Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας Αθανασίου Αβέρη, υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Πολυγύρου με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο”.

Φίλες και φίλοι
Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Πολυγύρου στις εκλογές της 26ης Μαϊου.
Η απόφασή μου αυτή, δεν αποτελεί μόνο προσωπική επιλογή, αλλά και παρότρυνση πολλών συμπατριωτών, κυρίως νέων, να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, που θα διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας και τους κατοίκους του.
Η σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη καθημερινότητα των πολιτών σήμερα είναι καθοριστική.

Εγκαίνια της Πολύμορφης Έκθεσης Βαρλάμη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού

Ο Δήμος Αριστοτέλη εξασφάλισε, σε συνεργασία με το Μουσείο Τέχνης της Αυστρίας και το Πειραματικό Εργαστήρι Βεργίνας, τη μόνιμη έκθεση της Συλλογής «ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ» του Ευθύμιου Βαρλάμη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού.
Η φημισμένη Συλλογή, που στην παγκόσμια περιοδεία της είχε μέχρι σήμερα περισσότερους από 250.000 επισκέπτες, θα δίνει τη δυνατότητα πλέον σε όλους τους ανθρώπους και κυρίως στις γυναίκες και τα μικρά παιδιά που δεν μπορούν να επισκεφθούν το Άγιον Όρος, να ζήσουν τη μυσταγωγία της Αθωνικής Πολιτείας.

Γ. Βαγιωνάς: Γενικολογίες Σταθάκη για την ηλεκτροδότηση στην Κασσάνδρα

Αόριστα απάντησε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης στην ερώτηση του Βουλευτή Χαλκιδικής, Γιώργου Βαγιωνά, για την αδυναμία ηλεκτροδότησης επιχειρήσεων στην Κασσάνδρα. 
Στην ερώτηση του ο κ. Βαγιωνάς επεσήμανε πως ενόψει έναρξης τουριστικής περιόδου, υπάρχουν ξενοδοχεία που αδυνατούν να συνδεθούν στο δίκτυο της ΔΕΗ, καθώς δεν υπάρχουν οι απαραίτητες κολώνες. 
Η απάντηση του Υπουργείου έχει ως εξής:

Παρουσίαση βιβλίου