Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Εκλογές στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής, 1-2-3 Δεκέμβρη 2017

Συνέντευξη του Τάσου Κανταρά στον Επικοινωνία 94FM

Συνέντευξη για το επικείμενο συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα παραχώρησε ο εκπρόσωπος του Συντονισμού Αιρετών και δημοτικός σύμβουλος Πολυγύρου Αναστάσιος Κανταράς, στον Επικοινωνία 94FM και τις ''Δημοτικές Διαπλοκές''...

Προτροπή πλανητάρχη στον αριστερούλη μας...


"ΑΓΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ" Το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ1 για τις "Σκουριές"

Δείτε την εξαιρετική εκπομπή της ΕΡΤ για το μεγάλο πρόβλημα της Χαλκιδικής που δίχασε την Ελλάδα· τις Σκουριές! Η διεισδυτική ματιά των δημοσιογράφων και η καλή γνώση του θέματος, κατάφερε να ξεδιπλώσει σε μεγάλο βαθμό το εύρος του προβλήματος. Οι λήψεις του ντοκιμαντέρ μπορούμε να πούμε ότι είναι καλλιτεχνικές!
Την εκπομπή μπορείτε να τη δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

«29 Νοε 2017- ΕΡΤ Report (Νέος Κύκλος)
ΑΓΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ
Η διαμάχη για τα μεταλλεία Κασσάνδρας μετρά ήδη πάνω από 20 χρόνια και πήρε εκρηκτικές διαστάσεις όταν άρχισαν τα έργα για την ανοιχτή εξόρυξη στο δάσος των Σκουριών. Η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός», θυγατρική της καναδικής Ελντοράντο Γκολντ, υποστηρίζει πώς είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στη χώρα.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

    Για την αξία και τη σημασία της ανακύκλωσης θα ενημερωθούν οι μικροί μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Κασσάνδρας από αύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκστρατείας στα Σχολεία της περιοχής που υλοποιεί ο Δήμος Κασσάνδρας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης Α.Ε και την εργολήπτρια εταιρία ENACT , με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος. Στόχος της δράσης είναι οι μικροί μαθητές να γνωρίσουν την ανακύκλωση και τα πολλαπλά οφέλη της για το περιβάλλον και την οικονομία.