Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται στον Δήμο Πολυγύρου το πρόγραμμα «Άθληση για όλους», που για μια ακόμη χρονιά υλοποιείται από το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 
Μέσω του προγράμματος προσφέρονται δωρεάν ευκαιρίες άθλησης σε όλα τα άτομα, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου, κοινωνικής θέσης και κινητικών ικανοτήτων. Εκατοντάδες πολίτες σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα νιώθουν την χαρά της άθλησης και εισπράττουν τα οφέλη της στην υγεία τους σε καθημερινή βάση. 


Τα τμήματα λειτουργούν σε σχολεία, κέντρα πολιτισμού με υποδομές και αθλητικούς χώρους στον Πολύγυρο, την Ορμύλια, τη Γαλάτιστα, τον Γαλαρινό, τον Βάβδο, τον Αγ. Πρόδρομο, την Παλαιόχωρα, τα Δουμπιά - Σανά, την Κρήμνη, τα Πλανά, τα Βραστά, τις Καλύβες, τη Μεταμόρφωση, τη Μαραθούσα. 

Τα επιμέρους προγράμματα, που υποστηρίζονται επιστημονικά από έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής και είναι διαφοροποιημένα, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις, τις ικανότητες και τις ηλικίες των συμμετεχόντων, θα εφαρμόζεται μέχρι τον Ιούνιο 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: