Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Στέλιος Βαλιάνος: Η Διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη επιβεβαιώνει ότι μιλά περισσότερο από όσο εργάζεται

Στον τέταρτο χρόνο θητείας της, μία εβδομάδα μετά από τις επισημάνσεις μου για την απουσία έργου σε όλα σχεδόν τα μέτωπα αρμοδιότητάς της, η διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη κατάφερε να συντάξει ένα μεγάλο «θα», ασχολούμενη περισσότερο με την αφορμή της κριτικής, παρά με την αιτία. 
Ξόδεψε πολλή μελάνη για να κρύψει πίσω από υπαρκτές –όπως εξαρχής επεσήμανα- ευθύνες άλλων, το δικό της έλλειμμα μαχητικότητας για το λιμάνι της Ουρανούπολης, για το οποίο άλλωστε ήδη υποχρεώθηκε από τους κατοίκους της σε απολογία. 
Πέραν τούτου, αναλώθηκε σε μια έκθεση ιδεών με όσα «προτίθεται», «σχεδιάζει», «έχει αποφασίσει», «θα προτείνει», για κάποια από τα θέματα που επεσήμανα και όχι για όλα. Έργο μηδέν, παντού.
 
Τους εξυπνακισμούς για μένα και για το πολιτικό μου μέλλον, τους αντιπαρέρχομαι. Αν νομίζει ότι θα ξεφύγει με παραπολιτικό κουτσομπολιό, χτυπάει λάθος πόρτα. Δεν θα ακολουθήσω. 
Η Διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη, απλώς επιβεβαίωσε αυτό που ξέρουμε όλοι οι δημότες και κάτοικοι. Πως ξέρει να μιλά περισσότερο απ` όσο ξέρει να εργάζεται… 

Στέλιος Βαλιάνος 
Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νεαρέ η γλώσσα σου προτρέχει. Ο πατριώτης σου Αριστοτέλης έλεγε: «Για να γίνει κανείς ικανός σ’ οποιοδήποτε επάγγελμα τρία πράγματα χρειάζονται: φύση, μελέτη και πρακτική εξάσκηση.» Εσύ το φύση το έδωσες και το δίνεις με τις Σκουριές, όσο για τα υπόλοιπα χρειάζεται να μελετάς και να κάνεις την πρακτική σου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω να τον βάζουν για βουλευτή και τρέχει τωρα να φανεί στα του δήμου!
Πόσο φανερό είναι... Κρίμα γιατί είανι νέος άνθρωπος και συνεχίζει να ακολουθεί πολιτικές παλαιές και τρόπο σπολιτικής συμπεριφοράς του ΄90!