Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Η κυβέρνηση έσωσε την Eldorado!

Πώς άνοιξε ο δρόμος για μυθικά κέρδη της καναδικής εταιρείας ακόμη και αν δεν βγάλει στην Ελλάδα ούτε ουγγιά χρυσού. Γιατί έχει κάνει "άλμα" 23% η μετοχή της καναδικής εταιρείας.
«Άλμα» 23% σε τρεις συνεδριάσεις έχει κάνει η μετοχή της Eldorado Gold από τις 12 Σεπτεμβρίου, παρότι εμφανίζεται να έχει σκληρή αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και τη νομική εκκρεμότητα μιας διαιτησίας, ενώ εργαζόμενοί της καθημερινά συγκρούονται με τα ΜΑΤ στην Αθήνα!

ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΡΗΓΜΑΤΑ/ Πληροφορίες για την κατασκευή των φραγμάτων στις Σκουριές

Κείμενο: Δημήτριος Λεμπίδας, Πολιτικός Μηχανικός

ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Πληροφορίες για την κατασκευή των φραγμάτων στις Σκουριές- ελλιπής επίβλεψη από ιδιώτες και υπηρεσίες
Τα χωμάτινα φράγματα για να κατασκευασθούν απαιτούν έμπειρο προσωπικό, καθώς και χρήση υλικών των οποίων τα χαρακτηριστικά προηγουμένως έχουν υπολογισθεί με εργαστηριακές μεθόδους. Τέτοια χαρακτηριστικά είναι:
Το πορώδες και ο δείκτης πόρων, η πυκνότης, το ειδικό βάρος, τα φαινόμενο βάρος, η περιεκτικότητα σε ύδωρ, η κοκκομετρική σύνδεση κ.α,

Δυο φίλοι μας αρμενίζουν στο Αιγαίο


Με επιτυχία ο 6ος Περίπλους Διαπόρου Νήσου 2017

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ» συνεπής στις υποχρεώσεις του ολοκλήρωσε με επιτυχία τον 6ο Περίπλου Διαπόρου Νήσου 2017.
Οι αιτήσεις συμμετοχών έφτασαν τις 41 και οι συμμετέχοντες ήταν 20 σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου.
Τιμήθηκε ο Δαλδογιάννης Αστέριος του Λεμονή, μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης για την συμμετοχή και τις διακρίσεις του σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος, ο οποίος κολύμπησε εκτός συναγωνισμού και τερμάτισε με χρόνο 2:27.

Όραμα Πολιτών: ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ
Η παραπλανητική φωτογραφία της ακτής του Στρατωνίου που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργικού Γραφείου κ. Καρανίκας, την ώρα που η εταιρία Eldoradoανακοίνωνε την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου να αποχωρήσει από την Ελλάδα εάν επιτέλους η Κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά της, στάθηκε αφορμή για να αποκαλυφθεί στο Πανελλήνιο ένα ακομη «στημένο και βρώμικο παιχνίδι» προπαγάνδας.