Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Οι Γερμανοί ...ξανάρχονται!


Το εξώφυλλο γερμανικού περιοδικού FOCUS με τίτλο "Betruger in der Euro-Familie" (Απατεώνες στην Ευρω-οικογένεια)!
-Κάποιοι ξεχνούν την δική τους ιστορία!
Έχουν ξεχάσει, φαίνεται, ότι οι πρόγονοί τους έχουν κάνει αμέτρητα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

24ωρη ΓΕΝΙΚΗ απεργία - 24 Φλεβάρη 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απέναντι σε μια πρωτοφανή επίθεση στα δικαιώματα τους βρίσκονται οι εργαζόμενοι το τελευταίο διάστημα. Η κυβέρνηση, η Ε.Ε., με το Σύμφωνο Σταθερότητας και τις αγορές, προχωρούν σε μια άνευ προηγουμένου λεηλασία των οικονομικών, εργασιακών κι ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
Το Πρόγραμμα Σταθερότητας κι Ανάπτυξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση καθώς και οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού οδηγούν σε μέτρα δραματικής μείωσης των εισοδημάτων μας.
Συγκεκριμένα:
Απόλυτη μείωση των μισθών ...>>>>>>

μέσω του παγώματος τους και της περικοπής όλων των επιδομάτων κατά 10% (πλην οικογενειακού, παιδιών, σπουδών και κινήτρου απόδοσης)
Μείωση των διορισμών μονίμων εκπαιδευτικών κατά 50% και μείωση των αναπληρωτών κατά 70% που θα οδηγήσει σε τεράστια προβλήματα ελλείψεων στο εκπαιδευτικό προσωπικό ενώ θα διογκώσει την ωρομισθία και θα οδηγήσει στην παραπέρα υποβάθμιση της εκπαίδευσης καθώς και στην ανεργία χιλιάδες σημερινούς συναδέλφους μας.
Θεαματική αύξηση των έμμεσων και άμεσων φόρων. Ιδιαίτερα οι αυξήσεις στα καύσιμα θα σημάνουν αυτόματα αυξήσεις σε όλα τα είδη λαϊκής κατανάλωσης. Ταυτόχρονα, στην πραγματικότητα έχουμε μείωση του αφορολόγητου μια και για να «κερδηθεί» πια το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ θα χρειαστούν αποδείξεις ίσες με το 30% του συνολικού του εισοδήματος, που είναι αμφίβολο αν μπορεί να τις προσεγγίσει ένας μισθωτός.
Αντιδραστικές αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση με μετατροπή της από κοινωνική σε επαγγελματική με:
-Αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης
-Εξίσωση προς τα πάνω των ορίων ανδρών-γυναικών
-Κόψιμο των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων
-Δραματική χειροτέρευση του τρόπου υπολογισμού της σύνταξης
-Διεύρυνση των ελαστικών μορφών απασχόλησης με γιγάντωση της ωρομισθίας.

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι φωνές στην Ε.Ε. που καλούν να παρθούν και νέα πρόσθετα μέτρα:

Το κόψιμο του 14ου μισθού, αρχής γενομένης από φέτος με το δώρο του Πάσχα.
Μείωση εκτός των επιδομάτων και του βασικού μισθού
Την άρση μονιμότητας για το δημόσιο
Υπολογισμός των συντάξιμων αποδοχών με βάση ολόκληρο τον εργάσιμο βίο(!!!)
Την απελευθέρωση των απολύσεων και το σπάσιμο των συλλογικών συμβάσεων εργασίας
Είναι φανερό ότι στο όνομα της κρίσης γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια αναδιανομής του πλούτου σε βάρος της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Μας καλούν να πληρώσουμε την κρίση τους, τη στιγμή που είμαστε οι μοναδικοί που δεν έχουμε καμία απολύτως ευθύνη γι' αυτή, είμαστε εκείνοι που βιώσαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση το πάγωμα των μισθών, την άρνηση της απέναντι στα δίκαια αιτήματα της μεγάλης απεργίας μας, που όπως και το σύνολο των εργαζομένων, βιώνουμε χρόνια λιτότητα ακόμα και τότε που οι αριθμοί της κερδοφορίας και της ανάπτυξης ευημερούσαν.

Τα μέτρα αυτά αλλάζουν δραματικά το εργασιακό τοπίο. Τίποτα δε θα είναι ίδιο αν περάσουν. Πολύ δε περισσότερο, είναι σαφές ότι ο κατήφορος των αλλαγών δεν έχει τέλος και η αδηφάγα οικονομική ελίτ και η κερδοσκοπία των διεθνών αγορών θα ζητάει συνεχώς όλο και περισσότερα.

Να βγούμε στο προσκήνιο, να γίνουμε επικίνδυνος αντίπαλος,

να ανατρέψουμε το Πρόγραμμα Σταθερότητας

ΑΔΕΔΥ


Δημοπρατήθηκε το διδακτήριο του Λυκείου Πολυγύρου

Δημοπρατήθηκε σήμερα, 23 Φεβρουαρίου 2010, το διδακτήριο του Λυκείου Πολυγύρου!
Ευχές όλων είναι η γρήγορη, σωστή κατασκευή και ΟΧΙ πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά του προϋπολογισμού των 5.310.000 €.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στον Πολύγυρο

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010, στις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ανοιχτή συγκέντρωση μετά τις εκδηλώσεις του Πολυγυρινού Καρναβαλιού. Στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις αυτές καθώς επίσης και όσοι έχουν να καταθέσουν την άποψή τους για τον καλύτερο προγραμματισμό των εκδηλώσεων του 2011.

Η Παπαρήγα ρωτάει τον Παπανδρέου

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Πρωθυπουργό
Η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη γενικευμένη επίθεση της κυβέρνησης στους μισθούς και στις συντάξεις, τα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα, την υγεία και την παιδεία.
Είναι μια επίθεση που αφορά κάθε πτυχή της ζωής των εργατικών – λαϊκών οικογενειών με οδυνηρές συνέπειες.
Στο αντιλαϊκό οπλοστάσιο προστίθενται συνεχώς και νέα μέτρα, ενώ στο στόχαστρο έχει μπει ακόμα και ο 14ος μισθός. ...>>>>>>

Η πραγματικότητα είναι ότι όλα αυτά τα αντεργατικά μέτρα έχουν αποφασιστεί από καιρό πριν στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τη σύμφωνη γνώμη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., συμπεριλαμβάνονται στα προγράμματα τους και υπηρετούν την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου.

Η καπιταλιστική κρίση, τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος χρησιμοποιούνται ως προσχήματα για την επίσπευση και την επέκταση των πιο αντιδραστικών αλλαγών.

Οι εργαζόμενοι, όπως δείχνουν και οι πρόσφατες εργατικές, λαϊκές κινητοποιήσεις, αντιπαρατίθενται στην αντιλαϊκή πολιτική, καταδικάζουν τα μέτρα που μειώνουν τους μισθούς και τις συντάξεις, καταδικάζουν την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, την εμπορευματοποίηση της υγείας και της παιδείας, διεκδικώντας αιτήματα που συνδέονται με την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

Συνεχώς και πιο πλατιά κατανοείται ότι υπεύθυνη για την κρίση, τα ελλείμματα και το χρέος είναι η πλουτοκρατία που αυξάνει τα κέρδη της και η πολιτική που την υπηρετεί.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Πρωθυπουργός πως τοποθετείται η κυβέρνηση στην κατάσταση αυτή που χειροτερεύει τη ζωή των εργατικών – λαϊκών οικογενειών.

Η Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ
Αλέκα Παπαρήγα

KKE ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ OLYMPIC – AEGEAN

Η προωθούμενη συγχώνευση OLYMPIC – AEGEAN καταδεικνύει ποιο είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΕΕ, των ιδιωτικοποιήσεων και της λεγόμενης «απελευθέρωσης» της αγοράς των αερομεταφορών. Και στο χώρο των αερομεταφορών αποδεικνύεται ότι ο ελεύθερος ανταγωνισμός των μεγάλων επιχειρηματιών οδηγεί στη συγκέντρωση – καπιταλιστική μονοπώληση, ή στη δημιουργία καρτέλ, με οδυνηρά αποτελέσματα για το λαό συνολικά και για τους εργαζομένους του χώρου. Η εξέλιξη της συγχώνευσης ...>>>>>>

δεν είναι αποτέλεσμα λαθών, παραλείψεων ή στρεβλώσεων, αλλά αποτέλεσμα της ενιαίας στρατηγικής των ελληνικών κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και της ΕΕ, δηλαδή της κρατικής και κοινοτικής παρέμβασης.
Για να έχουν σήμερα τα φτωχά λαϊκά στρώματα σύγχρονες, φθηνές και ασφαλείς αερομεταφορές και οι εργαζόμενοι σταθερή εργασία χωρίς ελαστικές εργασιακές και μισθούς πείνας χρειάζεται να παλέψουν αποφασιστικά για έναν ενιαίο, αποκλειστικά δημόσιο, φορέα αερομεταφορών που θα λειτουργεί ενταγμένος σε μια λαϊκή οικονομία και εξουσία.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Την βρήκαμε στο αρχείο μας!

...και κρέμασμα "στ' Κουρού του πλατάν' "

Πρωτάθλημα Ε.ΚΑ.Σ. Χαλκιδικής

A’ Ανδρών (16η Αγωνιστική )
Παλαιοχώρι 45 Ορμύλια 66
Διαιτητές: Αναστασιάδης , Γατά
Δεκάλεπτα: 13-17, 23-33, 32-42, 45-66
Παλαιοχώρι (Μακαβός)
Παπακωνσταντίνου , Κουμαντσιώτης 16(1), Κατσιρμάς , Βούζιος 8, Πολύζου , Παναιρλής , Μοσχόπουλος Α. 2, Καραθανάσης , Μαύρος , Ζολώτας 13(3), Γκαγκάνης Μ. 6, Γκαγκάνης Α.
Ορμύλια (Χαλκιάς) ...>>>>>>

Ανδρεάδης Η. 4, Γρίψιος , Λελεγιάννης 14(3), Ανδρεάδης Α. , Μπουρλής 3, Παπαδόπουλος , Μπαμπάργιος 22(1), Δήμητσας 17, Ντάλντος 4, Κυρομίτης 2, Ανέτρονος

Μεταμόρφωση 43 Μαρμαράς 45

Διαιτητές: Μαργαρίτης , Γατά
Δεκάλεπτα: 14-10, 27-17, 34-29, 43-45

Μεταμόρφωση (Κεχαγιάς)
Κεχαγιάς 5, Κατσαβαβάκης Μ. , Κατσαβαβάκης Γ. 10(1), Απεσλίδης 8, Αντωνίου-Αλβανός 4, Στράντζαλης 3, Χασάπης 3, Γκαδρής , Τσουλής 2, Μινέρος , Χαραλαμπόπουλος , Παπαδημητράκης 8(1)

Μαρμαράς (Πατσουράκος)
Μιλκονίδης Π. 12, Λάζογλου 3, Τσεπελίδης 1, Κοπάντσας , Αλεξιάδης 12(2), Καμπάς , Ζουμπούλης 3(1), Καραισκάκης , Χατζηιωακειμίδης 4, Ουζουνπλουμής 7, Δεληγιάννης 3, Κατσάπας

Τρίγλια 78 Κασσάνδρα 58
Διαιτητές: Λαγός , Πιπερόπουλος
Δεκάλεπτα: 17-16, 38-25, 61-38, 78-58

Τρίγλια (Τσομπανάκης)
Ζούπης 6(2), Παντζάκης 5(1), Δαμαρλής , Παπαδόπουλος , Σερεμέτης 19(1), Γεώργογλου Ε. 15, Τσήλιος 5(1), Καρράς 9(1), Καρπούζης 11, Γεώργογλου Γ. 6, Καραγιαννάκης 2, Τουμπάκης

Κασσάνδρα (Σερέτης)
Παραλής , Αρίστος 15(1), Τσιάλας , Ζαγκαρέτος , Μιτελούδης 11(1), Μιχαηλίδης 9(1), Καλαμβούκας , Ματεντζίδης 5(1), Παπαστεφάνου , Νικολής 9, Θώμος 9, Ανθόπουλος

Ουρανούπολη 46 Ιερισσός 76

Διαιτητές: Αναστασιάδης , Γατά
Δεκάλεπτα: 12-27, 22-53, 28-66, 46-76

Ουρανούπολη (Θεοδώρου)
Ευθυμόπουλος 14, Τσινός , Κόκκινος Ε. 8, Κελέσης 2, Στουλούπης , Τσιβίλογλου 4, Χατζηπαναγιώτης , Γεννάδιος 12, Δροσινός 6, Κόκκινος Σ. , Μουτζίκης , Ρούσσος

Ιερισσός (Κιακιλίδης)
Κουκόντζηλας 11(1), Κεσκεσιάδης 17(1), Δενελεκίδης , Κόνσουλας , Ευθυμίου Π. 12(1), Σαμαράς , Ζηζηλιώτης , Κατσιφός 4, Ματάκος 4, Λέχος Χ. 15(3), Ευθυμίου Χ. 12, Μπάντης 1

Νικήτη 55 Αρναία 54
Διαιτητές: Σχοινάς , Λειβαδιώτης
Δεκάλεπτα: 18-10, 37-17, 46-35, 55-54

Νικήτη (Μουστάκας)
Χηνιτίδης 17(2), Μιχαλούδης 14, Κουτσούκης 4, Σπύρου 16(2), Καρανικόλας , Μάντσιος , Κουγιουμτζόγλου 2, Μπαράκης , Μαραγκάς , Λόγαρης 2, Λάμπος , Κουτσιούκης

Αρναία (Μοσχόπουλος)
Αρβανίτης , Γκαγκάνης , Τζιτζιρίκας , Κουσίδης , Αργυρός , Χαριστός , Μπάτζιος 17(1), Λαλιώτης 10(2), Κυπαρισσάς 15(4), Κούνδουρος , Αργυρίου , Παπαγεωργίου Δ. 12

Μουδανιά 62 Πολύγυρος 60

Διαιτητές: Εδιάρογλου , Ξέρας
Δεκάλεπτα: 22-16, 35-33, 50-53, 62-60

Μουδανιά (Παυλάκης)
Μαναβάκης , Λασκαρίδης , Ανανιάδης 2, Μπανάβας 2, Τσιγγελίδης 7(1), Γαροφάλλου 2, Μαμούρης , Ιορδανίδης 16, Χατζηαλέξης , Τόμαν 16(4), Τσιάρας 17(3), Χατζηκωνσταντίνου

Πολύγυρος (Μπούμπας)
Μυλωνάς Γ. , Σόμπατζης , Μπανάβας Ι. , Παπασαραφιανός 24(4), Στιβαχτάρης 2, Κουγιώνης 20, Μπανάβας Ι. , Μπανάβας Χ. , Χαλκιόπουλος , Μυλωνάς Ν. , Βλάχος 14, Γισγάκης

Η Βαθμολογία (Σε 16 αγώνες)

Ιερισσός 30/ 1128-812
Πολύγυρος 30/ 1199-863
Μουδανιά 28/ 1061-889
Τρίγλια 27/ 1032-836
Ουρανούπολη 26/ 936-1024
Ορμύλια 25/ 989-938
Μαρμαράς 23 /781-897
Κασσάνδρα 22 /908-1022
Αρναία 22 /1013-977
Νικήτη 19/ 855-1055
Παλαιοχώρι 19/ 702-1013
Μεταμόρφωση 16/ 696-974
Η Μεταμόρφωση έχει 1 μηδενισμό


Οι σκορερ:

1) Κουγιώνης (Πολύγυρος) 362(5)
2) Παπασαραφιανός (Πολύγυρος) 315(42)
3) Μπαμπάργιος (Ορμύλια) 245(13)
4) Ευθυμόπουλος (Ουρανούπολη) 244(5)
5) Κεσκεσιάδης (Ιερισσός) 237(21)
7) Κυπαρισσάς (Αρναία) 230(37)
6) Παπαγεωργίου (Αρναία) 229(1)
8) Μιχαηλίδης (Κασσάνδρα) 223(27)
9) Ιορδανίδης (Μουδανιά) 216(3)
10)Ευθυμίου Π. (Ιερισσός) 213(9)

Επόμενη Αγωνιστική :

Ορμύλια - Μεταμόρφωση
Μαρμαράς - Τρίγλια
Κασσάνδρα - Ουρανούπολη
Αρναία – Ιερισσός
Πολύγυρος - Παλαιοχώρι
Νικήτη - Μουδανιά

Β’ Ανδρών (6η Αγωνιστική)

Άγιος Νικόλαος 17 Μεταγγίτσι 50

Διαιτητές: Σχοινάς , Λειβαδιώτης
Δεκάλεπτα: 6-16, 9-28, 13-39, 17-50

Άγιος Νικόλαος (Μουστάκας)
Μαραγκάς Β. , Βάσιος , Κουτσιούκης , Μαραγκάς Κ. 7, Τρουμάρης , Διαμαντής , Παυλούδης , Λάμπος , Δημητριάδης , Σερβετάς 7, Βογιατζής 3(1), Μάντσιος

Μεταγγίτσι (Παπαδόπουλος)
Καρράς 9, Παγώνης Χ. 12(4), Κουτσιούκης , Παγώνης Γε. 3(1), Παγώνης Κ. 8, Καραμπούκας , Μυλωνάς 2, Γιώβος , Καραβασίλης 8, Κυπαρισσάς Α. , Βλάβης , Παγώνης Γ. 8(1)

Γαλάτιστα 75 Στρατονίκη/Στάγειρα 39

Διαιτητές: Σχοινάς , Τσακνή
Δεκάλεπτα: 26-7, 46-21, 63-32, 75-39

Γαλάτιστα (Δενεσίδης)
Βαλασίρης 10(2), Πατηράρας 6, Γκιώργκης 8, Πουμάκης Α. 13(1), Μουρατίδης 5(1), Πουμάκης Ι. 2, Ματθαίου 2, Ματσούκης 13(1), Πατσάβρας , Ντάλος 14, Γρηγορίου , Γαβανάς 2

Στρατονίκη/Στάγειρα (Κατράνης Δ.)
Ιππέκης 5, Σπύρου 7(1), Κεφαλάς Κ. , Αλβανός , Γαλάνης , Κατράνης Δ. 18, Χατζής 4, Σερπάρης , Αποστολίδης , Σουάνης , Κατράνης Η. 5(1), Κεφαλάς Π.

Ν. Ρόδα 49 Σκιώνη 57

Διαιτητές: Μαργαρίτης , Γατά
Δεκάλεπτα: 9-17, 17-39, 41-47, 49-57

Ν. Ρόδα (Κιακιλίδης)
Σοφιανός , Χατζηαναστασίου , Φραγκιαδάκης 14, Κουκούμης , Παρθενιάδης Δ. 2, Παρθενιάδης Κ. , Σβούκης 11, Μπαλτάς 2, Κοκόνας 3(1), Καμενάκης 14(1), Φιλιππίδης 3(1), Συμεωνίδης Ε.

Σκιώνη (Παπαμιχαήλ)
Παπαγεωργίου Ο. , Αδραμερινός , Λαινάς Δ. 5, Κορδελάς , Λαινάς Γ. , Λεμονής Ν. 23(2), Μυλωνάς , Καραβασίλης 13(1), Δρέπας 8, Τσακίρης , Παπαμιχαήλ , Παπαγεωργίου Χ. 8
Η Βαθμολογία (Σε 8 αγώνες)

Σκιώνη 16 /405-302
Γαλάτιστα 12 /310-138
Μεταγγίτσι 11/ 268-212
Άγιος Νικόλαος 11/ 199-246
Νέα Ρόδα 11/ 370-390
Στρατονίκη/Στάγειρα 11 /386-410
Σανά 0 /0-240
Η Γαλάτιστα έχει 2 αγώνες λιγότερους

Μεταγγίτσι και Άγιος Νικόλαος έχουν 1 αγώνα λιγότερο

Πρωτάθλημα Γυναικών (8η Αγωνιστική)

Ιερισσός – Μαρμαράς 53-30
Τρίγλια – Καλλικράτεια 42-73
Πολύγυρος – Ορμύλια 70-17

Η Βαθμολογία (σε 7 αγώνες)

Καλλικράτεια 14 /430-178
Ιερισσός 14/ 356-166
Μαρμαράς 11/ 266-302
Πολύγυρος 10/ 295-234
Ορμύλια 10/ 258-535
Τρίγλια 10/ 253-443
Ορμύλια και Τρίγλια έχουν 2 αγώνες περισσότερους
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μάνος Κατσαβαβάκης

Διασυλλογικός Αγώνας Τραμπολίνου στον Πολύγυρο

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - ΣΤΡΑΤΩΝΙ 89-79

Σε ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του υπογράφοντα αλλά και του παλαιότερου αθλητή μας Πεγιά Γεώργιου πριν από τον αγώνα δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο για τον αγώνα. Απλά αφήνουμε την συνείδηση του φίλαθλου κόσμου να κατατάξει στον χώρο του υποκόσμου τους υπέυθυνους για αυτές τις πράξεις και όχι σε αξιώματα μέσα σε συλλόγους και ενώσεις καλαθοσφαιρικών σωματείων. Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας αντιμετωπίζει στην έδρα της την Δόξα Δρυμού. Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα:
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - ΣΤΡΑΤΩΝΙ 89-79 ...>>>>>>

Διαιτητές: Ευθυμιάδης , Ταρενίδης Κ.
Δεκάλεπτα: 25-14, 48-36, 73-60, 89-79
Χαλκηδόνα (Γεροφώτης)
Βασιλειάδης 17, Δήμου 8(2), Μιχαηλίδης 23(3), Αρνίδης , Τσακαλαίδης 10(2), Ευαγγελίδης 4, Καρούζος 5, Νταράκης 22
Τρίποντα: 7, Βολές: 12/21, Φάουλ: 18
Στρατώνι (Μύθου)
Πιπιλιάρης 7(1), Πεγιάς 14(4), Τίλλ , Κουντουρατζόγλου 8(2), Μαρκίδης , Κατσαβαβάκης , Ντισλής 21(2), Μπούλης , Κοτζαγιάννης Α. , Νουκάρης 5, Κοτζαγιάννης Θ. 6, Δασκαλόπουλος 18
Τρίποντα: 9, Βολές: 12/21, Φάουλ: 22

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ - ΣΚΟΠΟΣ 55-62
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ - ΑΝΑΤΟΛΙΑ 79-75
ΔΡΥΜΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 68-55
ΦΛΟΓΗΤΑ - ΑΔΕΝΔΡΟ 70-86
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 85-67
ΔΙΑΒΑΤΑ - ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ 65-71

Η Βαθμολογία:

1) ΣΤΡΑΤΩΝΙ 30
2) ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ 28
3) ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ 27
4) ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 27
5) ΑΝΑΤΟΛΙΑ 27
6) ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 26
7) ΔΡΥΜΟΣ 25
8) ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 24
9) ΑΔΕΝΔΡΟ 24
10)ΔΙΑΒΑΤΑ 22
11)ΣΚΟΠΟΣ 21
12)ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 20
13)ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ 19
14)ΦΛΟΓΗΤΑ 16

Πρώτοι σκόρερ της κατηγορίας:
1) ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΛΗ) 314(4)
2) ΝΤΙΣΛΗΣ (ΣΤΡΑΤΩΝΙ) 312(31)
3) ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΤΡΑΤΩΝΙ) 296(1)
4) ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ (ΦΛΟΓΗΤΑ) 296(21)
5) ΠΑΥΛΕΑΣ (ΑΝΑΤΟΛΙΑ) 288(7)
6) ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ (ΔΙΑΒΑΤΑ) 271(25)
7) ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ) 270(2)
8) ΔΕΛΗΜΠΑΛΤΙΔΗΣ (ΑΔΕΝΔΡΟ) 265(7)
9) ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ) 262(19)
10)ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ) 253(8)

Επόμενη αγωνιστική:
ΣΚΟΠΟΣ - ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΣΤΡΑΤΩΝΙ - ΔΡΥΜΟΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ -ΦΛΟΓΗΤΑ
ΑΔΕΝΔΡΟ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
ΔΙΑΒΑΤΑ - ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ
Επιμέλεια: Μάνος Κατσαβαβάκης