Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Γιώργο Βαγιωνά


Ευχές για καλή χρονιά αντάλλαξε με πλήθος Χαλκιδικιωτών ο βουλευτής του νομού, Γιώργος Βαγιωνάς, την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες και τις αντίξοες συνθήκες, ο κ. Βαγιωνάς συζήτησε στο κατάμεστο θέατρο με τους συμπολίτες μας για τα προβλήματα του τόπου και παράλληλα περιέγραψε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα. 
Όπως επεσήμανε ο κ. Βαγιωνάς, «δεν χωρούν αυταπάτες και βολικές αλήθειες. Η ζωή του έλληνα μπορεί να γίνει καλύτερη, χωρίς να πάνε χαμένες οι θυσίες των τελευταίων ετών».
Με βάση την αρχή αυτή, κατέγραψε τα πρώτα βήματα της ΝΔ με την ανάληψη της εξουσίας για την Οικονομία, την Ασφάλεια, το Δημογραφικό και την Παιδεία. Την ίδια ώρα, καυτηρίασε τη στάση του πρωθυπουργού αλλά και της κυβέρνησης συνολικά, απέναντι στα μεγάλα, ανοιχτά ζητήματα του τόπου. 

Αποχαιρετισμός στον Βασίλη Ευαγγελινό

Κυκλοφόρησε το ανανεωμένο 17ο τεύχος του πολιτισμικού περιοδικού "Κύτταρο Ιερισσού".


ΥΓΕΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Χώρα του… «ΠΟΤΕ», έτος 2019, λίγες μέρες από τον ερχομό του, ΑΛΛΑ….. ΚΑΙ τη νέα χρονιά, η κατάσταση στην υγεία αυτής της χώρας είναι μια από τα ίδια (που λένε και οι ιθαγενείς της οι παλιοί, γιατί οι νεότεροι, ούτε λένε, αλλά ούτε και που κάνουν κάτι).
Η ΠΟΛΥΠΑΘΗ υγεία αυτής της χώρας, θα μπορούσε να εμπνεύσει ΟΛΟΥΣ τους γνωστούς και άγνωστους παραμυθάδες για να γράψουν το παραμύθι της, ο καθένας από τη δική του πλευρά, μόνο που, σίγουρα, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα έβαζε το γνωστό «και έζησαν αυτοί καλά» γιατί στην περίπτωση της «ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ» δυστυχώς, κόσμος πεθαίνει.

ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ


Πάνε τέσσερα χρόνια που σταμάτησα την δραστηριότητα μου σαν χειριστής εκχιονιστικών μηχανημάτων, και βλέποντας το τι συμβαίνει στις ημέρες μας λόγο των «Ακραίων καιρικών φαινομένων», είπα να γράψω δυο αράδες σχετικές με τα φαινόμενα και τον κρατικό μηχανισμό ΤΟΤΕ, και τώρα, έτσι, για να τσιγκλήσω κάποιους, λίγους η πολλούς, δεν έχει σημασία.
Αρχίζοντας λοιπόν, πρέπει να παρατηρήσω πως «καλομάθαμε» όλοι να κάνουμε χειμώνα με λιακάδες και ζέστη…