Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Δήμος Πολυγύρου Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Δεκέμβριος 2017

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας Intelligent city από τον Δήμαρχο Πολυγύρου
18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, στο Δημαρχείο, θα παρουσιαστούν οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου και οι εφαρμογές FixMyCity, CityPoints και η δράση για ελεύθερο internetFree WiFi Spots στον Δήμο Πολυγύρου.

Τiverious 15/12/17 στον Πολύγυρο


Χορός της "ΕΛΠΙΣ" Πολυγύρου


Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου, Παιδική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση


Ημερίδα Ψυχολογίας και Τέχνης "ΧΡΩΜΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ"

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής , σε συνεργασία με ομάδα Ψυχολόγων και Ψυχιάτρων, διοργανώνει την 1η Ημερίδα Ψυχολογίας και Τέχνης με τίτλο "ΧΡΩΜΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ" , την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου .
Ώρα έναρξης ομιλιών : 19:30
Ώρα λειτουργίας :17:00
Τα Χριστούγεννα θεωρούνται η κατεξοχήν αγαπημένη περίοδος του χρόνου, η περίοδος της οικογένειας, της ατομικής χαράς και της συλλογικής ευτυχίας, της ανταλλαγής ευχών και δώρων .
Στη σύγχρονη εποχή της γενικότερης οικονομικής κρίσης ως σκέψη και μόνο μπορεί να είναι ιδιαίτερα επώδυνη για κάποιους . Το άγχος και η κατάθλιψη την περίοδο αυτή είναι συχνά . Η υλιστική εποχή μας, η άκρατη εμπορευματοποίηση των Χριστουγέννων σε συνδυασμό με το έντονο στρες, τη συσσωρευμένη κούραση του χρόνου, τη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, τους απροσδιόριστους φόβους και την αβεβαιότητα για το μέλλον, πυροδοτούν περισσότερο τα συναισθήματα άγχους και κατάθλιψης .

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΕΣ
Με μεγάλη συμμετοχή στελεχών, από όλη τη Χαλκιδική, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χαλκιδικής ενόψει του προσυνεδριακού διαλόγου για την οργάνωση του πλαισίου Πολιτικών Θέσεων του Κινήματος Αλλαγής.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ και ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα, άνεργοι, έλληνες και μετανάστες,
Οργανώνουμε τον αγώνα μας για να υπερασπιστούμε τη ζωή μας και τις ανάγκες των οικογενειών μας, απέναντι στη διαρκή επίθεση κυβέρνησης- ΕΕ – ΔΝΤ, για τα συμφέροντα του κεφαλαίου.
Δίνουμε μαζικά, αγωνιστικό «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση του συνδικάτου μας, την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη στην πλατεία Δημαρχείου, στις 10:00 το πρωί.

Παρουσίαση βιβλίου


Προς ψηφοφόρο, ετών 17.

Το ξέρω, αγαπητοί μου φίλοι της νέας γενιάς , πως ίσως η πολιτική να σας είναι αδιάφορη, βαρετή , ίσως και αποκρουστική.
Μεγαλώνοντας στην εποχή της οικονομικής (ίσως και ηθικής) κρίσης, είναι εύκολο κανείς να ρίξει το ανάθεμα στο πολιτικό σύστημα και ίσως να μην έχει άδικο , έστω κι αν δεν είναι το μοναδικό υπεύθυνο.
Για σημαντικό μέρος των προβλημάτων που ταλανίζουν την Ελληνική Κοινωνία ενέχονται οι Κυβερνήσεις , οι Αντιπολιτεύσεις και οι ,γύρω από αυτές, ομόκεντροι κύκλοι εξουσίας που διαχειρίστηκαν την τύχη του Έθνους μεταπολεμικά, δηλαδή από το 1945 και εντεύθεν (ας μην πάμε παλαιότερα και ας μην έρθουμε κοντύτερα).