Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

«ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ»

Μία σημαντική, όμορφη και συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην έδρα του Δήμου Αριστοτέλη, Ιερισσό.
Η Βιβλιοθήκη του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Αριστοτέλη και το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο, διοργάνωσαν εκδήλωση για την παρουσίαση του CD «Φωνές της Ιερισσού».
Η σπουδαία αυτή επιστημονική δουλειά είναι καρπός της αξιόλογης προσπάθειας της Βιβλιοθήκης του Τ.Μ.Σ., να αναλύσει, να καταγράψει και να διασώσει με αυτόν τον τρόπο, σε αγαστή συνεργασία με την Πολιτισμική Ομάδα της Ιερισσού «Κύτταρο»,  την μουσική παράδοση της «τραγουδομάνας» Ιερισσού.

Η Χαλκιδική κερδίζει έδαφος στην Ιταλική αγορά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2018 στην καρδιά του Μιλάνο, σε αίθουσα του TERRAZZA DUOMO 21 το workshop με θέμα "Scorpi la Grecia dei tuoi sogni" (ανακάλυψε την Ελλάδα των ονείρων σου) το οποίο διοργανώθηκε από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στην Ιταλική αγορά κα Ελένη Σαρικώστα.
Στο workshop συμμετείχε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής με τον Διευθυντή του κ. Γιώργο Μπρουτζά ο οποίος είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους Ιταλών Tour Operator, Travel Agent, αεροπορικών εταιριών και εταιριών Incentives.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν 15 εκπρόσωποι Δήμων και Περιφερειών από την Ελλάδα, πολυτελή ξενοδοχεία και αεροπορικές εταιρίες.