Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Κανταράς: Η “ΑΝΑΤΡΟΠΗ” δεν έχει και δε θα μπορούσε να έχει, καμία σχέση με την πρωτοβουλία σχηματισμού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πολυγύρου!

Σχόλιο του Τάσου Κανταρά, επικεφαλής της “Ενωτικής Κίνησης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ” στο Δήμο Πολυγύρου και υποψηφίου Δημάρχου στις εκλογές του 2014.
“Τον Γενάρη του 2014, ανακοίνωσα δημοσίως την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο και συγκροτήσαμε μαζί με άλλους 121 συνοδοιπόρους το ψηφοδέλτιο της “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ”.
Το ψηφοδέλτιο απαρτίστηκε από γυναίκες και άνδρες, που είχαν διαφορετικές πολιτικές καταγωγές, στη βάση ενός προγράμματος, που τα βασικά του σημεία αποτελούσαν: 
Η εναντίωση στις μνημονιακές πολιτικές που αφορούν τη χώρα, την κοινωνία και την Αυτοδιοίκηση, η απόρριψη του Καλλικράτη, η αντίθεση στην καταστροφική παρέμβαση της Ελντοράντο, ο απογαλακτισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Κράτος - Κυβέρνηση, η θεσμοθέτηση γενναίου και σταθερού ποσοστού των ΚΑΠ, η κατάργηση του Παρατηρητηρίου, η αντιστοίχηση πόρων και αρμοδιοτήτων.

Διακοπή νερού στον Πολύγυρο την Πέμπτη 22/11/2018

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι αύριο 22 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού από τις 08:00 έως τις 15:00 στην εξής περιοχή: 
Είσοδος Πολυγύρου από Θεσσαλονίκη - Πυροσβεστική – Ηρώο – πλατεία Μητροπολίτου Ειρηναίου – πάρκο κάτω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου. 
Η διακοπή αφορά το παλιό δίκτυο ύδρευσης και τις κατοικίες που δεν έχουν ακόμα συνδεθεί στο νέο δίκτυο.

Δήμος Πολυγύρου: Άθληση για όλους 2019


Τον Δεκέμβριο ξεκινά το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» στον Δήμο Πολυγύρου με διαφορετικά τμήματα, για παιδιά, εφήβους, άνδρες, γυναίκες, για τους αθλούμενους της Γ΄ ηλικίας. 
Το πρόγραμμα υλοποιεί το Μορφωτικό – Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 
«Ο σχεδιασμός και η οργάνωση αθλητικών προγραμμάτων αποτελούν μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες των αθλητικών υπηρεσιών του Δήμου Πολυγύρου και του ΝΠ «Αριστοτέλης». Για να είναι αποτελεσματικά τα προγράμματα αυτά πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες των δημοτών, να ανανεώνονται και να εμπλουτίζονται συνεχώς. Στοχεύοντας στη βελτίωση του βιολογικού επιπέδου των αθλουμένων, την καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, αλλά και την αναψυχή τους υλοποιούμε για μια ακόμα χρονιά το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους».

Κάλεσμα σε Σύσκεψη την Δευτέρα 26/11 για διοργάνωση πορείας στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 11/12

Οι Επιτροπές Αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και η ΣΕ ΒΙΟΜΕ Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης σας καλούν σε σύσκεψη οργανώσεων, πρωτοβουλιών, φορέων και συλλογικοτήτων την Δευτέρα 26/11 ώρα 7:00 μμ στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51) στον 4ο όροφο.
Εν όψει των δικών του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, οι οποίες όσων αφορά την υπόθεση των Σκουριών φτάνουν στο τέλος και αναμένουμε προς το παρόν τις αποφάσεις του δικαστηρίου, όμως ξεκινάει νέος γύρος δικαστηρίων από τις 19/12 που αφορούν μια ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση, πάλι με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, την υπόθεση του "Καρατζά".
Επίσης την ίδια περίοδο, πραγματοποιείται και ο πλειστηριασμός της ΒΙΟΜΕ και απειλείται το εγχείρημα των εργαζομένων, που κατάφεραν και πήραν την παραγωγή στα χέρια τους με πολύ κόπο και προσπάθεια.