Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Τώρα που πήρε φόρα...

Χριστούγεννα 2017, Εορταστικό ωράριο καταστημάτων στον Πολύγυρο


"Παπούτσι απ' τον τόπο σου"


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ 2017 ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ


Συναυλίες Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου

Με χαρούμενες νότες και γιορτινή μουσική από τους μαθητές και τα σχήματα του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» θα πλημμυρίσει για τρεις ημέρες το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μαθητική συναυλία του Ωδείου με τη συμμετοχή του Προκαταρκτικού Τμήματος της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου, του τμήματος της Μουσικής Προπαιδείας και συνόλων κιθάρας, πιάνο, βιολιού και φλάουτου.
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στις 20:00, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου θα ανέβουν η Παιδική Χορωδία Πολυγύρου και το γυναικείο φωνητικό σύνολο «ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ».
Τέλος η Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 είναι αφιερωμένη στη Μικτή Χορωδία Πολυγύρου, τη Βυζαντινή Χορωδία και τη Φιλαρμονική Γαλάτιστας & Ζερβοχωρίων, τις οποίες το κοινό θα απολαύσει σε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη συναυλία στις 19:30.

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Σιθωνίας

tz2.jpg
Συνάντηση με το Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος.
Θέμα της συνάντησης ήταν η κατασκευή του λιμανιού του Ν. Μαρμαρά και παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Χρήστος Λαμπρίδης και ο Γραμματέας της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ), Αριστοτέλης Νικόλαος Παπαδοπόλης Δετζώρτζης.

Εκλογές στην "Εταιρεία φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου"

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ωρα 11π.μ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλιου στο Δημαρχείο Πολυγύρου θα πραγματοποιηθει Γενικη Συνέλευση για την εκλογή του πρώτου Δ.Σ και Ε.Ε του Συλλόγου μας.
Στις αρχαιρεσίες συμμετέχουν τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου και όσα νέα μέλη εγγραφούν μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει.
Αιτήσεις εγγραφής νέων μελών δέχονται όλα τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ.
Όλα τα μέλη του Συλλόγου έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται στο προσωρινό Δ.Σ δέκα (10) ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.

Συμμετοχή του Δήμου Αριστοτέλη στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo

Μεγάλη και πολύπλευρη επιτυχία γνώρισε η 4η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, Greek Tourism Expo 2017 που διοργανώθηκε 8-10 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo.
250 εκθέτες συμμετείχαν από όλους τους τομείς του τουρισμού ενώ παράλληλα 150 Hosted Buyers από 40 χώρες πραγματοποίησαν περισσότερες από 6.100 Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες. Οι τρείς ημέρες λειτουργίας ήταν γεμάτες από επαγγελματικές συναντήσεις με περισσότερους από 5.300 επισκέπτες που σε ποσοστό 90% ήταν επαγγελματίες του τουρισμού.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, Εορταστικό ωράριο


Εκδήλωση στο Corso, Πολύγυρος


Τiverious 16/12/2017


Ομιλία Γ. Βαγιωνά στην Ολομέλεια για τον προϋπολογισμό 2018