Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Ο Χρήστος Μπαλάσκας Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής Έργων Ελλάδας στην Eldorado

Η Ελληνικός Χρυσός ΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Eldorado Gold αναθέτει από τις 9 Οκτωβρίου 2017 στον κ. Χρήστο Μπαλάσκα τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου & Γενικού Διευθυντή Έργων Ελλάδας. Ο κ. Eduardo Moura, που κατέχει τη θέση αυτή θα επιστρέψει στα γραφεία στο Βανκούβερ, αφού ολοκληρωθεί η περίοδος παράδοσης καθηκόντων.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Moura για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και των έργων μας στην Ελλάδα. Η αφοσίωση και επιμονή του Eduardo να προοδεύσουν τα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρείας ήταν υποδειγματική.

Έκθεση ζωγραφικής Μπιτσιού Αθανάσιου

Το μέλος και ταυτόχρονα ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής, Μπιτσιός Αθανάσιος παρουσιάζει και προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής του με τίτλο "ΔΕΣμΩτΕΣ", που θα διεξαχθεί στις 9 έως 14 Οκτωβρίου στην αίθουσα του ΣΚΕΤΧ (περιοχή Κέντρου Νεότητας Πολυγύρου).
Ώρες λειτουργίας 6-9μμ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Εγκαίνια του Μνημείου του Αγίου Σιλουανού του Αγιορείτη στο Γομάτι του Δήμου Αριστοτέλη

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητου την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10.30, ανήμερα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου, θα τελεστεί πανηγυρική τελετή στον Ιερό Ναό Πανάγιας Γοργοϋπηκόου Γοματίου του Δήμου Αριστοτέλη, για τα εγκαίνια του μνημείου προς τιμήν του Αγίου Σιλουανού του Αγιορείτη και αγιασμός της εικόνας του. 

Tiverious στον Πολύγυρο