Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Δημήτρης Τσούφης: «Μου αρέσει να δημιουργώ και να οραματίζομαι»

Ο άνθρωπος, επιχειρηματίας και αυτοδιοικητικός Δημήτρης Τσούφης ανοίγει τα χαρτιά του μιλώντας στο XalkidikiPolitiki και στη Σουζάνα Καζάκα για την εκ νέου υποψηφιότητά του στο δήμο Ν. Προποντίδας. Όντας επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ανακοίνωσε πλέον ότι διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο και ρίχνεται στην προεκλογική μάχη με την ομάδα του συνδυασμού «Νέα Γενιά-Νέα Πορεία».
Ο Δημήτρης Τσούφης δηλώνει γέννημα θρέμμα Μουδανιώτης και κλείνει τα σενάρια περί μη εντοπιότητας εξηγώντας ότι τα μόνα χρόνια που πέρασε στον Πολύγυρο ήταν κάποια από τα μαθητικά του. Μάλιστα στη θέση της οικίας του σήμερα, ήταν παλαιά το σπίτι του εποικισμού του παππού του, Δημήτρη Τσούφη, γραμματέα κάποτε του τόπου.

Αγορά οικήματος ιστορικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος από τον Δήμο Πολυγύρου

Ο Δήμος Πολυγύρου στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της τοπικής αρχιτεκτονικής στον ιστορικό ιστό της πόλης του Πολυγύρου προχώρησε σήμερα στην υπογραφή των συμφωνητικών για την αγορά κτίσματος ιστορικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, συνεχόμενου με την οικεία Ζαμπούνη, η οποία πριν από λίγο καιρό περιήλθε επίσης στην κυριότητά του. 
Πρόκειται για ένα διώροφο οίκημα, που κτίστηκε το 1893, απέναντι από το Δημαρχείο και στόχος του Δήμου είναι η άμεση ανακαίνισή του ταυτόχρονα με την οικεία Ζαμπούνη και η πλήρης ενεργοποίηση της λειτουργίας του προς όφελος των πολιτών της περιοχής. 
Η προσπάθεια του Δήμου Πολυγύρου για την αγορά παρόμοιων κτιρίων, που σηματοδοτούν τη διατήρηση της πολιτιστικής και αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς, τόσο στον Πολύγυρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή θα συνεχιστεί

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ


6ο Ανοικτό Καλοκαιρινό Τουρνουά Rapid


Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργου ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ 31 Ιουλίου 2018