Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Γενική Συνέλευση και Εκλογές στο Σύλλογο Μεσιτών Χαλκιδικής

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΪΟΥ 2018 στις 18:00 μ.μ. στον ΠΟΛΥΓΥΡΟ 
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Θέματα Ημερησίας Διατάξεως
  1. Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέως και Ψηφολέκτη για την παρούσα Συνέλευση.
  2. Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων κατά το έτος 2017.
  3. Υποβολή Διαχειριστικού Απολογισμού της χρήσεως του έτους 2017.

Εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης στη Χαλκιδική.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κου. Κώστα Γαβρόγλου και εν όψει της επικείμενης υπογραφής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, αρχίζει από το σχολικό έτος 2018 - 2019 σε 184 δήμους της χώρας η εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης . Μεταξύ των δήμων περιλαμβάνονται και οι 4 δήμοι της Χαλκιδικής Αριστοτέλη, Κασσάνδρας, Νέας Προποντίδας και Πολυγύρου, στους οποίους θα υλοποιηθεί η δίχρονη υποχρεωτική φοίτηση των νηπίων - προνηπίων που θα συμπληρώσουν την 31η Δεκεμβρίου του 2018 την ηλικία των 4 ετών. 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ

Στην Τριτοκοσμική χώρα που ζούμε, τη χώρα της ΦΤΩΧΕΙΑΣ, και της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ πλέον υγείας, φαίνεται, πως ο κάθε ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να θησαυρίσει παίζοντας με τον ανθρώπινο πόνο, τις παθήσεις, την ΕΛΠΙΔΑ για θεραπεία.

Και όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτό το ΒΡΩΜΙΚΟ παιχνίδι, το κάνει ανενόχλητος. Τώρα θα μου πουν πολλοί, «ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ (λέμε τώρα) ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»; Και θα έχουν δίκιο βουνό.

Πολύγυρος 26-4-2018: Παρουσίαση του βιβλίου «ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ»