Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

Δημοτικές Εκλογές 2019: “Συμμαχία Πολιτών” για το Δήμο Αριστοτέλη

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΖΑΦΕΙΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ
ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ
ΚΑΤΣΑΠΑΓΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ

Τσίπρας: Άρπαζε χοντρά τέσσερα χρόνια τοις μετρητοίς, επιστρέφει προεκλογικά ψίχουλα επί πιστώσει

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνοντας σήμερα μαζί με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησή του σε ένα πανηγυρικό σόου προεκλογικού χαρακτήρα «παροχές» από το 1,1 δισ. ευρώ του ματωμένου υπερπλεονάσματος του 2019, που προέρχεται από τη λεηλασία του ελληνικού λαού, προσπάθησε να «σβήσει» όλα τα μνημονιακά μέτρα φτωχοποίησης του λαού και ξεπουλήματος του δημοσίου πλούτου που η κυβέρνησή του έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψει εκλογική κατάρευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχω και κότερο... Πάμε μια βόλτα;

H Χαλκιδική προβάλλεται ως εναλλακτικός προορισμός σε Ιταλία και Γερμανία

Τη Χαλκιδική επισκέφτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του δεύτερου κρατικού καναλιού ZDF στις 7-11 Απριλίου προκειμένου να κάνει τηλεοπτικά γυρίσματα για το ταξιδιωτικό ZDF-Magazin “Volle Kanne”.
Σκοπός της αποστολής ήταν να παρουσιάσει και να προβάλλει την τοπική κουλτούρα, μία αυθεντική και όχι τόσο διαδεδομένη πλευρά της Χαλκιδικής. Το πρόγραμμα των γυρισμάτων περιελάμβανε πλάνα από το Άγιο Όρος και την Αμμουλιανή, όπου η παρουσιάστρια Marika Wenk είχε την ευκαιρία να γευτεί αλλά και να φτιάξει η ίδια τα παραδοσιακά γλυκά της Αμμουλιανής, τα «αμυγδαλωτά» υπό τη καθοδήγηση των κυριών του πολιτιστικού συλλόγου Αμμουλιανής.

"ΣΧΕΔΙΟ 63100" - Οι υποψήφιοι της Κοινότητας Πολυγύρου