτο εκ των πλουσιωτέρων Μονών του κόσμου, έζων καλώς και αρκούντων πλουσίως, είχον μία κάσαν και έγραφον έξωθι "τότε θα ανοιχθή αυτή η κάσα εάν ποτέ καή το Μοναστήρι". Επιπλέον είπε τις των προέστων της Μονής "όλη η Ελλάς να κάθεται ενάμισυ χρόνο έχομαι να την θρέφωμε". Διώξαντες και τους τελευταίους Πατέρας οι Κύπριοι γεγόνασι προεστοί και οικήτορες μη χορτασθέντες εις τας άλλας "κάσας" ηνέωξαν και την μεγάλην και ηφάνισαν όλον τν πλούτον εις καλλοπισμόν και άνεσιν. Χρειάζεται ο Ηγούμενος πολύ χρήμα… Ερευνήσατε. Εις Αγιορείτης”.
Ακόμη περισσότερα σε άλλες μαύρες επετείους.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΔΑΣΩΔΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πυρκαϊά στα βορειοανατολικά της Νικήτης.
Στις 12:00μ.μ περίπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εμφανίστηκε η πρώτη εστία φωτιάς , σε δύσβατη δασώδη περιοχή εκατό μέτρα περίπου από τα τελευταία σπίτια του παλαιού οικισμού Νικήτης.
Δυστυχώς στον πυρήνα της φωτιάς βρίσκεται το ησυχαστήριο (μοναστηράκι) του ιερέα των παλαιοημερολογητών, το οποίο απειλείται με ολοκληρωτική καταστροφή. Παρά τις εκκλήσεις του Προέδρου του μελισσοκομικού συνεταιρισμού για άμεση συμμετοχή εναέριων μέσων κατάσβεσης της φωτιάς, ώστε να ελεγχθεί το μέτωπο της φωτιάς πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αυτό δεν έγινε.Το πρώτο ελικόπτερο εμφανίστηκε με καθυστέρηση ...>>>>>>>

περίπου δύο ωρών. Έτσι το συντονισμό και όλο το έργο της κατάσβεσης το σήκωσαν στις πλάτες τους οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και οι εθελοντές των οποίων η παρουσία και δράση ήταν άμεση. Το γεγονός όμως ότι η πυρκαϊά εξελίσσεται σε μια πολύ δύσβατη περιοχή καθιστά το έργο των πυροσβεστών ακόμα πιο δύσκολο και την ανάγκη παρουσίας εναέριων μέσων επιτακτική. Ευχόμαστε και ελπίζουμε οι καιρικές συνθήκες να μη δημιουργήσουν νέα μέτωπα με κίνδυνο ν'απειληθεί η ευρύτερη δασική περιοχή στα όρια Αγ.Νικολάου-Νικήτης και ν' απειληθούν σπίτια ή ζωές.
Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ενεργών Πολιτών
Για το Δήμο Σιθωνίας"Ήταν πολιτική επιλογή"!!!

"Η υπόθεση των ανταλλαγών με τη Μονή Βατοπεδίου ήταν πολιτική επιλογή της κυβέρνησης Ν.Δ.", παραδέχθηκε σήμερα ο Βουλγαράκης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας!
-Εντάξει Βουλγαράκη, όλοι το ξέρουν, καλά έκανες και το παραδέχθηκες κι εσύ!
-Λέει τώρα, υποθέτουμε εμείς, ο Βουλγαράκης:
"Ο Σαμαράς με απέκλεισε από τη Ν.Δ., ο μουγκός Καραμανλής δε μιλάει, δεν προστατεύει τους υπουργούς του αφού είναι ανίκανος, κανένας άλλος δεν προσπαθεί να πει μια καλή κουβέντα! Τώρα θα σας γα@@σω κι εγώ! Θα ζητήσω να καταθέσουν στην εξεταστική, και οι δύο, ως πρώην υπουργοί πολιτισμού και θα τα βγάλω όλα στη φορά"!

Ο Αγγέλου ζήτησε άρση της εγγυοδοσίας!

Εγγύηση 400.000 € επέβαλε στον Αγγέλου, Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Καραμανλή, για την υπόθεση Βατοπεδίου!
Ο Αγγέλου λέει ότι δεν μπορεί να συγκεντρώσει τόσα χρήματα και με αίτημά του προς την Ελληνική Δικαιοσύνη ζητάει άρση της εγγυοδοσίας.
-Εντάξει, να πούμε ότι δεν τα έχει και ότι δεν μπορεί να τα βρει!
-Αν τώρα ήταν επί εποχής Καραμανλή, αλήθεια θα μπορούσε να τα βρει ή όχι;
-Θα μπορούσε και μάλιστα σε χρόνο μηδέν!
-Έτσι είναι, επιφανειακές και ευκαιριακές σχέσεις των ανθρώπων της εξουσίας! Όσο έχουν την εξουσία όλοι τους γλύφουν! Μόλις χάσουν την εξουσία όλοι τους έχουν γραμμένους!
-Οι της εξουσίας ας τα βλέπουν αυτά για να καταλάβουν πόσο "μετράνε" χωρίς αυτήν!

Φωτιά στη Νικήτη

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα σε δασική έκταση, σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Νικήτη στην Σιθωνία Χαλκιδικής.
Επί τόπου 10 οχήματα της πυροσβεστικής με 20 άνδρες, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, και ένα ελικόπτερο.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ!!!

Χθες το βραδυ δυο νεαρα ατομα,ο ενας 18 ετων κατοικος αθηνας αλβανος
και ο δευτερος 16 ετων κατοικος θεσσαλονικης ομογενης απο κορυτσα
εκαναν αποπειρα κλοπης σε περιπτερο της χαλκιδικης και μαλιστα σε πολυ κοντινη αποσταση απο το ξενοδοχειο οπου διεμεναν με τις οικογενειες τους που ειχαν ερθει με εισητηρια κοινωνικου τουρισμου για διακοπες!!!!
υπαρχουν ολα καταγεγραμενα στην αστυνομια πολυγυρου!
φτασαμε στο σημειο να προστατευουμε μονοι μας τα μαγαζια μας!!
τον 18χρονο τον επιασαν ο ιδιοκτητης του περιπτερου με ...>>>>>>>

εναν φιλο του και ευτυχως γειτονα του περιπτερου που ειδε την αποπειρα!!αν δεν τον κυνηγουσαν οι ιδιοι...τα ''παλικαρια'' θα εκαναν τα μπανια τους ... καθως θα εκλεβαν και θα εμεναν ελευθεροι ...!!!!
και αξιζει να σημειωθει οτι ο 18χρονος προκαλουσε τον ιδιοκτητη και τον φιλο του να τον χτυπησουν οταν τον πρωτοεπιασαν μεχρι να ερθει η αστυνομια!!!!!
ηξερε τι εκανε ο ''μικρος''......και ποια μπορουσε να ηταν η συνεχεια!!!!
ευτυχως απλα περιμεναν την αστυνομια.....
τον 16χρονο τον βρηκε η αστυνομια μετα απο λιγη ωρα κοντα στο περιπτερο!!
οι γονεις τους το μονο που ειχαν να πουν ηταν οτι ειναι καλα παιδια και δεν ειναι κλεφτες αφου δεν ειχαν τιποτα στα χερια τους!!μαλλον δεν γνωριζουν τη λεξη αποπειρα...και οτι μετα την αποπειρα ακολουθει κλοπη!!
και η απαντηση των ''παιδιων''...????
οτι ηθελαν να φανε γυρο και να πιουν κανενα νερο η αναψυκτικο....στο κλειστο περιπτερο!!!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Στο δρόμο που χάραξε η ...Νατάσα;

Από τη διαδικασία της συνέντευξης θα περάσουν από σήμερα οι υποψήφιοι Διευθυντές Εκπαίδευσης!
Μία διαδικασία η οποία συνήθως δίνει "μπόνους" στους ημέτερους για να προωθηθούν και να καταλάβουν τις θέσεις των Διευθυντών Εκπαίδευσης!
Τέτοιου είδους φαινόμενα "ζήσαμε" στις προηγούμενες επιλογές που έκανε η Ν.Δ..
Σ' αυτήν τη διαδικασία, που γίνεται στην Αθήνα, πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν εξ αιτίας του ότι καμιά πολιτική ηγεσία δεν τολμάει να πει καθαρά ότι οι θέσεις είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και πρέπει να γίνονται με διορισμό και έχει ως αποτέλεσμα να οδηγεί τους ενδιαφερόμενους σε "κουτοπονηριές" που το υπουργείο δεν είναι σε θέση να ελέγξει (εκτός κι αν ...το θελήσει)!
Φήμες κυκλοφορούν για "μαϊμού" μεταπτυχιακά, κοστίζουν περίπου ...>>>>>>>

8.000 €, και δίνουν μόρια πολλά στους υποψήφιους για την κατοχή του μεταπτυχιακού και συγχρόνως επειδή αυτά είναι στην αγγλική παίρνουν και μόρια γνώσης ξένης γλώσσας (!!!) ενώ είναι, σε κάποιες περιπτώσεις, απόλυτα βέβαιο ότι δε γνωρίζουν ούτε τη "γλώσσα των σερβιτόρων"!!!
Επίσης παράδοξο και "ύποπτο" είναι το ότι αυτά τα μεταπτυχιακά ή διδακτορικά αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας των απερχόμενων Διευθυντών Εκπαίδευσης δημιουργώντας την απορία "πότε προλάβαιναν να διοικούν ολόκληρους Νομούς" και συγχρόνως να κάνουν σπουδές για μεταπτυχιακά, διδακτορικά και ξένη γλώσσα!!!
Το θέμα είναι γνωστό, αφορά υποψηφίους όχι μιας παράταξης, και είναι πανεύκολο να διαπιστωθεί η ΑΠΑΤΗ:
Να βρεθεί κάποιος της επιτροπής αξιολόγησης και να ζητήσει από τον υποψήφιο να αναπτύξει εν συντομία το θέμα του μεταπτυχιακού του στην αγγλική γλώσσα!!!
-Θα ασχοληθεί κανείς μ' αυτό το θέμα ή είναι "καλός" ο δρόμος που χάραξε η ... Νατάσα;
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...Εν ενεργεία και υποψήφιος (;)...

Μας υπενθύμισε σήμερα ο Δήμαρχος Πολυγύρου Θωμάς Καπλάνης, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο, την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πολυγύρου.
-Δε γνωρίζουμε γιατί και σήμερα αυτές οι ανακοινώσεις, μάλλον κάτι "παίζει".
Η υποψηφιότητά του, όπως είπε, είναι σίγουρη ανεξάρτητα από τη στήριξη του κόμματος στο οποίο ανήκει, (συμπερασματικά υπάρχει περίπτωση να μην τον στηρίξει η Ν.Δ.) !
Τόνισε τα "χαρακτηριστικά" που ενισχύουν την υποψηφιότητά του: Νεοδημοκράτης (χρεώθηκε στη Ντόρα), εν ενεργεία Δήμαρχος, νέος ηλικιακά!
-Ξέχασε όμως το σημαντικότερο: ΕΡΓΟ;

Κιπά (το): Θα φορεθεί πολύ το Χειμώνα!

Περί Βατοπεδίου...

Ραγκούσης: «Τα ανώνυμα κουπόνια κρύβουν μαύρο πολιτικό χρήμα»

Την απαγόρευση των ανώνυμων κουπονιών για τη διακίνηση «πολιτικού χρήματος» προανήγγειλε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Ραγκούσης, επιμένοντας ότι στο εξής όλες οι οικονομικές ενισχύσεις των κομμάτων θα είναι ονομαστικές.
Στην απαγόρευση διαφώνησαν τα κόμματα της Αριστεράς και το ακροδεξιό ΛάΟΣ. Συμφώνησε η Ν.Δ.