Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Το λιμάνι της Ουρανούπολης ...


Ξεκίνησαν οι εργασίες του λιμανιού της Ουρανούπολης.
Δείτε σχετικό βίντεο στη συνέχεια της ανάρτησης. ...>>>>>>>
Ζημιές από χαλαζόπτωση στη Χαλκιδική.

Blogs: Μέσα δυνατά και αποτελεσματικά

Του Επικοινωνιολόγου Θανάση Παπαμιχαήλ
Από τη δεκαετία του 2000 που άρχισαν να γίνονται ευρέως γνωστά, τα blogs έχουν κατακτήσει με το σπαθί τους ένα σημαντικό κομμάτι της πίττας της ενημέρωσης, ανοίγοντας κατά μερικές μοίρες το ολιγοπώλιο που έως τότε «ανενόχλητο» όριζε το κοινωνικο- πολιτικό σκηνικό της χώρας. Η χαμηλή αξιοπιστία του κομματικού συστήματος, καθώς και η αυξανόμενη έλλειψη εμπιστοσύνης στην πολιτική ενημέρωση τροφοδοτούν καθημερινά τα blogs, αλλάζοντας ...>>>>>>>

σταδιακά και μάλλον ανεπιστρεπτί, τόσο την χαρτογράφηση των μέσων επικοινωνίας όσο και της πολιτικής κουλτούρας.Η τροφοδότηση των blogs με δελτία τύπου, ειδήσεις αλλά και η χρήση τους ως διαφημιστικού μέσου μπορούν να αποβούν καθοριστικοί παράγοντες της επιτυχίας ή αποτυχίας ενός υποψηφίου πολιτικού, ενός προϊόντος, ακόμα και εταιρείας ολόκληρης. Τα blogs πλέον δε «σκανάρονται» απλά για να τσιμπήσουμε ένα πικάντικο σχόλιο ή μια κατά μέτωπο επίθεση που θα συζητήσουμε αργότερα με την παρέα. Τα blogs, ιδιαίτερα εκείνα που προσελκύουν πολλά κλικ και φημίζονται για την επισκεψιμότητά τους, προσφέρουν ενημέρωση και σχηματίζουν άποψη. Εκείνοι που θα το αντιληφθούν γρηγορότερα, θα το αποδεχθούν και θα χρησιμοποιήσουν τα blogs για τις ανάγκες της προβολής τους θα είναι αυριανοί νικητές της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της αγοράς.
ΠΗΓΗ

Περιζήτητη νύφη, η Αρετούλα!

sibrowapplause Pictures, Images and Photos

Ελλάδα - Αργεντινή

Ποδόσφαιρο
Κύριε Διευθυντά, Με Αργεντινή παίζουμε; Τότε να μην το λέμε παγκόσμιο πρωτάθλημα- αλλά Κύπελλο ΔΝΤ...
Με τιμή,
Νεόκοπος (TA NEA 19/6/10)

Αυτός θέλει να γίνει Περιφερειάρχης!Applause Pictures, Images and Photos

Πρόβλημα με τους Συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Χαλκιδική;

Ο Κόσμος του ΠΑΟΚ στην Χαλκιδική ήταν, είναι και θα είναι ενωμένος.
Δυστυχώς όμως, το τελευταίο μεγάλο χρονικό διάστημα υπέπεσαν στην αντίληψη μας ορισμένα κακώς κείμενα τα οποία θίγουν τις βασικές αρχές του Συνδεσμικού Κινήματος της ομάδας μας και εν προκειμένω στα όρια του Νομού Χαλκιδικής. Θεωρήσαμε δε υποχρέωση μας να τα δημοσιοποιήσουμε και να τα καταγγείλουμε στον κόσμο του ΠΑΟΚ ώστε να είναι σε γνώση του.
Εδώ και κάποια χρόνια ξεκίνησε τη λειτουργία του στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής ένα συνδεσμιακό μόρφωμα το οποίο αυτοαποκαλείται ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Από τη βραχυχρόνια ύπαρξη του στους κόλπους των φιλάθλων μας προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα: ...>>>>>>>

• Η εν λόγω Λέσχη, παρά το παραπλανητικό της τίτλο, ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ τους πολυάριθμούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Χαλκιδική.
• Τα ελάχιστα μέλη που αριθμεί η συγκεκριμένη οργάνωση δραστηριοποιούνται στα πλαίσια της Λέσχης για να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά ίδιους και ατομικούς σκοπούς, οι οποίοι συνδέονται με την οικονομική και επαγγελματική τους αυτοτέλεια, αλλά δεν σχετίζονται καθόλου με την προαγωγή των συμφερόντων του ΠΑΟΚ. Το μοντέλο μαγαζί - σύνδεσμος είναι παρωχημένο και ανήκει σε άλλες εποχές. Τα τελευταία χρόνια έχουν προκύψει πιο μοντέρνοι τρόποι διαφήμισης!
• Το πάθος για προσωπική προβολή των επικεφαλής της συγκεκριμένης οργάνωσης φτάνει σε σημείο ακόμα και να καπηλεύεται προσπάθειες και πρωτοβουλίες άλλων προσώπων και άλλων συνδέσμων.
• Χωρίς καμία εξουσιοδότηση και νομιμοποίηση οι επικεφαλής της εν λόγω ολιγομελούς οργάνωσης δημοσιοποιούν προσωπικές τους θέσεις, δήθεν στο όνομα όλων των Συνδέσμων της Χαλκιδικής. Ρητά δηλώνουμε ότι ουδέποτε οι απόψεις μας δεν εκφράστηκαν από τα πρόσωπα που παροικούν την εν λόγω οργάνωση. Η Χαλκιδική διαθέτει συνδέσμους με 25 ετή θητεία στα δρώμενα του ΠΑΟΚ και δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους και ανομιμοποίητους «ηγέτες».
• Οι πρώτοι που πρέπει να απομονώσουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι καταρχήν οι ίδιοι οι συντοπίτες τους καθώς η εν λόγω οργάνωση ομιλεί και δρα στο όνομα τους, εκθέτοντας τους.
• Καλούμε δημοσίως την εν λόγω οργάνωση να αλλάξει το καταστατικό της όνομα από ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ σε οτιδήποτε άλλο δεν θα παραπλανά για την τοπική της εμβέλεια.
• Δεν θα ανεχτούμε εκ νέου την ανάρτηση του πανό της συγκεκριμένης οργάνωσης με τα διακριτικά που φέρει σήμερα.
• Αν οι παραινέσεις μας δεν βρουν αποδέκτες και δεν αλλάξει η «αρρωστημένη» αυτή κατάσταση θα επανέλθουμε πιο δεικτικοί με ονόματα προσώπων και καταστημάτων.
Στη νέα εποχή του ΠΑΟΚ δεν έχουν θέση τα προσωπικά συμφέροντα. Οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ στην Χαλκιδική είναι μια γροθιά και απομονώνουν ξένα σώματα που βάζουν την ιδέα του ΠΑΟΚ στη δικιά τους υπηρεσία. Η ανακοίνωση αυτή είναι προϊόν διαλογικής συζήτησης των συνδέσμων όλης της Χαλκιδικής.
Περιμένουμε αποτελέσματα άλλως θα επανέλθουμε.
Με τιμή
ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ
ΑΡΝΑΙΑΣ, ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ, ΙΕΡΙΣΣΟΥ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ , Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ , ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την συναυλία που θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου την Δευτέρα 21/06/2010
ώρα 20:30
από μαθητές και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου

Έτσι κι αλλιώς δεν είχαν να το πληρώσουν...

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο αληθεύει το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ", αλλά ...δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο!

Τζίτζιος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Σιθωνίας