Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

"ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ"


ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Τελικά τα καταφέραμε ύστερα από πολύ προσπάθεια και κόπο ο νέος φορέας είναι μια πραγματικότητα το Κίνημα Αλλαγής.Όλοι εμείς που πιστέψαμε σε αυτό το εγχείρημα νιώθουμε μια γλυκιά χαρά καθώς η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του αρχηγού της υπό διαμόρφωση παράταξης αφού ξεπέρασε τους σκοπέλους της διαδικασίας ενεργοποίησε τους πολίτες και ήρθε η ώρα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.
Όλοι αυτοί που ήθελαν το εγχείρημα του νέου φορέα να ξεφουσκώνει εν τη γενέσει του πήραν το πρώτο σημαντικό μήνυμα , η προοδευτική παράταξη είναι ζωντανή κατάφερε να κινητοποιήσει μεγάλο αριθμό πολιτών και να αποδείξει τις αντοχές της.

Διοργάνωση Βιωματικού Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών


"Μικρά Αρχαιολογικά" - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Ένα ...Θαύμα Συντελέσθηκε Στο Διαβαλκανικό Από Τον Χαλκιδικιώτη Γιατρό Δημήτρη Ευαγγελινό

Η ιατρική ομάδα του Χαλκιδικιώτη μαιευτήρα Δρ. Δημήτρη Ευαγγελινού έκανε ένα μικρό θαύμα σε μια 27χρονη Κύπρια μετά την επιτυχή αφαίρεση 52 ινομυωμάτων και την διάσωση των γυναικολογικών οργάνων της, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης!

Ο Δημήτρης Ευαγγελινός είναι χειρουργός γυναικολόγος και εξειδικεύεται στη γυναικολογική ογκολογία και λαπαροσκοπική χειρουργική.