Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκιδικής...

...Όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Νοεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικο γλέντι Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου


Εκδήλωση Παρουσίασης της Προγραμματικής Πρότασης του Συνδυασμού “Επιχειρούμε Μαζί”»

Το πρόγραμμα και τους στόχους του Συνδυασμού “Επιχειρούμε Μαζί”, ανέπτυξε ο Επικεφαλής του Συνδυασμού και Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ.Γιάννης Κουφίδης το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στον Πολύγυρο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.
Στο ανοιχτό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι του κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικών και παραγωγικών φορέων καθώς και επαγγελματίες του νομού.

8 ερωτήματα για τη κατασκευή φράγματος μεταλλευτικών αποβλήτων στη περιοχή των Σκουριών

κείμενο: Δημήτριος Λεμπίδας, συντ. Πολιτ. Μηχανικός
Σε συνέχεια των όσων σχολίασε πριν λίγες μέρες ο κ. Παναγιωτόπουλος, (εδώ: http://www.efsyn.gr/arthro/apo-ti-mandra-os-tis-skoyries) έχω να προσθέσω τα ακόλουθα τεχνικά κυρίως στοιχεία, αλλά και να απευθύνω μερικές ερωτήσεις στους αρμοδίους.
 Αρχικά θα πρέπει να τονίσω ότι δεν έχω τα εγκεκριμένα σχέδια της μελέτης για το φράγμα στα χέρια μου για να μιλάω πιο συγκεκριμένα, ούτε καν την άδεια δόμησης από τον αρμόδιο φορέα. Οι ερωτήσεις που θέτω είναι οι ακόλουθες:

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου του Παγχαλιδικού Συλλόγου "Ο Αριστοτέλης"

Τiverious στον Πολύγυρο


Με επιτυχία η ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η δράση ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στο Δήμο Σιθωνίας με τη συνεργασία της Ανακύκλωσης Συσκευών ΑΕ.

Από νωρίς το πρωί δημότες και μαθητές των σχολείων του Δήμου τοποθετούσαν στο ειδικό κοντέινερ τις ανακυκλώσημες συσκευές τους, κατανοώντας πλήρως τη σπουδαιότητα της ανακύκλωσης, που εστιάζεται κυρίως στην προστασία του περιβάλλοντος από τις βλαβερές ουσίες αλλά και στην εξοικονόμηση πρώτων υλών για την παραγωγή νέων προϊόντων.

Ενημερωτική συνάντηση για την κυκλοφοριακή μελέτη στη Νικήτη

Ενημερωτική συνάντηση για τη νέα κυκλοφοριακή μελέτη στη Νικήτη που θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος του φαναριού, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σιθωνίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν στους δημοτικούς συμβούλους και στους μηχανικούς της περιοχής λεπτομέρειες της μελέτης και έγινε μια ευρύτερη συζήτηση γύρω από τα δεδομένα που προκύπτουν.

Kαθρέφτες της λίμνης - Υδάτινα μονοπάτια

Μικρή Πρέσπα

Ο "Αόρατος Επισκέπτης" στην Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πολυγύρου


Η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πολυγύρου συνεχίζει τις προβολές της την Τετάρτη 29/11/2017 στις 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου με τη συγκλονιστική ισπανική ταινία:
"ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ - CONTRATIEMPO" (2017) 106’
Σκην.: ΟΡΙΟ ΠΑΟΥΛΟ
Πρωτ.: ΜΑΡΙΟ ΚΑΣΑΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΛΕΝΙ, ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΕΡ
Ένας νεαρός επιχειρηματίας ξυπνά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κλειδωμένο από μέσα και κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του που βρίσκεται δίπλα του. Επιμένοντας για την αθωότητα του, προσλαμβάνει μια αναγνωρισμένη δικηγόρο και μαζί προετοιμάζουν την υπεράσπισή του. Η εμφάνιση ενός απρόσμενου μάρτυρα όμως, αλλάζει τα δεδομένα.
Εκπληκτική αστυνομική περιπέτεια από την Ισπανία που γνώρισε τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο και συγκέντρωσε διθυραμβικές κριτικές.
Είσοδος ελεύθερη.