Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Νικητιάδης από Δωδεκάνησα ο αντικαταστάτης της Άντζελας.

Η μάχη της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής!

Δύο τελικά οι υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής οι: Μήτσου και Τσούφης.
Η κόντρα μεταξύ των υποψηφίων φαίνεται ότι είναι μεγάλη και μάλλον θα γίνει μεγαλύτερη στις δέκα μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές!
Θέμα κωλύματος έβαλε ο πρώην πρόεδρος της Τρίγλιας για τον νυν Νομαρχιακό Σύμβουλο του Ζωγράφου.
Σήμερα σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Δημήτρης Τσούφης απάντησε στα όσα είπε σε βάρος του ο Μήτσου και συγχρόνως απάντησε σε ερωτήσεις του τύπου "χρωστάς σε ιδιώτες;" του "τετραπέρατου δημοσιογράφου"!
Μεγάλη αντοχή είχε απόψε ο Τσούφης, μέχρι ενός σημείου επέλεξε ο ίδιος τον δύσκολο δρόμο και καλά έκανε, τις παγίδες όμως δεν έπρεπε να τις επιτρέψει, ήταν εκτός πολιτικού στίβου!

Γεώργιος Σουρής (1853-1919)

Ποιός είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά'χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα; ...>>>>>>>


Νά 'χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

*******
Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες
με άμαξες και άτια,
κλέφτες χωρίς μια πήχυ γη
και κλέφτες με παλάτια,

ο ένας κλέβει όρνιθες
και σκάφες για ψωμί
ο άλλος το έθνος σύσσωμο
για πλούτη και τιμή.

Γι' αυτό το κράτος, που τιμά
τα ξέστρωτα γαϊδούρια,
σικτίρ στα χρόνια τα παλιά,
σικτίρ και στα καινούργια!

Είμαστε μια ωραία (και κυρίως πολιτισμένη) ατμόσφαιρα !!!

Πριν από λίγο, στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των οχτώ, αφού μας είπανε τα γνωστά, ότι «εντάξει, να κάνουμε απεργίες, πορείες και τέτοια, αλλά ήσυχα και με …μέτρο», περάσανε μετά σε άλλα, δευτερεύοντα θέματα…
Αναφέρανε, για παράδειγμα, ότι υπάρχει μια λίστα από οφειλέτες (για φοροφυγάδες μιλάμε), που χρωστάνε στο κράτος, πάνω από 1 εκ. ευρώ ο καθένας ! Σύνολο αρκετά δις ευρώ… Δε συγκράτησα όλα τα νούμερα, αναφέρω ενδεικτικά μόνο, ότι ένας απ’ αυτούς (συγκεκριμένα, επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη) χρωστάει 636 εκ. ευρώ !!! Οι «παραθυράτοι» σχολιαστές, πήρανε ύφος ελεγχόμενου …αποτροπιασμού στην αρχή και κουνήσανε μετά το κεφάλι, σε στυλ «εντάξει και τι να κάνουμε;» καθώς ο οικονομικός συντάκτης έλεγε (με πλήρη σοβαρότητα), ότι το Υπ. Οικονομικών …απειλεί να δώσει τα ονόματά τους (των φοροφυγάδων) στη δημοσιότητα !!!

ΕΛΛΑΔΑ 2010. Πολιτισμένα, Ευρωπαϊκά πράγματα. Πάνω απ’ όλα ο …Φοροφυγάς, η προστασία των προσωπικών του δεδομένων και η …ψυχική του υγεία. Όχι σαν την Ουγκάντα και τους άλλους τριτοκοσμικούς…Θα "τσιμπολογήσει" το κατιτίς η Χαλκιδική; Ή δε θα προκάμουμε!

Κεντρική Μακεδονία: 1,22 δισ. ευρώ για έργα από το ΕΣΠΑ
Ποσό 1,22 δισεκατομμυρίων ευρώ εκχωρήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ). Το ποσό θα διαχειριστεί το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας 2007 - 2013 και έγινε η κατανομή των ποσών ανά κατηγορία έργων και δράσεων.
Πολύ σημαντικά είναι τα ποσά για το οδικό ...>>>>>>>

δίκτυο, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και την υγεία, ενώ περισσότερα από 268 εκατ. ευρώ εγκρίθηκαν για την προώθηση των καθαρών αστικών μεταφορών, όπου αναμένεται να ενταχθεί και το μετρό της Θεσσαλονίκης. Η εκχώρηση έγινε ύστερα από την υπογραφή της επιχειρησιακής συμφωνίας υλοποίησης από την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, και τη γενική γραμματέα της Περιφέρειας, Μαρία Λιονή.

Δύο κόμβοι

Οπως ανακοίνωσε χτες η Περιφέρεια, εκτός από τα ήδη ενταγμένα έργα στο ΠΕΠ, είναι υπό αξιολόγηση και αναμένεται να ενταχθούν σύντομα για χρηματοδότηση δυο πολύ σημαντικά έργα.

Το πρώτο είναι η κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου Κ16 (Λαχαναγοράς) στη συμβολή της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης με τον άξονα Πατρών - Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Ευζώνων (ΠΑΘΕ). Το έργο είναι στα χαρτιά εδώ και δεκαετίες. Σήμερα, υπάρχει μόνιμο μποτιλιάρισμα, κίνδυνος ασφάλειας για τους μετακινούμενους στην εσωτερική περιφερειακή και την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, αλλά και δυσκολίες στα βαρέα οχήματα, που εξυπηρετούν τη ΒΙΠΕ και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το δεύτερο υπό αξιολόγηση έργο είναι η βελτίωση και αναβάθμιση του ανισόπεδου κόμβου στο Κλειδί Ημαθίας (Εγνατία οδός).

Η συμφωνία

Στη συμφωνία προβλέπεται η εξειδίκευση των δράσεων και μεθόδων για την αποτελεσματική υλοποίηση του ΠΕΠ, ώστε να καταστεί δυνατή η ταχεία υλοποίηση του προγράμματος και να γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις σε προτεραιότητες που θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του νέου αναπτυξιακού προτύπου της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οπως δήλωσε η κ. Λιονή, «κάνουμε από κοινού με την κυβέρνηση μεγάλη προσπάθεια ώστε να απορροφήσουμε τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία πρέπει να επισπεύσουμε τις διαδικασίες και να αξιοποιήσουμε γρήγορα και συνάμα ορθολογικά και με απόλυτη διαφάνεια τα σημαντικά κονδύλια που μας διατίθενται. Η εξειδίκευση έγινε, τα κονδύλια είναι συγκεκριμένα και ήδη μια σειρά από προσκλήσεις είναι ανοιχτές. Περιμένουμε μεγαλύτερη ενεργοποίηση των ενδιαφερομένων, ώστε με ώριμες μελέτες να ενταχθούν τα αναγκαία έργα».

Κατανομή

Η κατανομή της κοινοτικής συνδρομής ανά θεματική προτεραιότητα έχει ως εξής:

- Σιδηρόδρομοι (Διευρωπαϊκά Δίκτυα): 41.500.000.

- Αυτοκινητόδρομοι (ΕΔΑ Μεταφορών): 76.674.298.

- Αυτοκινητόδρομοι (ΕΥΔ ΕΠ Ενίσχυση της Προσπελασιμότητας): 84.345.702.

- Αυτοκινητόδρομοι (Διευρωπαϊκά Δίκτυα): 52.290.000.

- Περιφερειακές και τοπικές οδοί: 79.680.000.

- Λιμένες: 5.800.000.

- Υποδομή έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης: 3.730.852.

- Αλλα μέτρα για την προώθηση έρευνας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας: 421.317.

- Διαχείριση οικιακών και βιομηχανικών αποβλήτων: 65.869.000.

- Διαχείριση και διανομή ύδατος (πόσιμο νερό): 36.736.001.

- Ολοκληρωμένη πρόληψη και έλεγχος ρύπανσης: 1.660.000.

- Προσαρμογή στις κλιματικές αλλαγές και μείωση των επιπτώσεων: 415.000.

- Αποκατάσταση βιομηχανικών χώρων και μολυσμένης γης: 2.490.000.

- Προώθηση βιοποικιλότητας και φυσικής προστασίας: 11.883.259.

- Προώθηση καθαρών αστικών μεταφορών (ΕΥΔ ΕΠ Ενίσχυση της Προσπελασιμότητας): 268.090.000.

- Πρόληψη κινδύνων (αντιπλημμυρική προστασία): 10.776.493.

- Αλλα μέτρα για τη διατήρηση της κατάστασης του περιβάλλοντος: 1.215.808.

- Συνδρομή στη βελτίωση τουριστικών υπηρεσιών: 2.075.000.

- Προστασία και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς: 111.635.000.

- Ανάπτυξη πολιτιστικών υποδομών: 39.840.000.

- Συνδρομή στη βελτίωση πολιτιστικών υπηρεσιών: 8.300.000.

- Ολοκληρωμένα σχέδια για την αστική και αγροτική αναγέννηση: 88.810.000.

- Μέτρα για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στην εργασία (προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» κ.τ.λ.): 16.600.000.

- Υποδομές εκπαίδευσης: 119.520.000.

- Υποδομές υγείας: 49.800.000.

- Αλλες κοινωνικές υποδομές: 25.730.000.

- Προετοιμασία, εφαρμογή, παρακολούθηση και επιθεώρηση (Τεχνική Υποστήριξη): 8.290.274.

- Αξιολόγηση και μελέτες, πληροφορίες και επικοινωνία (Τεχνική Υποστήριξη): 6.091.790.

Για άνεργους ανεξαρτήτου ...πολιτικού χρώματος

Για όλους εμάς τους άνεργους δεν χάθηκαν οι ευκαιρίες!
Δείτε στη συνέχεια της ανάρτησης μια καλή εταιρεία που δίνει δουλειά σε όλο τον κόσμο! Προσόντα; Εεε..., φυσικά, δεν προσλαμβάνει ανειδίκευτους! ...>>>>>>>
Γενική Απεργία 20/5/10. Από την συγκέντρωση στην Αθήνα

Προς την Ε.Α.Σ. Χαλκιδικής

Διαβάσουμε σήμερα στο site της ΠΑΣΕΓΕΣ τα παρακάτω, που αφορούν τις χρεώσεις για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων, και θα θέλαμε να μάθουμε τι θα κάνει η Ε.Α.Σ.Χαλκιδικής, θα επιστρέψει η όχι τις επιπλέον χρεώσεις;
Πάμε φίλοι της Ε.Α.Σ.Χαλκιδικής να το διαβάσουμε μαζί:
«Τα χρήματα θα επιστραφούν και οι αγρότες πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν οφείλουν ούτε ένα ευρώ παραπάνω από όσα ορίζει ο ενιαίος τιμοκατάλογος της ΠΑΣΕΓΕΣ», είπε στο «Έθνος» ο πρόεδρος της Νέας Ομοσπονδίας, Χρήστος Τσιχίτας, μετά την παρέμβαση του γενικού διευθυντή της ΠΑΣΕΓΕΣ, Γ. Τσιφόρου.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα έγινε γνωστό όταν ...>>>>>>>

αγρότες κατήγγειλαν ότι υπάλληλοι σε τουλάχιστον δύο συνεταιρισμούς (έναν στα Κουφάλια και έναν στην Επανωμή) τούς χρέωσαν με επιπλέον ποσά για την ενεργοποίηση.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΣΕΓΕΣ, ο διευθυντής της οποίας, Γιάννης Τσιφόρος, ζήτησε να τηρηθεί το ενιαίο κοστολόγιο.

Η διοίκηση της Νέας Ομοσπονδίας επιβεβαιώνει το θέμα και σημειώνει πως οι συστάσεις είναι αυστηρές, ενώ δεσμεύεται ότι τα χρήματα που εισπράχθηκαν θα επιστραφούν στους αγρότες και οι επίορκοι υπάλληλοι θα τιμωρηθούν.

«Εγιναν παράπονα από παραγωγούς ότι τους ζητήθηκαν επιπλέον χρήματα από 15 έως 35 ευρώ, για δήθεν έσοδα του συνεταιρισμού, όπου υπέβαλαν τις αιτήσεις τους. Αυτό είναι απαράδεκτο.

Τα χρήματα θα επιστραφούν και οι αγρότες πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν οφείλουν ούτε ένα ευρώ παραπάνω από όσα ορίζει ο ενιαίος τιμοκατάλογος της ΠΑΣΕΓΕΣ», είπε στο «Εθνος» ο πρόεδρος της Νέας Ομοσπονδίας, Χρήστος Τσιχίτας.

Μέχρι στιγμής το πρόβλημα εντοπίζεται σε 2 από τους 15 συνεταιρισμούς - μέλη και τους 70 συνεργαζόμενους της Νέας Ομοσπονδίας, δεν αποκλείεται ωστόσο να είναι πολύ μεγαλύτερο και πολύ σοβαρότερο, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι πού κατέληξαν αυτά τα χρήματα, αφού οι αγρότες υποστηρίζουν ότι δόθηκαν υπέρ των συνεταιρισμών.

Η ΠΑΣΕΓΕΣ υπενθυμίζει ότι οι αγρότες πρέπει να ζητούν και να παίρνουν απόδειξη για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή απεργία

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τη μαζική και μαχητική συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργία και στις συγκεντρώσεις ενάντια στα αντεργατικά κυβερνητικά μέτρα και στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να αποδεσμευτεί η χώρα μας από το σφαγείο του μηχανισμού «στήριξης» Ε.Ε.-ΔΝΤ και να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη πολιτική προς όφελος των εργαζομένων.
Καταγγέλλουμε την προληπτική τρομοκρατική ...>>>>>>>

συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ. που εκδηλώθηκε με μαζικές προσαγωγές διαδηλωτών, ακόμα και της αντιπροσωπείας της Νεολαίας του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος.
Δηλώσεις του Προέδρου της Κ.Ο. Αλ. Τσίπρα στην απεργιακή συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως
Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό για ποιο λόγο τα σπασμένα πρέπει να τα πληρώσουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι και όλοι όσοι κέρδιζαν το προηγούμενο διάστημα, βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες , να συνεχίζουν να κερδίζουν αλώβητοι. Και κυρίως ποια ανωτέρα δύναμη μας αναγκάζει να διαλύσουμε το ασφαλιστικό μας σύστημα.
Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός θέλουν επιλογές που στηρίζουν το μεγάλο κεφάλαιο, διαρρηγνύουν την κοινωνική συνοχή. Τα μέτρα που αποφάσισαν πριν από δυο βδομάδες είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία και η διάλυση του ασφαλιστικού θα μας οδηγήσουν στη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής.
Ο Πρωθυπουργός πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά με την κοινωνία και το λαό απέναντι. Ή θα αναστείλει τα μέτρα και την πρόθεσή του να διαλύσει το ασφαλιστικό ή θα φύγει νύχτα.

To Γραφείο Τύπου

Η Παπαρήγα για τη σημερινή Απεργία

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Σημασία έχει να μετατραπεί σε έναν ορμητικό χείμαρρο, σε έναν αληθινό καταρράκτη. Να βγάλουμε από τη μέση όλα τα φράγματα, όλα τα αναχώματα που δυσκολεύουν να περάσει ο λαός απ’ αυτό που πρέπει να είναι ζητούμενο, το δρόμο της κοινωνικής λαϊκής ευημερίας.
ΑΘΗΝΑ 20/5/2010 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕΑνακοίνωση του Γραφείου του Προέδρου του Συνασπισμού

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, ευχαριστεί από βάθους καρδιάς όλους όσους του ευχήθηκαν για την γέννηση του παιδιού του. Πρόκειται για ένα γεγονός που γεμίζει με ιδιαίτερη συγκίνηση κάθε άνθρωπο που γίνεται γονιός.
Εν τούτοις μερίδα των ΜΜΕ και των blogs, με πλήρη συναίσθηση και με στόχο να υπάρξει απαξίωση στο πρόσωπό του προέδρου, χρησιμοποίησε το συμβάν διακινώντας πληροφορία για μεγάλη καταβολή ...>>>>>>>

αμοιβής νοσηλίων της γέννας. Μία πληροφορία η οποία πόρω απέχει από την πραγματικότητα.
Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η οικονομική του δυνατότητα δεν του επιτρέπει να διαθέσει τέτοιο ποσό όσο και να το επιθυμούσε, η κατασκευασμένη αλήθεια τους είναι μια πράξη βαθύτατα εχθρική όχι μόνο προς αυτόν αλλά και προς την κοινωνία. Διότι επιδιώκουν να την αποπροσανατολίσουν και να εκτρέψουν την οργή της για τη φτώχεια που υφίσταται, προς λάθος κατεύθυνση και λάθος ανθρώπους.
To Γραφείο Τύπου

Πάνας και ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ στον Πολύγυρο.

Διορίσθηκε από το Υπουργείο να διευθύνει το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ στον Πολύγυρο και στη συνέχεια αρνήθηκε.
Πρόκειται για τον Απόστολο Πάνα.
-Δεν μας έφθανε η απαράδεκτα χρονοβόρος διαδικασία επιλογής, τώρα προκύπτουν κι άλλου είδους καθυστερήσεις! Εκεί που ήταν στραβό το κλήμα το 'φαγε κι ο γάιδαρος!
Τους λόγους της άρνησης δεν τους γνωρίζουμε, αλλά...
...αλλά αν προκύψει κάθε είδους υποψηφιότητά του στις "Καλλικράτειας" εκλογές, τότε μάλλον δεν υπολόγισε το ασυμβίβαστο που θα προέκυπτε λόγω της θέσης που θα κατείχε και θα δικαιολογεί την άρνηση!
-Φτου, λοιπόν, κι απ' την αρχή!

Κυκλοφορεί σήμερα...

Ο Αργύρης Λαφαζάνης στην Επιτροπή της Βουλής για τον Καλλικράτη.

Τα προβλήματα της Χαλκιδικής, σε σχέση με τη δημόσια διοίκηση, ανέπτυξε ο Βουλευτής Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης σε επιτροπή της Βουλής για το σχέδιο Καλλικράτης.
Ανέφερε περιπτώσεις όπου διάφορες κοινότητες της Χαλκιδικής ανήκουν και εξυπηρετούνται από διαφορετικά κέντρα (π.χ. αλλού στην εκπαίδευση, αλλού στα ΕΛΤΑ, αλλού εκλησιαστικά, αλλού οικονομικά, κ.λ.π.!!!).
Δείτε το σχετικό βίντεο ...>>>>>>>


Πάμε για Δήμο "Νότιας Καλαμαριάς";

Οι Βουλευτές Χαλκιδικής Λαφαζάνης και Δριβελέγκας ζήτησαν από τον υπουργό Ραγκούση την ονομασία του υπό σύσταση Καλλικράτειου Δήμου "Καλλικράτειας-Μουδανιών" σε Δήμο "Καλαμαριάς" ή "Νότιας Καλαμαριάς".
Δείτε σχετικό Βίντεο με τις δηλώσεις Λαφαζάνη ...>>>>>>>
Εβδομάδα εθελοντικής Αιμοδοσίας στον Πολύγυρο

Τα φαινόμενα και οι …ταμπέλες, καμιά φορά απατούν !
Το γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο, δεν τον είχα ποτέ σε ιδιαίτερη υπόληψη. Μου είναι, θα έλεγα, αδιάφορος (δημοσιογραφικά) και περισσότερο προσέχω την ιδιότυπη μαχητικότητά του, από το περιεχόμενο του λόγου του. Και δε μπορώ να πω ότι δε με πείραζε κιόλας, όταν κατά καιρούς, διάφοροι …αριστεροί και …προοδευτικοί κυρίως συνάδελφοί του, τον στόλιζαν με διάφορα «κοσμητικά επίθετα» και του …κρεμούσαν ταμπέλες: καραδεξιός ο Βλάχος, γραφικός ο Βλάχος, λαϊκιστής ο Βλάχος κλπ… Αυτός λοιπόν ο …Βλάχος, πριν λίγες μέρες, συγκρούστηκε άγρια στα δικαστήρια ……>>>>>>

…με τον Νο 2 της πρώην Κυβέρνησης, του πρώην …καταλληλότερου πρωθυπουργού μας, δηλαδή με τον «πολύ» Θεόδωρο Ρουσόπουλο… ο οποίος με αγωγή που κατέθεσε εναντίον του Βλάχου (και των Αυτιά, Ντάσκα), τους ζητάει από 300.000 ευρώ !!! σαν αποζημίωση, για συκοφαντία και ηθική βλάβη !!!
Η «μεγάλη στιγμή» μάλιστα της δίκης ήταν, όταν ο Γ. Βλάχος αποκάλεσε τον Θ. Ρουσόπουλο …λαμόγιο ! Αμέσως μετά, ζήτησε συγγνώμη από το δικαστήριο, γιατί όπως είπε (κρατηθείτε) «…δεν είναι λαμόγιο, αλλά …ΤΟ αρχιλαμόγιο της μεταπολίτευσης» !!!
Από την άλλη, στην ίδια δίκη, ο χαρακτηριζόμενος σαν «χαμηλών τόνων», δημοκράτης, προοδευτικός και καλά, Τάσος Τέλλογλου του ΣΚΑΙ, ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του Ρουσόπουλου, ισχυριζόμενος μάλιστα για τον Βατοπεδινό πρώην …υπερυπουργό, ότι «…με την είσοδό του στην πολιτική, ζημιώθηκε !!! καθώς οι απολαβές του, ως δημοσιογράφου, ήταν 3 και 4 φορές μεγαλύτερες…»
Αυτά, πέρα από πρόσωπα και πράγματα, προς συμμόρφωση …δική μου και πολλών άλλων, πιστεύω…

Καλά είναι;

Ρωτάμε τώρα εμείς οι άσχετοι:
Η ΠΕΜΠΤΗ θέση στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο καλή δεν είναι;
-Νομίζουμε ότι είναι καλή!«Ανταρσία» γαλάζιων για «Καλλικράτη»

Στελέχη της Ν.Δ. - παρά την κομματική γραμμή επέλεξαν να απουσιάσουν από τη γενική συνέλευση της ΚΕΔΚΕ
Πίσω από κομματικές γραμμές οχυρώθηκαν χθες δήμαρχοι και νομάρχες αναφορικά με τη στάση τους στο σχέδιο «Καλλικράτης». Στην ΚΕΔΚΕ, ακολουθώντας τη γραμμή της ΝΔ, ο Ν. Κακλαμάνης τοποθετήθηκε αρνητικά έναντι του νομοσχεδίου, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ., καταγγέλλοντας ότι αγνοήθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών οι περισσότερες από τις προτάσεις της Ένωσης.
Η προσπάθεια πάντως, η απόφαση για διαφωνία ...>>>>>>>

επί της αρχής με τον «Καλλικράτη», να επικυρωθεί και από την έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΚΕ έπεσε στο κενό, καθώς δεν υπήρξε απαρτία. Σε αυτό συνέβαλε αφενός η απουσία τουλάχιστον 50 γαλάζιων αιρετών που παρά την κομματική γραμμή, χθες επέλεξαν να μη δώσουν το «παρών» και αφετέρου η στάση των προσκείμενων στο ΠΑΣΟΚ δημάρχων που αποχώρησαν διαφωνώντας με την αρνητική στάση του Ν. Κακλαμάνη και καταγγέλλοντας «προσχηματικές διαφωνίες και δευτερεύουσας σημασίας επισημάνσεις, χωρίς πραγματική επιχειρηματολογία και ουσιαστικό αντίλογο».
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Εκδήλωση στην Μ. Παναγία