Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια 8 έως 18 ετών, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) σε συνεργασία με το Δήμο Πολυγυρου, τον Α.Ο. Πολυγύρου, την Δ/νση Α/θμιας και την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης του Ν. Χαλκιδικής.
Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στον Αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Πολυγύρου, το Σάββατο 16 και τη Κυριακή 17 Ιουνίου από τις 9:30 έως τις 13:00.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, καθώς στόχος του MILKO της ΔΕΛΤΑ μέσα από το συγκεκριμένο τουρνουά είναι να προτρέψει τους νέους να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής, να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να σηκώσουν το κεφάλι και να πιστέψουν στον εαυτό τους!
Θα υπάρχουν εκπλήξεις για τα παιδιά με αναμνηστικά δώρα και τα μεγάλα έπαθλα από το MILKO. Επίσης θα διανέμονται δωρεάν γάλατα MILKO, σε όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, από το χορηγό της διοργάνωσης.

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2018

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους θα συμμετάσχει στη δράση με τίτλο "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές" το τριήμερο 7, 8, και 9 Ιουνίου 2018, με περιήγηση-ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Προφήτη Ηλία Αρναίας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ενημερωτική διάλεξη και περιήγηση στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Στεφάνου Αρναίας Χαλκιδικής. Τέλος θα πραγματοποιηθεί προβολή αρχαιολογικών ταινιών με θέμα τους δύο χώρους.

Γοητευμένοι από τη Χαλκιδική δηλώνουν οι δημοσιογράφοι από το Cosmopolitan Ρωσίας


Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα σχεδίασαν και υλοποίησαν ένα σημαντικό press trip για το μεγαλύτερο lifestyle περιοδικό της Ρωσίας, το Cosmopolitan. Το περιοδικό αριθμεί περίπου 4 εκατομμύρια αναγνώστες στην έντυπη μορφή του και 30 εκατομμύρια στην ηλεκτρονική του έκδοση. 
Οι 3 δημοσιογράφοι από το περιοδικό Cosmopolitan, το Cosmopolitan Beauty και την ηλεκτρονική έκδοση Cosmo.ru, φιλοξενήθηκαν στην Χαλκιδική στις 19-22 Μαΐου ξεκινώντας από την Προ του Άθω περιοχή, συνεχίζοντας στη Σιθωνία και καταλήγοντας στην Κασσάνδρα προκειμένου να δημοσιεύσουν ένα αφιέρωμα στη Lifestyle αλλά συνάμα αυθεντική εκδοχή της Χαλκιδικής μέσα από μοναδικές πολιτιστικές, γαστρονομικές, ναυτικές και wellness εμπειρίες. 

Ενημέρωση: Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων GDBR στα Μεσιτικά Γραφεία

O Σύλλογος Μεσιτών Χαλκιδικής προσκαλεί όλα τα μέλη του συλλόγου στην ημερήσια ενημέρωση με θέμα:
"Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων GDBR στα Μεσιτικά Γραφεία" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30.05.2018 και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου “Φίλιππος” στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.
Η ενημέρωση θα διαρκέσει μιάμιση ώρα, μέχρι της 19:00.