Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής

Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 07 Μαΐου 2018, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πολυγύρου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενημέρωση των μελών του συλλόγου σχετικά με το νέο νομοθετικό πλαίσιο όσον αφορά στην ορθή διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, ευρέως γνωστό ως GDPR, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή από την 25η Μαΐου 2018.
Στη συνέχεια ακολούθησε απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης του συλλόγου από τον πρόεδρο Κο Στιβαχτάρη Γρηγόριο.

Η γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε με την διενέργεια εκλογών για την ψήφιση διοικητικού συμβουλίου για την επόμενη τριετίας. Η επιτυχία της εκδήλωσης επιβεβαιώθηκε και από την πρωτοφανή προσέλευση άνω του 60% των συναδέλφων, που έφτασαν τους 32 παρόντες σε σύνολο 48 ενεργών μελών του συλλόγου και την επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί για εκλογή για πρώτη φορά 2 εκπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Μεσιτών!

Κατά την αποχώρησή του, κάθε συνάδελφος παρέλαβε εντελώς δωρεάν ένα cd με τις εντολές ανάθεσης και υπόδειξης του συλλόγου και πρότυπο απόδειξης προκαταβολής, ειδικά διαμορφωμένα από νομικό σύμβουλο.

Τα αποτελέσματα καθώς επίσης η κατανομή των αξιωμάτων του νέου διοικητικού συμβουλίου, θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: