Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

Το μέρισμα του μεταλλαγμένου


Χλευάζει την κοινωνία που καταστρέφει ο Τσίπρας

Μόνο ως προκλητικός χλευασμός και ως άθλια κοροϊδία σε βάρος της κοινωνικής πλειονότητας μπορεί να αντιμετωπιστεί η ιλαροτραγική εμφάνιση του πρωθυπουργού με τις εξαγγελίες για τη διανομή του διαβόητου κοινωνικού μερίσματος.
Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπατά συνειδητά μια κοινωνία ολόκληρη εμφανίζοντας ως παροχές την εκπλήρωση υποχρεώσεων της κυβέρνησης προς τους πολίτες, όπως είναι τα χρήματα που προορίζονται για τη ΔΕΗ και αυτά που επιστρέφονται στους συνταξιούχους, οι οποίοι τα είχαν στερηθεί με ευθύνη των κυβερνώντων.

Με καινοτόμες δράσεις, στρατηγικές συνεργασίες και αισιόδοξα μηνύματα για το 2018 παρουσιάστηκε η Χαλκιδική στην έκθεση Philoxenia

Μετά την Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού WTM 2017 στο Λονδίνο, η Χαλκιδική συμμετείχε στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της HELEXPO – ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, 10-12 Νοεμβρίου 2017.
Έχοντας στις βαλίτσες της, τα πρώτα θετικά μηνύματα για το 2018, όπως αυτά προέκυψαν από τις συναντήσεις που είχαν τα στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στην έκθεση WTM 2018, η Χαλκιδική συμμετείχε στην Έκθεση στο Stand 31, στο περίπτερο 15 με 20 τ.μ. παρουσιάζοντας τις διαφορετικές πλευρές του προορισμού, ξεκινώντας από τις εξωτικές του παραλίες, τα ιστορικά του μνημεία και τους αρχαιολογικούς του χώρους, μέχρι τη γαστρονομία, την πανέμορφη φύση και τις ποικίλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει ο προορισμός.

Στέλιος Βαλιάνος: Η Άλωση της Αυτοδιοίκησης

Με αφορμή τη σύσκεψη της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής κ. Στυλιανός Βαλιάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Οι πολίτες φαίνεται να εμπιστεύονται το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον οποίο θεωρούν ικανό φορέα άσκησης πολιτικών που παραδοσιακά εκπορεύονται από το κεντρικό Κράτος (κοινωνική πολιτική, υγεία, παιδεία, είσπραξη φόρων κλπ). 
Η εγγύτητα στον πολίτη , η απευθείας επίλυση πρακτικών προβλημάτων, η δυνατότητα άσκησης άμεσου και καθημερινού ελέγχου είναι στοιχεία που καθιερώνουν τον κορυφαίο αυτό συνταγματικό θεσμό στη συνείδηση του πολίτη, περισσότερο ίσως και από αυτούς της Νομοθετικής και Εκτελεστικής εξουσίας.