Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Δήμος Πολυγύρου: Τρίμηνο πρόγραμμα ζωγραφικής

Το Μορφωτικό - Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», διοργανώνει το Γ΄ κύκλο τρίμηνου προγράμματος ζωγραφικής για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, 7 έως 12 ετών, του Δήμου Πολυγύρου που είχαν παρακολουθήσει τον Β΄ κύκλο μαθημάτων ζωγραφικής ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει και νέος Α΄ κύκλος για παιδιά 7 έως 12 ετών τα οποία θα γνωρίσουν για πρώτη φορά την τέχνη της ζωγραφικής .
Τα παρακάτω μαθήματα εικαστικής ενασχόλησης, είναι δωρεάν.

ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΙΙ

Να κάνω μια παρένθεση στη αναφορά μου στην «Αναθεώρηση Μιας Σφαγής», στο ΑΙΣΧΟΣ που το ονόμασαν κάποιοι «Αναθεωρημένο Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστών Αναπηριών», τον «Τιμοκατάλογο ΚΤΕΟ των Αναπήρων και Χρόνια Πασχόντων», της ανθρώπινης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και ΖΩΗΣ σε ποσοστά, και να θίξω για ακόμα μια φορά, όπως και στο παρελθόν, ένα θέμα, μια πραγματικότητα που ΜΟΝΟ στην Ελλάδα συμβαίνει.

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΦΑΓΗΣ

Συνεχίζουμε την αναφορά μας στο ΑΙΣΧΟΣ που λέγεται «Αναθεωρημένος Πίνακας Ποσοστών Αναπηρίας». Τον κατάλογο ΚΤΕΟ των αναπήρων και χρόνια πασχόντων που στην «νέα του έκδοση» είναι ήδη σε ισχύ. Τις τελευταίες μέρες του 2017, επέλεξαν οι πρωταθλητές της ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ να τον φέρουν στο φως και μάλιστα ανάμεσα σε άλλα «θέματα» προκειμένου να περάσει απαρατήρητος, μόνο που για κακή τύχη πολλών, τα «ΘΥΜΑΤΑ», τους πήραν χαμπάρι και εδώ και μέρες ο χώρος της αναπηρίας είναι καζάνι που βράζει.