Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

Κάτι συμβαίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Σταγείρων - Ακάνθου;

Ή το κύμα που δημιουργούν τα σκάφη του Λιμενικού που μεταφέρουν τον Εφραίμ φέρνουν την "ταραχή" ή κάτι άλλο συμβαίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Σταγείρων-Ακάνθου!
-Πάντως ηρεμία δεν επικρατεί! Μόλις μάθουμε θα σας ενημερώσουμε, φυσικά!

Μην τους μετρήσετε, …


… οι κάδοι απορριμμάτων είναι 300 και θα χρησιμοποιούνται για κατοικίες ή γραφεία, ανάλογα με τις ανάγκες τους, από τους «φτωχούς» εθνοπατέρες μας, ύστερα από μείωση του μισθού τους!!!
ΤΟ ΓΡΕΚΙ

H1N1 !!!

Ζωντανά οι αγώνες Μπάσκετ Γ΄ Εθνικής, για το ΣΤΡΑΤΩΝΙ, στο internet!

Ο Σ.Α. Στρατωνίου σας ενημερώνει ότι αυτή την Κυριακή (20/12/2009) στις 18.00 θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του αγώνα μας με τον Α.Σ. Ασβεστοχωρίου live στο site www.e-stratoni.gr , ενώ με την λήξη του αγώνα θα υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, video και τα στατιστικά του αγώνα όπως κάθε Κυριακή.
Η διοίκηση του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον δημιουργό-διαχειριστή του site Τάσο Προδρόμου για την συνεργασία του στην ενημέρωση των φιλάθλων μας.


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15.00. Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού (Εισηγ.: κ. Χρ. Βορδός)
2. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2009 (Εισηγ.: κ. Χρ. Βορδός)
3. Σύσταση επιτροπών ΕΚΠΟΤΑ, παραλαβής έργων, εργασιών και μεταφορών για το έτος 2010 (Εισηγ.: κ. Ευθ. Καρανάσιος) ...>>>>>

4. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για την «Προμήθεια και εγκατάσταση Ευρυζωνικού Δικτύου Οπτικών Ινών στον Δήμο Πολυγύρου (Εισηγ.: κ. Εμμ. Σύγγελης)
5. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για την «Επέκταση Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών στον Δήμο Πολυγύρου (Εισηγ.: κ. Εμμ. Σύγγελης)
6. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου: «Επισκευή στέγης Δημαρχείου (Εισηγ.: κ. Χρ. Βορδός)
7. Γνωμοδότηση για την οριοθέτηση- διευθέτηση υδατορέματος εφαπτόμενου στην ιδιοκτησία της κας Ανίτας-Σουλτάνας Γκρέπτσιου εκτός σχεδίου-εντός ζώνης στον Δήμο Πολυγύρου (Εισηγ.: κ. Π. Γκλάβας)
8. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Πολυγύρου έτους 2010 (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)
9. Έγκριση κάλυψης από τον δήμο Πολυγύρου της δαπάνης για την έκδοση βιβλίου (Εισηγ.: κ. Εμμ. Σύγγελης)

Εκδήλωση για τον Καποδίστρια 2

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε συνεργασία με τον Τομέα Επιμόρφωσης διοργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή 18/12 ώρα 6.00 μ.μ. στην Τρίγλια, στην Αίθουσα Συλλόγου Τριγλιανών με θέμα :
"Τοπική Αυτοδιοίκηση – Καποδίστριας 2"
με εισηγητή τον κ. Κων/νο Μποτόπουλο τ. Ευρωβουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Από το Γραφείο Τύπου

Ού μπας...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ

Η πρότασή μας για την μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης έχει κατατεθεί δημόσια πριν από ημέρες. Την επαναφέρουμε. Και συμφωνούμε να μειωθεί η βουλευτική αποζημίωση. Ανεξάρτητα από το οικονομικό αποτέλεσμα που θα προκύψει για το ελληνικό δημόσιο απ΄ αυτή τη μείωση, ο πολιτικός συμβολισμός είναι σημαντικός.
Οφείλουν οι βουλευτές να καταγράψουν και στο επίπεδο αυτό τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια αντιμετώπισης των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που επωμίζεται η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

16/12/2009 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ