Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Μαύρη Παρασκευή. Αντί να ποδοπατιέστε, ποδοπατήστε τους!

Αντί να ποδοπατιέστε για μια φούστα ή παντελόνι, τάμπλετ, κραγιόν και κινητό, ποδοπατήστε αυτούς που σας έχουν απαγορεύσει να ψωνίζετε τις άλλες μέρες, που σας έχουν οδηγήσει στις ουρές για να παρακαλάτε να σας εκμεταλλευτούν για ένα κομμάτι ψωμί, που σας παίρνουν τα σπίτια, τους μισθούς, τις συντάξεις και σας πουλάνε αλληλεγγύη και κοινωνικό πρόσωπο ενώ σας έχουν λιώσει, που σας κάνουν να αισθάνεστε ένοχοι, που σας έχουν κλέψει την αξιοπρέπεια και την αυτοεκτίμηση, που αντί να κάνετε όνειρα και να σχεδιάζετε το μέλλον, η μόνη ελπίδα που σας αφήνουν είναι να έρθει όσο πιο αργά γίνεται η φτώχεια σε σας.

Εκλογές στην "Εταιρεία φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου"

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11 π.μ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πολυγύρου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την εκλογή του πρώτου Δ.Σ και Ε.Ε της "Εταιρείας φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου".
Στις αρχαιρεσίες συμμετέχουν τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου και όσα νέα μέλη εγγραφούν μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ταμειακά εντάξει.

Όταν σε τιμούν οι άτιμοι

Εν τέλει οι Επικυρίαρχοι έχουν χιούμορ! Επιβραβεύουν τον Τσίπρα για το σθένος του. Το σθένος του να ευτελίσει την ελληνική Αριστερά σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. (Η Αριστερά που αντιστέκεται υφίσταται κι αυτή – άκουσα μεν – τα επίχειρα για τον διασυρμό από την εγχώρια προσκυνημένη Αριστερά τόσον της ίδιας της τής μήτρας, όσον και κάθε μελλοντικής προοπτικής). Έχουν όντως χιούμορ οι Επικυρίαρχοι. Σατανικό. Βραβεύουν τον Κωλοτούμπα, όπως θα βράβευε και ο Μεφιστοφελής τον Φάουστ. Η πώληση της ψυχής δεν είναι αστείο πράγμα, αλλά η επιβράβευση αυτής της πράξης υπερβαίνει τα αστεία σε κάθε τους εκδοχή.

Η ιδεώδης προδοσία θέλει σθένος!

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τιμηθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας, με το “Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες” (Prix de l’ Engagement Εuropéen), ενώ αύριο θα του απονεμηθεί και το “Βραβείο Πολιτικού Σθένους” (Prix du Courage Politique) από το περιοδικό “Politique internationale”.
Ουδεμία έκπληξη και για τη μία και για την άλλη βράβευση. Ο Αλέξης Τσίπρας και την προσήλωσή του στο “ευρωπαϊκό ιδεώδες” επέδειξε, τσαλαπατώντας τη θέληση του 62% του ελληνικού λαού, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των Βρυξελλών, του Βερολίνου και της Φρανκφούρτης και το σθένος είχε, να μη λογαριάσει αυτόν τον κόσμο, προδίδοντας την εντολή για άσκηση αντιμνημονιακής πολιτικής.

Βράσταμα "Έτσι & αλλιώς" - 25-11-2017


ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Στο μη περαιτέρω έχει φτάσει η κατάσταση ! ! !

Οι συνθήκες για τους εργαζόμενους στη ΒΑ Χαλκιδική, στην επένδυση χρυσού, εξελίσσονται παράλληλα με την εξέλιξη της εποχής. Αρχές φθινοπώρου ξεκίνησε η κυβέρνηση, μετά από ένα χρόνο εξαγγελιών, τη διαδικασία της διαιτησίας και ταυτόχρονα σκοτείνιασε ο ουρανός για τους εργαζόμενους στα μεταλλεία. Όσο προχωρά το φθινόπωρο και πλησιάζει ο χειμώνας, τόσο περισσότερο ψυχραίνει το κλίμα για τους εργαζόμενους, κυριολεκτικά και μεταφορικά, με αποκορύφωμα τις επικείμενες απολύσεις στις Σκουριές, διαμορφώνοντας την κατάσταση στο μη περαιτέρω.
Βάσει όσων διαφαίνονται, προκύπτει ότι ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι πολύ βαρύς για τους εργαζόμενους των μεταλλείων στις Σκουριές. Ο λόγος είναι σαφής. Η αδιαλλαξία της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ξεκάθαρη πλέον πρόθεσή της να κλείσει τα μεταλλεία.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ;

Κοντεύει Δεκέμβρης στη «χώρα του ΠΟΤΕ», στη χώρα που είναι έτοιμη να βγει στις αγορές, αλλά καθυστερεί, μιας και δεν ξέρει τι να κάνει σε αυτές, χειμώνας του «σωτήριου έτους» 2017 και, ο «μποναμάς» έτσι και επαληθευτούν (που θα επαληθευτούν, αλλά ελπίζουμε μέχρι τέλους να μη γίνει) τα στοιχεία που κυκλοφορούν, θα κλάψουν μανούλες.

Φωνάζω εδώ και χρόνια για την ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΥΓΕΙΑ της χώρας, για τα συνεχή ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ και ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ που γίνονται στον ευαίσθητο αυτό τομέα, αλλά οι «αυτόχθονες ιθαγενείς» δε λένε να αφήσουν τον καναπέ και την παρακολούθηση των «επιμορφωτικών» προγραμμάτων της τηλεόρασης.

Συλλογική κουζίνα 24/11/2017


Δελτίο Τύπου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Χαλκιδικής

Πολύγυρος, Βιωματική ομιλία με θέμα: Το ξύλο δε βγήκε από τον παράδεισο...


Εκδήλωση στο "Corso", Πολύγυρος


ΑΡΧΑΙΟΒΟΤΑΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Δήμος Αριστοτέλη: Έναρξη του προγράμματος φθινοπωρινής ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας 2017

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:
Με βάση πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ) ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εμβολιασμού των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας για το φθινόπωρο 2017, με ρίψεις από αέρος εμβολιακών δολωμάτων σε όλες τις ΠΕ που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα εμβολιασμών (αριθ. 2997/98343/21.09.2017 Υ.Α.), μεταξύ των οποίων και οι επτά (7) Περιφερειακές Ενότητες (Π.Ε.) της Περιφερειακής Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ.)

Σ.Α. Στρατωνίου - Ερμής Λαγκαδά 66-68 Β΄ Εθνική