Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Yπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αριστοτέλη και της «Εγνατία Οδός Α.Ε» για την «Αναβάθμιση του Δικτύου Οδοφωτισμού του Δήμου Αριστοτέλη»

Υπογράφτηκε σήμερα 23 Απριλίου 2019 Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο: «Αναβάθμιση του Δικτύου Οδοφωτισμού του Δήμου Αριστοτέλη» μεταξύ του Δημάρχου Αριστοτέλη, κυρίου Γιώργου Ζουμπά και του Προέδρου της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», κυρίου Α. Αντωνούδη.
Στόχοι της αναβάθμισης του δικτύου οδοφωτισμού του Δήμου είναι:

Ισχυρό προβάδισμα Δ. Τσούφη στη μάχη για το Δήμο Νέας Προποντίδας

Προβάδισμα του Δ. Τσούφη ένα μήνα πριν τις εκλογές στο Δήμο Νέας Προποντίδας δείχνει η δημοσκόπηση της ierax analytix που έγινε για λογαριασμό του thestival.gr.
Το 51% των ερωτώμενων δεν θέλουν τον τωρινό Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Μ. Καρρά να αναλάβει και πάλι τα ηνία του Δήμου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αντίθετα με το 37.4% που είναι υπέρ του. 10.6% δηλώνουν αναποφάσιστοι σχετικά και 1% αρνήθηκε να απαντήσει.

Ευρηματική ανακοίνωση υποψηφιότητας στο Δήμο Πολυγύρου!

Γ. Βαγιωνάς: Η Χαλκιδική δίνει 100 και παίρνει 3 από τον προϋπολογισμό​

Στα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει η Χαλκιδική, αναφέρθηκε ο βουλευτής του νομού, Γιώργος Βαγιωνάς.

Ερωτηθείς σχετικά από την Ελευθερία Χατζησταματίου, ο κ. Βαγιωνάς επεσήμανε πως η Χαλκιδική δίνει εκατό και παίρνει πίσω τρία από τον κρατικό προϋπολογισμό. «Δεν μας αξίζει τέτοια αντιμετώπιση», τόνισε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το οδικό δίκτυο, ο κ. βουλευτής είπε πως στη Βόρεια και Κεντρική Χαλκιδική είναι ανεπαρκές, ενώ το λιμάνι της Ουρανούπολης το χαρακτήρισε ντροπή, καθώς το επισκέπτονται αρχηγοί κρατών και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα, ενώ βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Εορταστικές εκδηλώσεις, Ιερισσός 2019, "Μαύρο Αλώνι"