Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου στη Μουσική Συνάντηση: «Μουσικό Γκράφιτι».

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου συμμετείχε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στη Μουσική Συνάντηση: «Μουσικό γκράφιτι» των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου. 
Το πρόγραμμα διοργανώθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης και ολοκλήρωσης των Πολιτιστικών Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Χαλκιδικής.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες τραγούδησαν και βραβεύτηκαν από τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης Χαλκιδικής κ. Ε. Παπανικολάου.

"Ανυπότακτη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, το οποίο αποτελείται από τους:

Η ΝΙΚΗ φιλοξενεί το Training Camp της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ


ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ, Για την Βάσω Βασιλάκη

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την αναχώρηση της Βάσως.   Η συναισθηματική ανάμνηση παραμένει ακέραια, αλλά ένας χρόνος  επιτρέπει πιο εύκολα, πιο  αντικειμενικά, να  διατυπώσουμε γιατί την αγαπούσαμε και την εκτιμούσαμε τόσο.
Την γνωρίσαμε όταν ο σύζυγός της, Βασίλης Βασιλάκης, ήταν Δήμαρχος  Πολυγύρου. Τότε ξεκίνησε η συνεργασία μεταξύ  της πρωτεύουσας του Νομού Χαλκιδικής με άλλες αντίστοιχες γαλλικές πόλεις. Ο οργανισμός ΕΛΓΑ ήταν ο ενδιάμεσος κρίκος του σχεδιασμού και της υλοποίησης.
Η Βάσω Βασιλάκη συνέβαλλε πολύ στην γνωριμία μας με την περιοχή, και τους κατοίκους της. Με απλότητα αλλά  ιδιαίτερη οξυδέρκεια μας είπε πολλά για τις συνήθειες του τόπου. Η ευθυκρισία της ήταν πολύτιμος σύμβουλος. Ο ενθουσιασμός και η υποστήριξή της σε ό,τι συνέβαλλε στην τοπική  ανάπτυξη  ήταν συγκινητικός.