Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση για την εγγραφή νέων και επανεγγραφή των ήδη φιλοξενουμένων νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πολυγύρου με τροφεία, σχολικού έτους 2018-19


Οι αιτήσεις για την εγγραφή νέων και επανεγγραφή των ήδη φιλοξενουμένων νηπίων για τους Δημοτικούς Παιδικού Σταθμούς του Δήμου Πολυγύρου με τροφεία, σχολικού έτους 2018-2019 θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 15-5-2018 μέχρι την Παρασκευή 26-5-2018 και ώρες από 8:00 πμ. έως 14:00 μμ. 
Τα έντυπα των αιτήσεων μπορούν να παραλαμβάνουν και να καταθέτουν με συνημμένα τα δικαιολογητικά τους οι ενδιαφερόμενοι, από τις υπεύθυνες των Παιδικών Σταθμών στο οποίο ανήκουν βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους.

ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ Σ.Κ.Π ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.

 Αναρωτιέμαι ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ θα πρέπει να περάσουν σε αυτή τη χώρα προκειμένου ορισμένοι «αρμόδιοι» να σοβαρευτούν. ΠΟΤΕ θα βρεθεί έστω και ΕΝΑΣ, που να πει «ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ».

Θα μου απαντήσουν πολλοί, ΠΟΤΕ.
ΠΟΤΕ δεν θα υπάρξει κάποιος με φιλότιμο, με ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ σε αυτή τη χώρα.

Την απόσυρση «Κλεισθένη Ι» ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου

Την απόσυρση του συνόλου του σχεδίου Νόμου του Υπ. Εσωτερικών «Κλεισθένης Ι» ζητά με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου. Συντασσόμενο με τις αποφάσεις των κεντρικών οργάνων των Ο.Τ.Α. το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου στη συνεδρίαση της 3ης Μαΐου 2018 επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν προωθεί καμία ουσιαστική αλλαγή στο μοντέλο λειτουργίας των Ο.Τ.Α. και δεν ανταποκρίνεται στις μεγάλες ανάγκες που έχει ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης, για να επιτελέσει το έργο του προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Tiverious 11-12/5/2018, στον Πολύγυρο


Εκδήλωση Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ για τη δωρεάν χορήγηση εμφιαλωμένων νερών στους μαθητές και στις μαθήτριες, έως τη λήξη του σχολικού έτους, λόγω των προβλημάτων στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου. Η ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ είναι για άλλη μια φορά δίπλα μας και υποστηρίζει εμπράκτως το σχολείο μας.
Πολύγυρος 10 Μαΐου 2018
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Σωτήριος Μπρουτζάς

Ζητείται διαμέρισμα για ενοικίαση

Ζητείται διαμέρισμα, τριάρι, για ενοικίαση στον Πολύγυρο.
Πληροφορίες: 6980 345 134
κ. Δημήτρης

Ανακοίνωση του Α.Ο.Πολυγύρου


Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής

Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 07 Μαΐου 2018, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πολυγύρου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενημέρωση των μελών του συλλόγου σχετικά με το νέο νομοθετικό πλαίσιο όσον αφορά στην ορθή διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, ευρέως γνωστό ως GDPR, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή από την 25η Μαΐου 2018.