Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του στην Εταιρεία «Ελληνικοί Λευκόλιθοι ΑΜΒΝΕΕ» και στον Διευθυντή της κ. Δ. Τσακωνίτη για την κάλυψη της δαπάνης κατασκευής εισόδου του κτιρίου. Εδώ και χρόνια στηρίζει τις προσπάθειες του σχολείου μας διακριτικά, αθόρυβα και ανιδιοτελώς, αναδεικνύοντας αξίες μέσα από την επιχειρηματικότητα.
Η Διευθύντρια του σχολείου
Ιφιγένεια Παρούση

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ...Στάσου πλάι μου... Πανελλήνιες Εξετάσεις: Ο ρόλος των γονέων


Δραστηριότητα του Κινήματος Αλλαγής στη Χαλκιδική

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Σπύρος Καρανικόλας ανοίγει τον κύκλο των πολιτικών δράσεων και εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στη Χαλκιδική, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Οργάνου, για την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018. Η παρουσία του συντρόφου Σπύρου Καρανικόλα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά στελέχη του Κινήματος.

Στη Χαλκιδική το 56ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο

Στα G-HOTELS, ιδιοκτησίας του κ. Νίκου Γρηγοριάδη, και συγκεκριμένα στα ξενοδοχειακά συγκρότηματα Athos Palace και Pallini Beach στην Καλλιθέα Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Μαΐου 2018 το 56ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο που διοργανώνει η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία και το πρακτορείο Everest Travel & Congresses. 
Οι υπεύθυνοι των G-HOTELS είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιλογή αυτή και αποφασισμένοι να διασφαλίσουν την επιτυχία αυτού του μεγάλου συνεδρίου στο οποίο θα λάβουν μέρος πλήθος επιστημόνων από την Παιδιατρική κοινότητα.