Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Περιοδείες Δ. Στρατούλη και Τ. Κανταρά σε Ημαθία και ΠιερίαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 
Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε για το μεγάλο ταξίδι τη συντρόφισσα Ελένη Τριανταφύλλου, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. 
Η Ελένη Τριανταφύλλου υπήρξε μια φωτεινή και δραστήρια μορφή στην Εκπαίδευση και στους κοινούς κινηματικούς μας αγώνες. Προσωπικότητα λαμπρή που υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού με ξεχωριστή επάρκεια και συνέδραμε στους αγώνες του ΠΑ.ΣΟ.Κ με την παρουσία της στο Βουλευτικό ψηφοδέλτιό μας.
Η Ν.Ε του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ συντετριμμένη από την είδηση του θανάτου της, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της. 
Η Κασσάνδρα μα και όλη η Χαλκιδική από σήμερα είναι φτωχότερες. Από το Γραφείο Τύπου

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής

Στις 16 Μαρτίου στον Πολύγυρο
Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και το “KIDS SAVE LIVES”, υπό την αιγίδα του  Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, διοργανώνουν Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), μίας από τις σημαντικότερες πρώτες βοήθειες.
Η εκπαίδευση “Basic Life Support Course ERC” απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες υγείας και θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, από τις 9.30 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα στον Πολύγυρο. 

Ετήσιο μνημόσυνο Βασιλικής Βασιλάκη

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πολύγυρο, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής της Βασιλικής (Βάσως) Βασιλάκη (συζύγου του πρώην Νομάρχη Χαλκιδικής Βασίλη Βασιλάκη).
Η οικογένεια καλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της.