Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Γ΄ Εθνική Μπάσκετ: Α.Ο.Πολυγύρου - Ελευθερούπολη (11-3-2018)


Corso στον Πολύγυρο, 10-3-2018


Στέλιος Βαλιάνος: Η Διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη επιβεβαιώνει ότι μιλά περισσότερο από όσο εργάζεται

Στον τέταρτο χρόνο θητείας της, μία εβδομάδα μετά από τις επισημάνσεις μου για την απουσία έργου σε όλα σχεδόν τα μέτωπα αρμοδιότητάς της, η διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη κατάφερε να συντάξει ένα μεγάλο «θα», ασχολούμενη περισσότερο με την αφορμή της κριτικής, παρά με την αιτία. 
Ξόδεψε πολλή μελάνη για να κρύψει πίσω από υπαρκτές –όπως εξαρχής επεσήμανα- ευθύνες άλλων, το δικό της έλλειμμα μαχητικότητας για το λιμάνι της Ουρανούπολης, για το οποίο άλλωστε ήδη υποχρεώθηκε από τους κατοίκους της σε απολογία. 
Πέραν τούτου, αναλώθηκε σε μια έκθεση ιδεών με όσα «προτίθεται», «σχεδιάζει», «έχει αποφασίσει», «θα προτείνει», για κάποια από τα θέματα που επεσήμανα και όχι για όλα. Έργο μηδέν, παντού.

Αλήθειες a la cart για το Λιμάνι της Ουρανούπολης και τον Δήμο Αριστοτέλη. Το αφήγημα του κ. Στέλιου Βαλιάνου.

Με αντιπολιτευτική διάθεση, αλλά προς λάθος κατεύθυνση τοποθετήθηκε πριν λίγες μέρες ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Στέλιος Βαλιάνος, για το θέμα της καθυστέρησης υλοποίησης του μεγαλύτερου και σημαντικότερου - από άποψη κίνησης και προορισμού, ως Πύλη της Αθωνικής Πολιτείας- λιμανιού της Χαλκιδικής και της ΒΑ Ελλάδας.           Και επειδή οι αλήθειες πρέπει πράγματι να λέγονται, ιδιαίτερα στην Πατρίδα του Αριστοτέλη, η Δημοτική Αρχή οφείλει να παραθέσει τον δικό της «δεκάλογο» στις «αλήθειες» του κ. Βαλιάνου, προς διάλυση των όποιων ψευδών εντυπώσεων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι λόγω τεχνικού προβλήματος το νερό είναι προσωρινά ακατάλληλο προς πόση στις περιοχές βόρεια της οδού Καραγκάνη (Τράπεζα Πειραιώς). Το νερό ύδρευσης στον παλιό Πολύγυρο και στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου μπορεί να καταναλώνεται κανονικά.
Τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται με σκοπό την αποκατάσταση του προβλήματος.
Θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση με την αποκατάσταση της βλάβης.