Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Εθνικό νόμισμα για 8 ριζοσπαστικές αλλαγές

Ομιλία και συνέντευξη του Παν. Λαφαζάνη στην ΔΕΘ 2017
Αξιοθρήνητη η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ αλλά και συνολικά του σκηνικού της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε και η οποία έμοιαζε με φιέστα για έναν ανιαρό και παρακμιακό πρωθυπουργικό ρόλο.
Τα ψέματα έχουν γίνει, δυστυχώς, δεύτερη φύση για τον Αλ. Τσίπρα.
Με μεγάλη ευκολία ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε, χωρίς να συναντήσει ουσιαστικές αντιδράσεις, ένα ευτυχές success story, την ώρα που έχει σχεδιάσει και ψηφίσει ένα νέο πραγματικό κοινωνικό καιάδα για τα επόμενα χρόνια:

Τους εταίρους του προγράμματος ERASMUS+ υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πολυγύρου

Τους συμμετέχοντες εταίρους του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS + στη Δράση «Συνεργασία για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών - Στρατηγικές Συμπράξεις», στο οποίο παίρνει μέρος το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, υποδέχτηκε σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.
Αφού τους καλωσόρισε στον Δήμο Πολυγύρου και τη Χαλκιδική, τους παρουσίασε το προφίλ του Δήμου με τις ιδιαιτερότητες του και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και τους ενημέρωσε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση στη χώρα μας.

Όραμα Πολιτών: ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ

1. Με έκπληξη παρακολούθησε το πανελλήνιο το σημερινό υπουργό της κυβέρνησης κ. Καμμένο στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ της 11.9.2017 για  μια ακόμα φορά να συκοφαντεί και να δηλώνει ότι δήθεν «η Eldorado  αγοράζει  στον Πάχτα δωράκια». 

- Του αρχηγού πολιτικού κόμματος που την 11.9.2013 δε δίστασε δημόσια να προκαλέσει τους πολίτες στη διάπραξη εγκλημάτων με την αλήστου μνήμης δημόσια  προτροπή του «λυντσάρετε τον Πάχτα. Είμαι μαζί σας» για την οποία  διώκεται αυτεπάγγελτα από την ελληνική δικαιοσύνη κατόπιν άρσης της βουλευτικής του ασυλίας από τη Βουλή των Ελλήνων.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Η καλύτερη στιγμή της χρονιάς έφτασε!
Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα μικρά μας διαμαντάκια και να τους προσφέρουμε ένα ποιοτικό αθλητικό διέξοδο, ανάλογο των επαγγελματικών Συλλόγων!
Με απόλυτη προτεραιότητα τους μικρούς μας αθλητές και με στόχο την άθληση, την διαπαιδαγώγηση και την εξέλιξη της τοπικής μας κοινωνίας, η Νίκη, για ακόμα μια χρονιά, θα αποτελεί την πρωτοπόρο ομάδα όσον αφορά την οργάνωση, την λειτουργία και τις υποδομές της Ακαδημίας της!

Ταξίδια της γης και τ΄ ουρανού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συλλόγου Κρητών Χαλκιδικής

Ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής "Ν.Καζαντζάκης" θέλοντας να προβάλει και να διατηρήσει τα ήθη, έθιμα και τις παραδόσεις της Κρήτης, συνεχίζει για τρίτη χρονιά την εκμάθηση Κρητικών χορών για ενήλικους και από φέτος θα λειτουργήσει παιδικό και εφηβικό τμήμα με χοροδιδάσκαλο τον Γιώργο Μπαραχάνο τις εξής μέρες και ώρες:
Τμήμα παιδικό: Τετάρτη 6.30-7.30μμ
Τμήμα εφηβικό: Πέμπτη 7.30-8.30μμ
Τμήμα ενηλίκων αρχαρίων: Τετάρτη8.30-9.30μμ
Τμήμα ενηλίκων προχωρημένων: Πέμπτη 8.30-10μμ
Τα μαθήματα θα γίνονται στο Γυμναστήριο του Γυμνασίου Πολυγύρου.
Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα:

Συντονιστικό Ιερισσού ενάντια στην εξόρυξη χρυσού: Εκβιασμών συνέχεια

Μετά την τρίτη, σε τρία χρόνια, ανακοίνωση αναστολής εργασιών της Ελληνικός Χρυσός/Eldorado Gold, οφείλουμε να τοποθετήσουμε, γι' ακόμη μια φορά, τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
Η εταιρία εκβιάζει, κατά πάγεια τακτική, επιδιώκοντας για πολλοστή φορά ν΄ αλλάξει όρους της σύμβασης που έχει υπογράψει με το ελληνικό δημόσιο. Θέτει τελεσίγραφα και εκβιάζει την αδιεοδοτούσα αρχή, ώστε να εκδοθούν άμεσα οι άδειες που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το έργο.
Ταυτόχρονα, η Ελληνικός Χρυσός/Eldorado Gold έχει διαπράξει σωρεία παρανομιών, όπως αυτές έχουν βεβαιωθεί από τη Διοίκηση. Η απόρριψη της μεταλλουργίας παρέπεμψε την υπόθεση στη διαιτησία, διαδικασία την οποία, προφανώς, η εταιρεία θέλει να επηρεάσει και να εκβιάσει το αποτέλεσμά της.