Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Ποιος θα είναι ο Χαλκιδικιώτης τυχερός; Δίνει αντιπεριφέρεια, λες και έχει ελπίδες να κερδίσει! Κανείς δεν πάει!!!

Επίσημα το ..."τρίο μπελκάντο"

Κοτοπονηρούλη μου εσύ!!!

Ρε κουφαλίτσα Πάγκαλε, μήπως κάνεις προσπάθεια να αλλάξεις την πολιτική ατζέντα των ημερών;
-Μήπως έχεις κάτι για το ασφαλιστικό να μας πεις; Κάτι για το εργασιακό; Κάτι για τις περικοπές μισθών-συντάξεων; Κάτι σχετικό;

'Ενα αξιολύπητο γεροντάκι...

Παρακολουθήσαμε σήμερα το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Τι το θέλαμε;
-Είδαμε έναν αξιολύπητο γεροντάκι να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα! Ο Χατζηγάκης να προσπαθεί να μας αποδείξει το νόμιμον και ηθικό της υπόθεσης ΑΓΡΟΓΗ!
-Πραγματικά αξιολύπητος γεροντάκος που τον ίδιο οι συγκυρίες της ζωής τον έφεραν στα ανώτερα πολιτικά αξιώματα και μας η πουτάνα η ζωή μάς έστειλε στα "χέρια" του, τα δικά του και των ομοίων του!
Υ.Γ. Και συ ρε χοντρέ Πάγκαλε, τη διόρισες την κορούλα σου, έτσι;

Ιδού η ξεφτίλα των διορισμών - συγγενών βουλευτών

ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Η λίστα της ξεφτίλας ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος και των βουλευτών μας. Διόρισαν τα παιδιά και τους συγγενείς τους στην "ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε" και διαμαρτύρονται που θα απολυθούν! Όταν γράφτηκαν για πρώτη φορά στα blogs έστελνε διάψευση ο Σ.Χατζηγάκης!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Βεργίνη Σοφία, κόρη του βουλευτή της ΝΔ ...>>>>>>>

*
Τσιαρτσώνη Θεανώ, κόρη του πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης
*
Σκιαδάς Χρήστος, γιός του γ.γ. Του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης
*
Χαλκίδη Βασιλική, κόρη του βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ
*
Πικιάρης Ιωάννης, ανιψιός του κ. Μαγγίνα
*
Σουφλιά Βαϊτσα και Σουφλιάς Κων/νος, ανίψια του πρώην Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ
*
Τρίκας Γεώργιος, “οδηγός του κ.Χατζηγάκη, γυμναστής και εισαγωγέας καφέ, έγινε αμέσως διευθυντής μόλις προσελήφθη”
*
Παταβούκα Αργυρώ, κουμπάρα του κ.Χατζηγάκη
*
Αδάμος Φώτης, ιδιοκτήτης του μπαρ “Μπακαρά” στα Τρίκαλα, κομματάρχης του κυρίου Χατζηγάκη. “Σημειωτέον,πληρώνεται γιατί έχει σταλεί στην Κρήτη από την “ΑΓΡΟΓΗ”, ενώ το μπαρ είναι ανοιχτό και τον έχουν δει στο μπαρ, είναι εκεί κάθε βράδυ”, είπε ο κ.Παγκαλος
*
Σταμέλος Κων/νος, στέλεχος του κ.Μπασιάκου
*
Κόπανου Χριστίνα, κόρη της ιδιαιτέρας γραμματέως του κ.Χατζηγάκη
*
Χαλβατζή Θεοπούλα, αδελφή του διευθυντή του γραφείο του κ.Στυλιανίδη
*
Σπαθή Χριστίνα, κόρη του κ.Σπαθή δασολόγου, εμπειρογνώμονα, κομματικού στελέχους σήμερα στη Ρηγίλλης.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αλήθεια είναι Πάγκαλε; Για λέγε, για λέγε!

Ο τυπάς της φωτογραφίας είναι βουλευτής Ημαθίας, Μιχάλης Χαλκίδης λέγεται, (παρεμπιπτόντως, έχει κάτι φρούτα η Ημαθία!!!) είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας ότι και ο Θεόδωρος Πάγκαλος (που σήμερα κατήγγειλε αυτούς που διόριζαν στην "ΑΓΡΟΓΗ") διόρισε την κόρη του μετακλητή υπάλληλο στην βουλή ενώ επιπλέον, άκουσον - άκουσον, είπε και ότι ένας υπουργός του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή την στιγμή υπάλληλος της βουλής!
-Θα μας τρελάνουν τα ρεμάλια, όμως θα αλληλοκαρφωθούν και θα τα μάθουμε όλα!

Ο Άδωνις του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει...

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Γεννήθηκαν νέοι Γκέμπελς. Το μόνο που δεν έχει πει ακόμα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το ΚΚΕ είναι υπεύθυνο για την καπιταλιστική οικονομική κρίση. Ειδικά ο κ. Πάγκαλος με όσα είπε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», αποκαλύπτει για άλλη μια φορά με την ΚΥΠατζήδικη φρασεολογία του ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμη για κάθε είδους προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος.
Είναι επικίνδυνοι, οι εργαζόμενοι πρέπει να αγρυπνούν.
ΑΘΗΝΑ 05/07/2010 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Κάλεσμα Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για αγώνα.

Η κατάλυση του Συντάγματος και η καταδίκη των νέων σε εργασιακές συνθήκες δουλείας, των συνταξιούχων σε εξαθλίωση και των μητέρων σε ταλαιπωρία δεν είναι πράξη ευθύνης αλλά έγκλημα διαρκείας σε βάρος του λαού και της χώρας.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πρέπει να γνωρίζουν ότι πέρα από την απειλή της διαγραφής από τον κ. Παπανδρέου –που υλοποιεί το τελείως ανάποδο πρόγραμμα από αυτό που προεκλογικά εξήγγειλε– υπάρχει και η απειλή ...>>>>>>>

της διαγραφής από τον ελληνικό λαό.
Καλούμε έστω και τώρα τους τους κυβερνητικούς βουλευτές και στον νομό μας, να πουν ΟΧΙ σ’ ένα νόμο που θα καταδικάσει την ελληνική κοινωνία στη βαρβαρότητα. Τους καλούμε να συμπεριφερθούν ως βουλευτές του ελληνικού λαού και όχι ως εκ των υστέρων διεκπεραιωτές των εντολών του Δ.Ν.Τ., που υποκύπτουν στους εκβιασμούς και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησής τους.
Ο ελληνικός λαός και ο λαός της Χαλκιδικής θα θυμάται τις πράξεις ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, θα θυμάται όμως και τις πράξεις που τον στέλνουν στον εργασιακό, ασφαλιστικό και οικονομικό μεσαίωνα.
Η ευθύνη ανήκει στον καθένα βουλευτή ξεχωριστά.
Ταυτόχρονα, καλούμε τους Χαλκιδικιώτες να αντισταθούν έμπρακτα στα μέτρα ενάντια στο ασφαλιστικό που υποθηκεύει το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας, με την συμμετοχή τους στην πανεργατική απεργία της Πέμπτης. Να κλείσουν τα μαγαζιά τους και τις επιχειρήσεις τους, να διαδηλώσουν μαζί με τους άλλους εργαζόμενους την αντίθεσή τους στο μαύρο μέλλον που μας προσφέρουν. Να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση ότι τελείωσε η απάθεια και η μοιρολατρία και ότι με αγώνες διεκδικούμε ολόκληρη ζωή, ολόκληρο μισθό, ολόκληρη δουλειά, ολόκληρη σύνταξη.
Καλούμε το Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής να διοργανώσει την μαζικότερη συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ και να μην κρύβεται από τους αγώνες, υποβοηθώντας την κυβέρνηση.
Καλούμε τους εμπορικούς - επαγγελματικούς συλλόγους και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής να παίξουν επιτέλους ένα πιο ουσιαστικό ρόλο για τους εργαζόμενους – μέλη τους, να αποφασίσουν και να προτρέψουν τον επαγγελματικό κόσμο να ορθώσει το ανάστημά του και να συμμετέχει στις διαμαρτυρίες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής θα συνεχίσει να αντιστέκεται με κάθε τρόπο στην αντεργατική πολιτική και το ίδιο καλούμε να κάνει ο κάθε ένας και κάθε μία ξεχωριστά, ανεξάρτητα από κομματική και ιδεολογική ταυτότητα.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΗ – ΟΧΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!
Το Γραφείο Τύπου της Ν. Ε. Χαλκιδικής

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα Ν. Μουδανιά, Πέμπτη 8 Ιούλη

Εργαζόμενες Εργαζόμενοι-Νέοι και Νέες
Ο πόλεμος του κεφαλαίου εναντία στην εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα, με δύναμη κρούσης την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζεται αμείωτος και ανελέητος και θα συνεχίζεται όσο δεν αποφασίζουμε να περάσουμε στην αντεπίθεση. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.
Ή θα πτωχεύσει ο λαός, ή η πλουτοκρατία. Φτάνει πια! Να πληρώσει η πλουτοκρατία.
Με μπούσουλα το μνημόνιο που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ και την ουσία του την αποδέχεται και την προωθεί και η ΝΔ, η κυβέρνηση την Πέμπτη 8 Ιούλη ψηφίζει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα που ρίχνει ...>>>>>>>

στον καιάδα κάθε ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό δικαίωμα και κατάχτηση, ιδιαίτερα για τους νέους και τις γυναίκες.
Πρέπει να δώσουμε απάντηση. Όλοι στην απεργία. Συνεχίζουμε μέχρι την ανατροπή και του μνημονίου και των συμφερόντων που υπηρετεί.
Την ίδια στιγμή που οι μισθοί, τα μεροκάματα συρρικνώνονται δραματικά, η ΓΣΕΕ, συνεχίζοντας την τακτική που χρόνια τώρα ακολουθεί, των διαλόγων με το ΣΕΒ για το πόσο θα χάσει η εργατική τάξη, διαπραγματεύεται αυξήσεις ψίχουλα με αντάλλαγμα την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού. Για άλλη μια φορά διευκολύνει κυβέρνηση και εργοδοσία.
Τέρμα πια στην ανοχή σε αυτές τις ηγεσίες. Να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.
Η επίθεση κλιμακώνεται με το νομοσχέδιο που καρατομεί κάθε εργασιακό, εργατικό δικαίωμα καθιστώντας τους εργαζόμενους έρμαια των εργοδοτών, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη θηριωδία που εξελίσσεται καθημερινά με 100άδες απολύσεις, με χιλιάδες απλήρωτους εργαζόμενους, με χιλιάδες απλήρωτες ώρες εργασίας, με κάθε είδους εκβιασμούς, προπηλακισμούς και εργοδοτικής αυθαιρεσίας σε βάρος των εργαζομένων.
Εργαζόμενες, εργαζόμενοι – νέοι και νέες
Έχουμε δύναμη, μπορούμε να τους εμποδίσουμε, να τους σταματήσουμε, φτάνει να αποφασίσουμε να οργανωθούμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο συλλογικό ταξικό αγώνα.
Το ΠΑΜΕ είναι εδώ, δύναμη ανυποχώρητη. Παρά την επίθεση που δέχεται από τους καπιταλιστές και τα επιτελεία τους (π.χ. τους μεγαλοδημοσιογράφους), την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της, παρά την αξιοποίηση κάθε κρατικού και παρακρατικού μηχανισμού, δεν πτοείται, συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα και στα ψέματα της κυβέρνησης.
Το ΠΑΜΕ οργανώνει την εργατική τάξη, καθοδηγεί και πρωτοστατεί στους αγώνες της. Συγκεντρώνει δυνάμεις για να είναι όσο καλύτερη η άμυνά μας. Συγκεντρώνει και προετοιμάζει τις δυνάμεις της εργατικής τάξης για να περάσει στην αντεπίθεση μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες και τη φτωχή αγροτιά. Για τη ζωή του λαού, για το μέλλον των παιδιών μας. Σκλάβοι και ραγιάδες δε θα γίνουμε. Ο ταξικός αυτός πόλεμος που εξελίσσεται και θα εξελίσσεται ακόμα πιο σκληρός τα επόμενα χρόνια, θα κερδηθεί. Μπορούμε και θα νικήσουμε. Όχι άλλες θυσίες για την πλουτοκρατία.

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΣΤΕΙΛΕ ΜHΝYΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ - ΣΕ ΤΡΟΙΚΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ

ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΠΑΜΕ - ΚΑΝΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
ΦΤΙΑΞΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ - ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ. ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΗ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ, στις 11π.μ.

Ακούστε δια στόματος Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης για τα ρουσφέτια και των βο(υ)λευτών Ν.Δ. Χαλκιδικής!

Και το ΠΑΣΟΚ έχει τον δικό του "ΑΔΩΝΙΣ"!

Σήμερα βγήκε σε πρωινάδικο για να μας πει και να εμπεδώσουμε τα όσα είπε στη συνέντευξή του στα "ΝΕΑ"!
Μαλακίες απανωτές σε βάρος του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ! Εκεί βρήκε τον "εχθρό" και έκανε την επίθεση! Ο αντιπρόεδρος της σοσιαλιστικής Κυβέρνησης!
-Μεταξύ μας, αυτά που είπε ο ακροδεξιός Άδωνις Γεωργιάδης του ΛάΟΣ ήταν τίποτα μπροστά σ' αυτά που είπε ο "Χοντροάδωνις" του ΠΑΣΟΚ!

Τι είπε ο Χρήστος στη Φώφη...