Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019

Η 3η ποιητική συλλογή του Κων/νου Μπούτου

Ο Δικηγόρος Πολυγύρου Κωνσταντίνος Δ. Μπούτος εξέδωσε την του ποιητική συλλογή με τίτλο Μέθεξη ΙΙΙ (Πηγούλα μου) από τον εκδοτικό οίκο iwrite publications που έχει βραβευθεί στον 4ο παγκόσμιο διαγωνισμό ποίησης Κ.Π. Καβάφης με το βραβείο Διογένης. 
Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός και Πρωτοπορία, ηλεκτρονικά μέσω Ίντερνετ σε όλα τα site και στον Πολύγυρο στο βιβλιοπωλείο Χατζηχρήστος.

Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Κινήματος Αλλαγής στη Χαλκιδική

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής

Μέσα σ ' ένα θετικό κλίμα έγιναν τοποθετήσεις από τον συντονιστή Αντώνη Βαφειάδη όσο και από τα μέλη της επιτροπής, για την καλύτερη δυνατή παρουσία της δημοκρατικής παράταξης κατά την προεκλογική περίοδο , με στόχο την ανοδική πορεία του κόμματος και την εξασφάλιση της βουλευτικής έδρας στο νομό Χαλκιδικής.
Συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση προεκλογικής ομιλίας με όλους τους υποψήφιους βουλευτές.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος στον Πολύγυρο

Νέοι Μουσικοί από όλη την Ελλάδα στον Πολύγυρο!
Αφιέρωμα στο Ελληνικό Τραγούδι!
ΑΓΑΠΩ - ΣΤΗΡΙΖΩ - ΠΡΟΣΦΕΡΩ!
Αφιέρωμα στο Ελληνικό Τραγούδι με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος
Ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου διοργανώνει την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, συναυλία Αγάπης. Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

*Συμμετέχουν οι Χορωδίες:

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Η οργανωτική επιτροπή του ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ανακοινώνει την ημερομηνία της διεξαγωγής του 3ου Αγώνα, στις 1 Σεπτεμβρίου 2019, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 3 Αγώνες:
1. Αγώνα Βουνού - Πόλης RUN 14,6 χλμ – Ωρα Εκκίνησης 9.15
2. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 χλμ με Τρέξιμο ή Δυναμικό Περπάτημα. Ωρα Εκκίνησης 9.00
3. Παιδικό Αγώνα 1000μ, ηλικίας 8-12 ετών. Ωρα Εκκίνησης 11.30
Οι Εγγραφές είναι σε εξέλιξη και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης http://run.polygyros.gr , ή μέσω του facebook του Αγώνα: https://www.facebook.com/polygyrosrun/