Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

Ποια Κατερίνα επέλεξε ο Τσίπρας;

Μα φυσικά τη δεύτερη της φωτογραφίας, αυτήν που αποκαλούσε τους μετανάστες "κατσαρίδες"!!! 
- Η πρώτη είναι αριστερή (λέμε τώρα...), κυνήγησε και κυνηγήθηκε από τα ΜΑΤ.
-Η δεύτερη είναι καραδεξιά, η "Ζαρούλια" της Ν.Δ. όπως γραφόταν παλαιότερα στο LEFT (όπως και η πολιτική του Τσίπρα).

ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Δ.Ι.Ε.Κ.


"Dogs on the Dock": Γιορτή φιλοζωίας στο Ν.Μαρμαρά

O Δήμος Σιθωνίας σε συνεργασία με το Doggo, την πιο fun πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους, διοργανώνει το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, μια εκδήλωση για τα αδέσποτα του Δήμου και φυσικά για όλα τα κατοικίδια, κατά μήκος της προβλήτας του Ν. Μαρμαρά.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο party για σκύλους γεμάτο petfriendly δράσεις, κουνιστές ουρίτσες, αμέτρητους επισκέπτες, καταξιωμένες επιχειρήσεις από τον κλάδο των ζώων συντροφιάς, με την παρουσία φιλοζωικών οργανώσεων, μπουφέ για σκύλους, φωτογραφική έκθεση με πρωταγωνιστές τα αδέσποτα του Δήμου, Dog Park, δραστηριότητες agility, οργανωμένο παιδότοπο, για δημιουργική απασχόληση, φιλοζωικά παιχνίδια, storytelling, περίπτερα αλλά και liveμε το συγκρότημα jazzμουσικής «TootSweet», για μια ημέρα αφιερωμένη στη φιλοζωία και στην ενημέρωση δημοτών και επισκεπτών!
Οι δράσεις που θα πραγματοποηθούν στο 1ο “Dogs on the dock”:

Με δύναμη από την Κηφισιά

Ένα θεατρικό έργο σταθμός στη σύγχρονη ελληνική σκηνή
Με δύναμη από την Κηφισιά
ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΕΡΟ
Παρασκευή 31 Αυγούστου & Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου
Στο θέατρο των Νέων Ρόδων

Σκηνοθεσία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ
Παίζουν οι ηθοποιοί: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΙΣΑΑΚΙΔΟΥ, ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΑΣΑΠΗ & ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΤΕΛΗ
Τέσσερις γυναίκες των βορείων προαστίων, στην προσπάθειά τους να αυτονομηθούν και να αντιμετωπίσουν τη ζωή με δύναμη, διαπιστώνουν τη ματαιότητα της χειραφέτησής τους.
Ένα έργο σταθμός της σύγχρονης δραματουργίας μας, που έχει αφήσει το δικό του στίγμα, από το πρώτο του ανέβασμα στη "νέα Σκηνή" του Λευτέρη Βογιατζή κι από μακρά διαδρομή σε πολλά ανεβάσματα, έρχεται ξανά στο επίκεντρο, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Ιερισσιώτη σκηνοθέτη Δημήτρη Καλαϊτζή.

Μήνυμα Γ. Βαγιωνά για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τα παιδιά που πέτυχαν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τους γονείς, αλλά και τους καθηγητές τους. 
Να τους ευχηθώ να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την επιτυχία τους αυτή, για να χτίσουν το μέλλον τους.   Το αντίκρυσμα των επόμενων ετών δεν είναι απλώς ένα χαρτί που θα κρεμάσουν στον τοίχο, αλλά η μεγαλύτερη επένδυση στον Άνθρωπο.  Με τα εφόδια των ετών αυτών θα μπουν στην αγορά, στον κόσμο των ενηλίκων.                                                                                               Καλή αρχή!

Πρόσκληση σε γενική συνέλευση

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 16 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Κυριακή  ώρα 12 μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πολυγύρου με μοναδικό θέμα "Ενημέρωση των μελών περί των ενεργειών του Δ.Σ. στα θέματα του Μουσείου".
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο Γ. Γραμματέας
        Νικόλαος Τάσιος                                                 Κώστας Μπογδάνος