Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

Το γκολ της δεκαετίας! Ποιος άλλος θα μπορούσε να το έχει "φάει"!

Δούναβης


Ε. Αργύρης: «Εξεταστική επιτροπή στη Βουλή για τις επιδοτήσεις των αγροτών»

Να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τους προηγούμενους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης «που δεν κατάφεραν να έχουν έτοιμες τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις στους αγρότες» πρότεινε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Ν. Ιωαννίνων και πρώην υφυπουργός Γεωργίας κ. Βαγγέλης Αργύρης.
«Κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους όπως όφειλαν σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις μας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε ο Ε. Αργύρης και πρόσθεσε: «Είναι αδιανόητο να μην έχουν ετοιμάσει ο,τι χρειάζεται για τις επιδοτήσεις για να εκταμιευτούν τα χρήματα αυτά σε μια περίοδο κρίσης και μέσα στις γιορτές. Είναι εγκληματικό. Πολιτικά είναι θράσος να βγαίνεις και να το λες και στο βήμα. Να λοιπόν που πρέπει να υπάρξει η τιμωρία».


Δήλωση του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μάρκου Μπόλαρη για δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος»

Την προπαραμονή των Χριστουγέννων το γραφείο μου στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε τηλεφώνημα από άτομο που δήλωνε εκπρόσωπος της Sony Hellas, το οποίο ζητούσε τη διεύθυνση του γραφείου, προκειμένου να στείλει ένα δώρο.
Η υπάλληλος του γραφείου γνωστοποίησε την απουσία μου (λόγω της ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή) και η συζήτηση έληξε εκεί.
Η συνομιλία αυτή παρουσιάστηκε ως «ρεπορτάζ» στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» (27.12.2009, σελ.14) και αποτελεί προϊόν εξαπάτησης, ψεύδους και παραπλάνησης.
Απαιτώ την άμεση αποκατάστασή της αλήθειας και επιφυλάσσομαι για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μου.
(Ανάρτηση ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ: Δώσε και μένα μπάρμπα!)


Συνελήφθησαν ..."κλέπτοντες οπώρας"

Δύο διαρρήκτες συνέλαβαν, επ' αυτοφώρω, αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Νικολάου τη στιγμή που ετοιμάζονταν να φορτώσουν σε φορτηγό κλοπιμαία από σπίτι στη Νικήτη Χαλκιδικής, οι συλληφθέντες είναι αλλοδαποί ηλικίας 42 και 45 ετών.
Από το σπίτι που διέρρηξαν, είχαν αφαιρέσει είδη ρουχισμού, σκεπάσματα και ένα ψυγείο.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ στο Δήμο Πολυγύρου

Τη δυνατότητα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών με ευνοϊκούς όρους δίνει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις ο Δήμος Πολυγύρου. Οι οφειλές αυτές αφορούν μεταξύ άλλων το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων καταστημάτων, το τέλος παρεπιδημούντων, δημοτικά τέλη, φόρους, εισφορές, πρόστιμα του ΚΟΚ, τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων κα. Τα ποσά καταβάλλονται σε 24 μηνιαίες δόσεις χωρίς προσαυξήσεις και πρόστιμα. Ειδικά για το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων καταστημάτων δίνεται ...>>>>>

η δυνατότητα μείωσης του κεφαλαίου κατά ποσοστό 60%. Σημειώνεται ότι καμία δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 150 ευρώ. Η πρώτη δόση καταβάλλεται με την υποβολή της αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση και οι υπόλοιπες μέχρι την τελευταία εργάσιμη μέρα του αντίστοιχου μήνα. Η καταβολή ολόκληρου του ποσού της οφειλής εντός της προθεσμίας της πρώτης δόσης γίνεται με έκπτωση 10%. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων προς υπαγωγή στις ρυθμίσεις λήγει την 1η Φεβρουαρίου 2010.